ללביא1

roopi

New member
ללביא1

באחת ההודעות מקודם כתבת שאתה תומך בפאשיזם מתוקן תוכל לפרט?

לביא1

New member
הממ אני יוכל לתת...

לך תרעיון הכללי פעם נתחלתי להכין סטחוקים ומצא והכל אבל דיי נשבר לי.

roopi

New member
לא ביקשתי שתדייק

אמרת שאתה תומך בפאשיזם מתוקן, הייתי רוצה לשמוע מה זה בכלליות "פאשיזם מתוקן" לפיך, ולמה אתה חושב שזו דרך שלטון יעילה (יותר מדמוקרטיה בכל אופן)

Charlie

New member
פאשיזם

לביא, בערך בגילך, אולי מעט מבוגר יותר (בערך בסביבות ה-17.5-18) ישבתי אני ורשמתי מעין מצע (ולא "מצא" - איזה מצא, יהושע?!) שהיה מבוסס על הפאשיזם הקלאסי של מוסוליני ושות´. כשיטת שלטון, הדמוקרטיה היא הרע במיעוטו לאחר שחזינו כולנו בקריסת הקומוניזם וקראנו על תבוסת הנאציזם והתפרקות המשטרים הפאשיסטיים. ואולם, במדינת היהודים דהיום, יש לאמץ חוקים דראקונים על מנת להילחם בפשע הגואה מחד, ובטרור הערבי מאידך. בחוקים הקיימים כיום, בהתייחסות בית המשפט ובכבלים שיש לצה"ל על הידיים, יהיה קשה להילחם ב-2 חזיתות אלו שמשמעותן חוסר ביטחון לאזרח הן מפשיעה והן מטרור. וכל ילד יודע, שהדבר הראשון שמדינה חייבת לאזרחיה הוא: בטחון אישי ולאומי! אין לי ביטחון (בגרוש) בטראנספר של האדמו"ר אלון....

אז תעזוב אותנו במנוחה!

ולך ל"שינוי" או ל"מרץ". כי במולדת צריכים עתה רק אנשים שמוכנים לעזור למולדת למען המולדת. יש להוקיע מתוכנו את כל חסידי הפוליטיקה הזולה ולמדר אותם. יש לי בטחון בטרנספר של אלון!

Charlie

New member
לא זכור לי שפניתי אליך....

אז בלום פיך! ובכלל, מדוע אתה כזה "קמצן" באפשרויות שאתה מעניק לי: רק טומי לה-פן ויוסי שריד. בישראל יש 341 מפלגות בערך, למה לקפחן? מה רע בישראל ביתנו? או בליכוד? ומה לגבי בל"ד? (תרגע, רק בהומור)

למעלה