מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
איך אדם יקרא ספר?יש הפליה, אבל אין ממנה עוגמת נפש.
ישלם 90 ש"ח?
כל הרעיון בספריה הוא לרמות את הסופרים ולתת בזול ספרים לעם.
איך אדם יקרא ספר?יש הפליה, אבל אין ממנה עוגמת נפש.
קשקושים, כרגיל.איך אדם יקרא ספר?
ישלם 90 ש"ח?
כל הרעיון בספריה הוא לרמות את הסופרים ולתת בזול ספרים לעם.
מצד שני הספר בספריה ניתן להרבה אנשים - הרבה נזק לסופרים.קשקושים, כרגיל.
באותה נשימה, אתה יכול לקבוע, שגם חנויות לספרים משומשים, מרמות את הסופרים ואפילו יותר מהספריות,
כי הספריות קונות את הספרים כחדשים ואילו החנויות למשומשים קונות אותם במחיר מופחת, עד אפסי, בהתאם
לסיכויים למכור אותם הלאה.
גם בחנויות לספרים משומשים.מצד שני הספר בספריה ניתן להרבה אנשים - הרבה נזק לסופרים.
שם אחד קונה את הספר.גם בחנויות לספרים משומשים.
חנויות למשומשים מחזיקות כמה וכמה אקזמפלרים של אותו ספר ואם חסר מחדשים את המלאי.שם אחד קונה את הספר.
בספריה כל ספר לוקחים כמה.
נדיר שמי שקנה משומש ימכור אותו עוד פעם.
חשבתי שספרים משומשים זה בעיקר ספרים ישנים ופחות רלוונטים.חנויות למשומשים מחזיקות כמה וכמה אקזמפלרים של אותו ספר ואם חסר מחדשים את המלאי.
בכלל לא נדיר שמי שקנה ספר משומש גם ימכור אותו. אתה כנראה לא ממש מכיר את השוק הזה.
המבחר בספריות ציבוריות, לא עומד על הגובה, בלשון המעטה וספרים נדרשים, עפי"ר "תפוסים"
וצריך להירשם להם ולחכות בתור. זה יכול לקחת הרבה זמן וקוראים רבים, מוצאים את הפתרון
בחנויות המשומשים.
מספרים ישנים ולא רלוונטיים אי אפשר לעשות עסק. מה שלא מצאת בחנות שלידך, אולי לא חיפשת. אפשר למצוא בין המשומשים,חשבתי שספרים משומשים זה בעיקר ספרים ישנים ופחות רלוונטים.
זה החנות היחידה שקרובה אלי.
אולי במקומות אחרים זה אחרת...
ראיתי שמדובר בספרים ישנים בעיקרון,הספר החדש הוא הנדיר.מספרים ישנים ולא רלוונטיים אי אפשר לעשות עסק. מה שלא מצאת בחנות שלידך, אולי לא חיפשת. אפשר למצוא בין המשומשים,
ספרי קריאה, עיון ועוד, בכל מיני שפות, שאתה אולי לא יודע ולכן, אוטומטית, התעלמת מהם.
ישן מאיזו בחינה, שיצא לאור בשנות ה-40' של המאה הקודמת, או במראה?ראיתי שמדובר בספרים ישנים בעיקרון,הספר החדש הוא הנדיר.
זה גם הגיוני:
מי שיש לו כסף להתפנק ולקנות חדש ב 90-100 ש"ח או שני ספרים ב 120 ש"ח
או לא יודע כמה מוכרים היום אז לא ימהר למכור אותם בתור משומש... כי במילא הסכומים האלה זה לא הבעיה שלו בחיים.
פסיכולוגית זה גם פחות נעים.
נניח עלה לו 120 ש"ח ויקבל תמורתם 20 ש"ח אז ירגיש פראייר...
ישן זה אומר שלרוב לא נמצא בחנויות הספרים הגדולות.ישן מאיזו בחינה, שיצא לאור בשנות ה-40' של המאה הקודמת, או במראה?
אני מתכוון שאתה מוכר את 2 הספרים שקנית לחנות הספרים המשומשים ב 20 ש"ח.ספר שעלה, כחדש ₪120 - נדיר מאוד שיימכר, במצב "כחדש", ב-₪20.
זה קיים אבל נדיר שיש משהו ממש אטרקטיבי.אגב, אצלנו בישוב, ישנם מדפי ספרים, בתחנות האוטובוס, ומי שמבקש להיפטר מספר, שלא משתלם לו לכתת
רגליו בחנויות המשומשים, בשביל הכמה ₪-ים שיקבל בתמורתו - תורם אותו להנאת הכלל. אני מבקר, לעתים,
בספריות הציבוריות החינמיות הללו ומדי פעם דג לי ספר ששווה להעביר אתו את הזמן.
הנה לדוגמה ספר כזה, שלא מוצאים בחנויות - ישן מבחינת הוצאה, אבל רלוונטי יותר מתמיד:ישן זה אומר שלרוב לא נמצא בחנויות הספרים הגדולות.
עכשיו אתה משחק אותה הרינגטון, יעני, אתה מודה שאין לך מושג, אבל זה לא מפריע לך להביע דעה.אני מתכוון שאתה מוכר את 2 הספרים שקנית לחנות הספרים המשומשים ב 20 ש"ח.
