לכל משפחת הפורום -בוקר טוב

מיטל*

New member
לכל משפחת הפורום -בוקר טוב

אני מאחלת לכם יום מקסים. אני רוצה להגיד לכם דבר אחד- ברגע שמישהו שנמצא במעגל ההרסני של בעיות-אכילה וער לזה,רואה את מה שקורה לו,מודע לכך- הוא יכול לעשות שינוי.לעשות את פריצת הדרך,ולשבור את המעגל שלו. אני יודעת שלהחליט ללכת לטיפול פסיכולוגי... או לספר על הבעית האכילנה למישהו קרוב נראה מפחיד מאוד... אני יודעת שלומר בקול רם ``יש לי בעיה`` מעורר יראה... אבל זה לטובה. לא צריך ``להשלים `` עם בעית אכילה-אנורקסיה,בולמיה,אכילה כפייתית. אפשר לחיות אחרת,לראות חיים חוץ מהכפייתיות סביב המשקל והאוכל. לא מגיע לאף אחד להיות עבד של ``חיידק הרזון``. לא מגיע לאף אחד לשרת אותו עשרים וארבע שעות ביממה.מגיע לכן להיות משוחררות,חופשיות לעשות את מה שאתן אוהבות וגורם לכן לאושר. שלכן אוהבת תמיד מיטל

מילותייך - זהב.

את צודקת כל כך. אסור לנו להשלים עם המחלה. תמיד לראות את הדרך הלאה, החוצה. לדעת שאפשר וצריך גם אחרת. לצאת מהכפייתיות שסובבת אותנו כל הזמן. ולדעת שיש גם חיים אחרים בחוץ.... אנחנו לא נופלים מכאן ל``אין כלום`` אנחנו מוצאים לנו את הדרך המתאימה לנו להמשיך בחיינו, ולעשות את הדברים האמיתיים שיכניסו לחיינו הנאה ויופי במקום התהום שאף אחד לא יודע מה עומקה. יש חיים אחרים בחוץ.... אנחנו רק צריכים לצאת ולגלות אותם. הם מחכים לנו. תודה לך על התיזכורת שלך תמיד מאיה

מיטל*

New member
כל יום להזכיר מחדש..

אילו היה ילד מוותר לאחר הנפילה הראשונה, לעולם לא היה לומד ללכת. צריך לעשות כמיטב היכולת בשביל להחלים,ללמוד מחדש ולא להסתכל על כך מראש כאל ``עבודה קשה``.בכל פעם שטועים,כושלים,חוזרים לאימון ואז נהיה יותר קל,ומשתפרים.צריך להפסיק לבזבז זמן וכוח על כעס עצמי. כשרוצים לשנות מצב צריך לומר זאת.אף אחד לא חסר ישע.יש לכול אחד כוח. אם תאפשרו לעצמכן להשתחרר מן הרעיון הישן,החשיבות של המשקל-הרזון,לוותר עליו-יהיה מקום למחשבות חדשות,בריאות,מאושרות. כל רגע הוא התחלה קשה. אין זה משנה כמה זמן סובלים מן הדפוס השלילי,אפשר להתחיל היום בשינוי. הדברים שאתם בוחרים להאמין בהם ,לחשבם ולאמרם יוצרים את הרגע הבא,ואת יום המחרת ואת השנה הבאה. אפשר לסרב להשתנות ולשמר את כל הבעיות. כל אחד יכול להחליט בעצמו. רגע זה מתחיל את התהליך החדש. כל רגע הוא נקודת כוח. רגע זה הוא המקום שבו מתחיל השינוי.

מיטל*

New member
משהו שחשוב להגיד לעצמכן

באין סופיות החיים שבה אני מצוי, הכול מושלם ומוגמר. אני מקבל כי בריאות היא המצב הטבעי של ישותי. אני משתחרר כעת באופן מודע מכל דפוס מחשבתי בתוכי, העלול להתבטא כמחלה או הפרעה מסוג כלשהי. אני אוהב ומעריך את עצמי. אני אוהב ומעריך את גופי. אני מספק לו מאכלים ומשקאות מזינים. אני מאמן אותו בדרכים מהנות. אני מכיר בעובדה כי גופי הוא מכונה מופלאה ואדירה, ואני חש כי זכות לחיות בתוכו. יש בי כוחות מרובים. לואיז ל.היי/אתה יכול לרפא את חייך

לא יודעת למה...

אבל כל משפט ומשפט נשמע לי כל כך מאולץ שיצא מפי, כל כך לא מגיע לי כל כך לא נכון בשבילי. אבל זו רק אני....מאיה אחת קטנה.

מיטל*

New member
מיוש...

אני יודעת שזה קשה... גם לי היה קשה לומר את זה..אילוץ..אבל תביני- את ראויה לאהבה וקבלה עצמית.המחשבה שלך היא -``אני לא מספיק טובה``.. אבל מדובר במחשבה,ומחשבה ניתן לשנות. כשאת לומדת לקבל עצמך,להיות סלחנית כלפי עצמך-כל דבר בחיים שלך יראה לך יותר טוב. אישור עצמי וקבלה עצמית בהווה הם המפתח לשינויים חיובים. שנאה עצמית אינה אלא שנאה של מחשבה אשר יש לך בנוגע לעצמך.מחשבות ניתנות לשינוי. לבחור לחיות...להיות כפי שאת,מקסימה כל כך. לבחור באושר-זו בחירה טובה.את יכולה להתיר זאת לעצמך.אין סכנה בכך שתהיי את בלי הבעיית אכילה. שלך מכל הלב מיטל

למעלה