ללואיסנה היה גשר

ללואיסנה היה גשר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בשוקקק
( יש לי גם פלטה אבל אף פעם לא חשבתי שללואיסנה היה ) תמיד חשבתי שהדבר היחיד שהורס את לואיסנה זה שיש לה שיניים טיפה עקומות... והקטע הוא שכשהיא הייתה קטנה היו לה שיניים עוד יותר עקומות אז אף פעם לא ממש הבנתי מה הקטע... עכשיו הבנתי.. קניתי היום את היומן של המורדים ותראו מה כתוב: " כיוון שאינ חולה על שוקולד אני מגיעה דיי הרבה לקליניקה של רופא השיניים. גם אצל האורטודנט (יישור שיניים) ביקרתי אינספור פעמים, מגיל 7 עד 10. הוא הכין לי גשר ליישור השיניים והבטיח שאם ארכיב אותו כל הזמן הטיפול יסתיים אחרי שנה, אבל אני לא סבלתי את הגשר והטיפול נמשך שלוש שנים. אמא שלי לא סופרת כמה פעמים איבדתי את הגשר. לא עשיתי את זה בכוונה. הורדתי אותו בתחילת הארוחה, כדי שאוכל ליהנות מטעם האוכלף הנחתי אותו בכוס מים שעל השולחן ואיכשהו הוא נזרק לפח על ידי העוזרת שעבדה בבית שלנו או על ידי המלצרית במסעדה " ...

ERonny

New member
זה מוזר....../images/Emo12.gif

שהיא הייתה בת 10 היא שיחקה בקטנטנות לא?

L i R o N u S h

New member
זה לא מוזר כי היא בעצמה אמרה שהיא

יכלה להוציא את הפלטה, אז כניראה בצילומים היא הוציאה אותה ואחר כך החזירה אותם לפה
חח גם לי יש פלטות שאפשר להוציא

ERonny

New member
גם לי היה אבל...../images/Emo12.gif

אם היא כל הזמן הוציאה ברור שזה לקח יותר הזמן...:S

../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifוהיא התחילה לשחק בציקי

בגיל 12 לא 10
זה גם יוצא בחישוב..חחח מגיל 12-15 היא שיחקה בקטנטנות ומשנה שעברה ברבלדה

יש בעיה קטנה איך לעזעזל אפשר להוציא

את הגשר מהשינים? ני לי בלחץ שנה גשר ולא הצלחתי! אולי זאת פלטה!!!!?

LuLi GiRl

New member
כאילו מה זה?

לי יש טבעות...... שאי אפשר להוריד..... וזה הכי חרא! חחחח אבל מורידים לי עוד חודש חודשים ואחרי זה תהיה לי פלטה רגילה לקצת זמן ואז סימתיייייייייי יששששששש חחחחחח

keren103

New member
אני יודעת!!!!! הקפצה

בתור ילדה שיש לה גשר אני אומר לכם!!! גשר זה משהו שיש בתוך הפה ולא רואים אותו!!! טבעות זה המרובעים שרואים!!!!! פלטה זה כאשר מורידים את הטבעות ואת הגשר או לפני לי היה לפני!!!!!!!

keren103

New member
נ"ש מישהו יודע למה האתר הרשמי

של המורדים לא עובד לי???!!!!!

ryangirl

New member
אני גם קראתי...

את זה ביומן אצל מישהו והיה רשום גם דברים שהיא שונאת בעצמה כמו: הברכים שהם הולכים הצידה, החיוך ועוד משהו שאני לא זוכרת... אתם חושבים שבאמת הברכים שלה עקומות?? אולי היא סתם מגזימה... כי לדעתי היא מושלמת!! והיה רשום שפליפה היה רוצה לשנות בו את הגובה, בנחמין היה מוסיף עוד טיפה שרירים ושהוא 1.75 ושוקל 63 ומשנה את צבע העיננים כי בגלל זה מתייחסים אליו כאל שחקן יפה ולא טופ... איך?!?! זה הדבר שהכי יפה בו! וקמילה אמרה שהיא לא היתה משנה בעצמה כלום...

למעלה