אין לי מושג באיזה מחיר הם מוכרים את זה.
חשבתי שהנושא הוא על "איך שמרמים את הסופרים" ולא "איך ירוויח הקורא/הקונה, מעסקה, שבה הסופר יישאר עם הזה ביד".זה קיים אבל נדיר שיש משהו ממש אטרקטיבי.
זה לא הנושא.
הנושא הוא איך לקבל ספר שאתה רוצה שהוא חדש יחסית - נגיד יצא לחנויות לפני חצי שנה/שנה.
אני מתכוון ספרים פופולריים לא איזוטריים.הנה לדוגמה ספר כזה, שלא מוצאים בחנויות - ישן מבחינת הוצאה, אבל רלוונטי יותר מתמיד:
מאז ומקדם פיטרס ג'ואן
מאז ומקדם פיטרס ג'ואן. ראשית הספר במעורבות בהגנה על זכויות האזרח. תוך חיפוש נתונים ותעודות מתגלה עובדה מתמיהה. בארגון האומות המאוחדות שונתה הגדרת הפליט משדובר בפליטים ערבים בעקבות מלחמת השחרור, לא עוד בני אדם שנאלצו לעזוב את ביתם הקבוע או הטבעי אלא כל מי שהתגורר במשך שנתיים בשטחה של ישראל לפני...www.kibutz-poalim.co.il
לא הבנתי,אז מה אומר?עכשיו אתה משחק אותה הרינגטון, יעני, אתה מודה שאין לך מושג, אבל זה לא מפריע לך להביע דעה.
גם וגם,חשבתי שהנושא הוא על "איך שמרמים את הסופרים" ולא "איך ירוויח הקורא/הקונה, מעסקה, שבה הסופר יישאר עם הזה ביד".
מזה אצלך "פופולריים", כמו ש"האח הגדול" פופולרי ב"תרבות" הישראלית?אני מתכוון ספרים פופולריים לא איזוטריים.
לא הבנתי,אז מה אומר?
שאפשר למכור ספר משומש שהוא חדש יחסית ביותר מ 10 ש"ח לחנות ספרים?
אולי,אז תן לי דוגמה שנראית לך הגיונית.
גם וגם,
מרמים את הסופרים זה עקיצה לכך שאין בעצם זכויות יוצרים בזה ובדברים אחרים יש.
וגם איך מוצאים ספרים חדשים בזול.
חח אל תצחיק ספר דיגיטלי זה זבל.אתה רוצה ספרים בזול? תוריד. כנס לאמזון ורכוש ספר בהורדה. זה זול יותר מספר מודפס
איזה עיוורון אני רואה הכי טוב כאן בפורום.זה שאתה מכנה את "מאז ומקדם" ספר איזוטרי, יכול להסביר את העיוורון, שאתה לוקה בו, שגורם לך להמציא תאוריות, שיסבירו לך את המציאות.
מה זבל, התוכן או הפורמט?חח אל תצחיק ספר דיגיטלי זה זבל.
אין הנאה.
תמשיך לבד. מה שאני הספקתי ללמוד בחיים, אתה לעולם לא תתפוסאיזה עיוורון אני רואה הכי טוב כאן בפורום.
אתם נמצאים בהזיות.
אני לא מאשים אותך אתה על גבול הזקן/זקן להערכתי 60-70
בטח שלא תאמין בקנוניות - זה לא הז'רגון של הדור שלך.
שאל את הנכדים מה הם אומרים...
פורמטמה זבל, התוכן או הפורמט?
ניסית אני בן 52לך ילד,
לסבא ולסבתא יש סיפורים משלהם הם לא מבינים את הסיפורים החדשים...תמציא לעצמך סיפורים, לספר לסבתא.
ערוץ טוב זה גרסה של ערוץ 14. אם זה המקור שלך, אתה בנתק מהמציאות.פורמט
ניסית אני בן 52
לסבא ולסבתא יש סיפורים משלהם הם לא מבינים את הסיפורים החדשים...
האם יתכן שגורמים אמריקאיים קשורים למחדל מלחמת יום כיפור? - TOV אקטואליה יהודית
יאיר רביד, איש המוסד לשעבר ומחבר הספר "חלון לחצר האחורית", בראיון לאלעזר שטורם על התעלומה האופפת את מלחמת יום כיפורtovnews.co.il
כיון שזה באינטרנט אז יש להם יכולת לשלב גם דברים כאלה - "מפוקפקים".ערוץ טוב זה גרסה של ערוץ 14. אם זה המקור שלך, אתה בנתק מהמציאות.
הם מהיום הראשון מקור מפוקפק. אדם מיושב בדעתו אינו גולש לשם.כיון שזה באינטרנט אז יש להם יכולת לשלב גם דברים כאלה - "מפוקפקים".
אחת בכמה שנים גם להם יש כתבת זהב.
כמה קישרתי משם?
כמעט כלום,פעם פעמיים על סין נדמה לי.
שום דבר מישראל.
כי באמת הרוב זבל,
זאת כתבה מ 2023 - לפני - כאשר לא שיערו שיהיה דבר כזה
אז לא היה פיקוח של הצנזורה וכד'.
לא היה עיניין פוליטי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.