לכם..

לכם..

אוקיי...אני מקבלת חלק מהדברים שאתם אומרים. אז יש לי בטחון עצמי גבוה...גבוה מדי...מופרז...איך שלא תקראו לזה. אני אוהבת אותי..מה יש? זה פשע? כולם חייבים לשנוא את עצמם ולהרגיש שהם הכי לא בסדר כל הזמן? אז אני מרוצה מעצמי! אני מרוצה מאיך שאני נראית, מרוצה כמעט מכל התכונות שלי...מרוצה! ברור שהייתי רוצה לשנות כמו כל אחד אבל בכללי...אני אוהבת אותי..! אז זו סיבה לצרות עין הזאת שלכם? זה סיבה לחוסר פירגון? לא ולא... אני עובדת על זה. לא מאמינה שבכלל שיכנעתם אותי שאני צריכה להוריד קצת מהביטחון כדי להתאים את עצמי לחברה. אז אני אנסה. אנסה לא להפגין כל כך את הדברים שאני טובה בהם, אנסה ....לא יודעת מה. באמת שאני לא מבינה...מה אתם רוצים?? אם יש לכם רגשי נחיתות לידי...זה אתם שצריכים להתמודד בסופו של דבר ולא משנה כמה אני אנסה. יש אנשים שיכולים להתמודד איתי, ויש אנשים שאוהבים אותי אני לא מבינה למה אני צריכה להתחנף ולשנות את עצמי למען אלו שלא. אז אתם אומרים שאני צריכה לא להיות בולטת כל כך...אבל..תמיד הייתי. מאז שאני זוכרת את עצמי. אוף כבר התבלבלתי מהכול לגמרי... וונוס הוורודה.

sשיר

New member
../images/Emo41.gif

" ",,הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מידי, הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה לאין שיעור . זה האור שבנו – לא האפלה שבתוכינו – שמפחיד אותנו יותר מהכל אנחנו שואלים את עצמינו איזו זכות יש לי להיות מבריק ,יפהפה, מוכשר ואהוב ? למען האמת – איזה זכות יש לך לא להיות? אין שום דבר נאור בלהצטמק כדי שאחרים לא ירגישו חסרי ביטחון. ככל שניתן לברק שלנו להאיר, אנחנו מעניקים בלי מודע רשות לאחרים לעשות כמונו וככל שנשתחרר מהפחדים שלנו ,נוכחותינו תשחרר פחד מאחרים" נלסון מנדלה

DreaM viSion

New member
וכמה שזה נכון....

למעלה