לכל נבחני יולי!

tomer65538

New member
לכל נבחני יולי!

התחלת / המשך לימודים מהנה! הבחינה הייתה קלה מאוד, תודה ליואל גבע ולהייקיו. בטוח שגם אתם תצליחו, ותודו כמה נהדר היה הדבר הזה שנקרא פסיכומטרי. אז בהצלחה לכולם

firebrand

New member
אתה תופס אותי אחרי DIE HARD

וברוח האופטימיות שצברתי משם: |כדור| |כדור| |כדור| |טבח| |רצח| |הרג| |כדור| |כדור| |כדור| |AUG| |NAVY| |M16| |בזוקה| "נהדר".

amitexc

New member
פייר אתה אחרי צבא לא?

בכל מקרה נראה לי שמישהו פה עומד להבין מה זה "שמיכה" טוב מאוד...

firebrand

New member
מה פתאום

תן לתומר אקדח ו- C4, הוא יוריד לך עיר שלמה (וגם כמה רחובות מהפרבר הסמוך). נראה לך שמישהו יכניס אותו לשמיכה? UNLIKELY

amitexc

New member
אני אמרתי תומר?!

אני אמרתי משהו לא אמרתי תומר. לתומר יורידו את המכנסיים בכל המובנים, גם יאנסו אותו(כשיפול לו הסבון), גם יגנבו לו את המכנסיים וגם יזיינו אותו בשמירות מאהל ב4וחצי בלילה. שכחתי עוד אפשרות?!

tomer65538

New member
איך הלך לך הבחינה? עזרת פה לכולם

הספקת ללמוד גם בעצמך קצת ? :D

firebrand

New member
נו מה העניין? ../images/Emo6.gif

לא פלא שאני היחיד שעוזר -- אני נראה לי היחיד שגם קורא הודעות כאן בפורום
א נ י נ ב ח ן ב י ו ל י

firebrand

New member
אגב, טעות

אני ממש לא היחיד שעוזר!
מישהו הכניס לי את המילים האלה לפה, זאת הסיבה שהן נמצאות כאן -- אני לוקח אותן בחזרה. כשאני אדע מי זה המישהו הזה, אני אוציא אותו מהמראה ואוריד לו את המכנ... טוב, האמת שזה לא עניינכם מה אני עושה בזמן הפרטי שלי

ירח41

New member
חחחחחחח כמה שאלו אותו את זה

לך תאמין לי מגיע הכי הצלחה שבעולם אתה עוזר לכולם עם השרטוטים של הפוטושופ שלך וכל זה.

amitexc

New member
וואי אתה כזה (ילד) מגעיל בחיי!!!

בחיים שלי לא ראיתי בן אדם שההתנשאות שלו נוזלת כמו שהיא ממך! תגיד אתה גם יפה וגם אופה במקרה?

ross87

New member
יודע משהו תומר

באחת הסימולציות היה הפתגם: זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה את המשפט אמרה שירה לשירן בתגובה לכך ששירן שמחה כי שנת הלימודים הסתיימה. והמשפט הזה פשוט מאוד מתאים גם עכשיו...

ירח41

New member
מה אתם רוצים מן הבן אדם ?!?#!?#

הוא אומר לכם בהצלחה תגידו תודה ושבו באשקוט.

tomer65538

New member
הוא התכוון שלא הלך לו משהו ולכן

זה נראה לו זחיחות דעת שאני אומר שלי היה קל... אבל זה עניין יחסי...

ירח41

New member
הלך לך קל.????

סנוב!! סתם חח גם אני איך שסיימתי מצאתי איזה איש כזה גם הוא דיבר וסיפר איך הלך לו קל והוא ידע הכל, אפילו הפיילוט המטורף במילולי שהיה לנו! ד"א, היה לך את הפיילוט המילולי עם ה"חור מבני" ו"קודקוד" ודברים מוזרים כאלה? למישהו בכלל עוד היה את זה??? משהו טראומטי ביותר.

tomer65538

New member
לא... עשיתי ביום חמישי. המילולי לא

היה קל בכלל... אבל זה לא היה ממש קשה כמו שבקידום למשל

למעלה