לכל ממלאי הווינר

dandy99

New member
לכל ממלאי הווינר

אני ממלא כבר בערך ארבע חודשים טפסים באתר BET24.מידי פעם נכנס לפורום זה,ורואה שאנשים עדיין שולחים טפסים לווינר הישראלי,וזה מדהים אותי. מבחר כל כך עלוב של משחקים,בווינר מחפשים את המשחקים הצמודים והבעייתים ביותר ברחבי העולם,עם היחסים הכי דפוקים שיש. BET24 הוא אתר בעברית,מאוד אמין,תיכנסו למשל היום,ותיפלו מהרגליים כשתראו את מבחר המשחקים.משחקים רבים כל כך שהם באנקרים מוחלטים,בכל מיני משחקי גביע בעולם,ויחסים נדיבים,שלא לדבר שאפשר להמר ממשחק אחד עד 15 משחקים.ולא רק שישה כבווינר.זכיתי כבר בסכומים לא מבוטלים,בדולארים,והכסף תוך שבועיים נכנס כמו שעון,אפילו התמיכה הטלפונית בעברית. אין לי קשר עיסקי לאתר,הלוואי והיה..הוא אתר בינלאומי,שמתורגם בכל מדינה לשפה שלה..זו הצעה ידידותית ממני,פשוט אני חושב שכל ההתנהלות של הווינר הישראלי היא של בני זונות נצלנים. מצרף את הלינק למי שרוצה. http://bet24.co.il/israelWeb/index.jsp?AffID=68468

dandy99

New member
לא מדויק..

ככל שאתה מהמר על יותר ממשחק אחד,היחס עולה,אבל בלי קשר,ישנו מבחר אדיר של משחקי באנקר,שיכול לומר לך שאחוז הזכיה שלי כשהולך על 5-6 משחקים כאלה,הוא בערך 90 % !!..קח כמה משחקי באנקר כאלה,היום לדוגמא,ותראה,למעלה,אתה יכול לבקש לדרג את המשחקים לפי יחסי זכיה נמוכים ומעלה,ותמצא שפע משחקים כאלה

oronm316

New member
אני רק מחכה ליום שאני אוכל לשלוח

באינטרנט.... אולי תסביר לי מה צריך לעשות? איזה כרטיס אשראי וכו'...

kololosh

New member
אין לך קשר עיסקי הא?

אז מה זה ה- AffID=68468 בכתובת? למי שלא יודע, בט24 נותנים לאתרים או לגולשים פרטיים קוד מיוחד שמצורף ללינק שלהם, וככה אם מישהו מגיע דרך הלינק הזה - הוא מקבל אחוזים מבט24. במילים אחרות - לדנדי החמוד יש פה אינטרס שתשלחו דרך הלינק שלו והוא לא אובייקטיבי. בלי קשר, לבט24 יש ליינים טובים ופחות טובים, כמו לכל אתר אחר.

dandy99

New member
חמוד שלי...הקשר העיסקי שלי

אף פעם לא תאכזב התכונה הישראלית הזו,של חשדנות מטומטמת.אני גם מנסה להבין את הלך המחשבה שלך,לא מצליח להבין איך הצלחת בצורה גאונית שכזו להבין שיש לי קשר עיסקי,עם רדידות מוח כזה,מגיע לך,תמשיך להיות מפריירי הווינר.ולגבי הלינק,העתקתי אותו בדיוק כפי שהוא מופיע בצורה אחרי שאתה נכנס לאתר.זו הכתובת שתופיע לכם מיד שתיכנסו,ללא קוד כמובן.. כנראה נדרש מוח גאוני במיוחד לחשוב שאעביר את הקוד שלי לפורום,לשימוש חברי הפורום...וגם לא ממש מצליח להבין איך זה בדיוק היה מועיל לי,אגב,באתר זה,אכן אדם שמביא חבר,ומספק את כתובת האימל של החבר,זוכה ל20 $ אחרי שהחבר מאשר שהוא שהביא אותו, איך זה מתקשר ללינק שמסרתי -למוחות קודחים הפתרונות.ההפנייה שלי היא למוחות צלולים,שמוכנים לקבל עצות טובות,כשהדבר היחיד המניע אותי הוא לגרום לכך שהמועצה תפסיק לחשוב שכולם מטומטמים( מה שנכון בחלקו).טכנית,מפקידים דרך כרטיס אשראי סכום,מ 25$ ומעלה. הרווח הינו מצטבר,וכשרוצים למשוך,נותנים הוראת משיכה,שהינו תהליך פשוט,ללא עמלה,ישירות לחשבון כרטיס האשראי שלכם.אני אגב משתמש במאסטרכארד,וזה פועל ללא דופי. בווינר הישראלי השיטה היא שבכל הימור נגבה הסכום מיידית מכרטיס האשראי,ובמקרה של זכיה נשלח צ'ק כעבור שבועיים,שיטה שהינה פחות טובה לטעמי,שכן,בזמנו הפקדתי 50 $,משכתי במצטבר סכום של למעלה מ 2000$,וזו הייתה ההפקדה היחידה שלי,מאמין שאני נחשב ללקוח גרוע מבחינת bet24...בקיצור,לא מעיק על כרטיס האשראי...זהו,מי שירצה-יקח,לא מצאתי אתר ברמה שלו,הן במבחר המשחקים,והן ביחסים..ותמיד תזכרו,פראיירים אף פעם לא יהיו חסרים לווינר,תשתדלו לא להיות בינהם,אם זה באתר זה או אחר...

tom171

New member
לי פעם היה קשר עסקי

עם INTERNET 1X2 והיה לי גם כזה דבר אז די לשקר

KORG TRIT0N 7

New member
חמוד שלו

אם היית עושה שיעורי בית,היית מגלה שיש פה טונה של קטינים בלי עשר שקל בכיס.. בטח שבלי כרטיס אשראי. והעשרים שלושים שיש פה מעל גיל 18 רובם כבר מכירים את כל האתרים. ואל תשחק אותה תמים ,מילא היית מנסה להתחבב על הילדים ואז היית כותב את זה.. אבל ככה? אתה מצפה שהם יאמינו לך?

למעלה