לכל מי שתוהה להיכן נעלמתי

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member

לא נעלמתי. המדפסת שלנו השתגעה, אז קראנו לדוד טכנאי שמצא שיש בעיה של התנגשות בין תוכנות ולקח איתו את המחשב לתיקון. מחר, בעזרת ה', המחשב יחזור ואני אחריו לפורום, עם תמונה של ה"פילבוקס" ליד ראש העין.

צחקן

New member
נצל"ש : חדש בדן 7203=7253

לא נעלמתי. המדפסת שלנו השתגעה, אז קראנו לדוד טכנאי שמצא שיש בעיה של התנגשות בין תוכנות ולקח איתו את המחשב לתיקון. מחר, בעזרת ה', המחשב יחזור ואני אחריו לפורום, עם תמונה של ה"פילבוקס" ליד ראש העין.
ב"ה בעקבות שירפתו של7203 בטרם עת, ע"י משוגע הוא הוחלף ב 7253 עפ"י נתנויו של נהג6004 . איך הגעתי אליו ? חבר שלי, שנסע בהסעות (אני גר קרוב לבצ'פר - הוא לא) אז הוא אמר לי שאני אשאל את הנהג איך קוראים לו כי יכול להיות שהוא מכיר אותו .טוב. עליתי על המדרגות של אותו הEL202 ואמרתי לנהג : שלום. מה קרוה אצלכם עם7203? מי המחליפה? הא אמר לי 7253- חדש. שאלתי אותו איך קוראים לך ? הוא ענה לי דודו. רשמתי לו תדוא"ל שלי ואמרתי לו שצור אייתי קשר. וזה סוף הסיפר. הסיפר קרה בערך לפני חצי שעה. אמרתי לו גם אני עושה דגמים להרכבה. סך הכול הצלחתי את מטרתי (לדעת פרטים על המחליפה של 7203). הוא אמר לי גם שהוא היה מדריך במאן. וזהוא. ומקודש לו: הEL. שכתבתי עליו "והוא ישלח במעשה ידנו ברכה והצלחה..." שהעלתי אותה לראשונהלפורום הנחמד הזה . ================== חבר אחר שלי אמר שהוא דיבר עם הנהג של 4025 והוא אמר שחלק מה SL בדן ישופצו. תמונות ופרטיפם נוספים- בהמשך על החדשות המרעישות- בהמשך.

ארזS

New member
חזרת לשם האורגינלי ?

ב"ה בעקבות שירפתו של7203 בטרם עת, ע"י משוגע הוא הוחלף ב 7253 עפ"י נתנויו של נהג6004 . איך הגעתי אליו ? חבר שלי, שנסע בהסעות (אני גר קרוב לבצ'פר - הוא לא) אז הוא אמר לי שאני אשאל את הנהג איך קוראים לו כי יכול להיות שהוא מכיר אותו .טוב. עליתי על המדרגות של אותו הEL202 ואמרתי לנהג : שלום. מה קרוה אצלכם עם7203? מי המחליפה? הא אמר לי 7253- חדש. שאלתי אותו איך קוראים לך ? הוא ענה לי דודו. רשמתי לו תדוא"ל שלי ואמרתי לו שצור אייתי קשר. וזה סוף הסיפר. הסיפר קרה בערך לפני חצי שעה. אמרתי לו גם אני עושה דגמים להרכבה. סך הכול הצלחתי את מטרתי (לדעת פרטים על המחליפה של 7203). הוא אמר לי גם שהוא היה מדריך במאן. וזהוא. ומקודש לו: הEL. שכתבתי עליו "והוא ישלח במעשה ידנו ברכה והצלחה..." שהעלתי אותה לראשונהלפורום הנחמד הזה . ================== חבר אחר שלי אמר שהוא דיבר עם הנהג של 4025 והוא אמר שחלק מה SL בדן ישופצו. תמונות ופרטיפם נוספים- בהמשך על החדשות המרעישות- בהמשך.
חזרת לשם האורגינלי ?

ארזS

New member
אתה מבלבל אותנו

היא בקו 1. 6004 בקו 35 נדמה לי.
ב"ה והיא עשתה הסעות היום .
אתה מבלבל אותנו
אם אתה זה באמת אתה
למה אתה לא נכנס באותו שם כל הזמן ?

צחקן

New member
יש טיפ-טיפה בעיה..

אתה מבלבל אותנו
אם אתה זה באמת אתה
למה אתה לא נכנס באותו שם כל הזמן ?
יש טיפ-טיפה בעיה..
ב"ה אני בראותו מחשב במשתמש אחר. פשוט פה נשאר הצחקן (שאיני מצליח להכנס אליו ממחשב אחר) לעומת זאת, במחשב של אימי ובהגדרה שלי, אני לא מחובר כ"צחקן" אלא כ"צחקן2" . זה טיפ טיפה בעיה. אני חושב שאעבור לכינוי צחקן2 וזהו.

יצחקA

New member
באיזה קו 7253 עבדה לפני שהחליפה את

היא בקו 1. 6004 בקו 35 נדמה לי.
ב"ה והיא עשתה הסעות היום .
באיזה קו 7253 עבדה לפני שהחליפה את
7203? את 6004 ראיתי ביום שישי האחרון ברח' אבן גבירול כאשר הסייע תלמידות.

צחקן2

New member
ברור שלא!!

אני לא חושב שהיא מהסט של התוכים
( קוים 5 16 ו 1). גם אם כן לא יכול להיות שה 7253 שימש כאוטובוס חלופי.
ברור שלא!!
ב"ה צביעת כחול לבן. כשיהיו לי יותרפרטם מדודו עאדכן. למישהוא יש מושג מתי היא הגיעה ארצה ואיפה היא הורכבה? .

צחקן2

New member
תרגם לאביתר מה מספר הרישוי!

אני לא חושב שהיא מהסט של התוכים
( קוים 5 16 ו 1). גם אם כן לא יכול להיות שה 7253 שימש כאוטובוס חלופי.
ב"ה הוא יביון יותר בסוגיא ככה.... .!

יצחקA

New member
הבהרה

ב"ה הוא יביון יותר בסוגיא ככה.... .!
הבהרה
727X-7339 זהו סט שהובא לארץ. בסדרה הזאת יש "תוכים"(קו 5) ,"פנינות"( כמו 7280, 7298, ועוד בודדים- קו 27) ועוד נידרפלורים הצבועים בכחול לבן. אם תשים לב, מאחורה וגם בצד, צורת כיתוב הקו היא מנקודות. השאלה כמובן היא מאיזה מספר מתחיל בסט. יכול להיות שהתשובה הוזכרה כאן בפורום בעבר. צריך לחפש בארכיון. לא יודע מה המספר החיצוני.

צחקן2

New member
מתי הגיע המשלוח ל"דן" .

מהסדרה הזו יש גם בקו 16
חלק מהן "תוכי" והרוב רגילות. יש גם מכונה אחת (7331) בקו 9.
מתי הגיע המשלוח ל"דן" .
ב"ה עד מתי היו לד רק 250 ניד' ? והיום ראיתי את 7251 החדשה. אם אצור קשר מחדש עםהנהג של 6004 אהיה מעודכן.. .! תודה מראש!!

יצחקA

New member
לא יודע אם 7251 כל כך חדשה.

מתי הגיע המשלוח ל"דן" .
ב"ה עד מתי היו לד רק 250 ניד' ? והיום ראיתי את 7251 החדשה. אם אצור קשר מחדש עםהנהג של 6004 אהיה מעודכן.. .! תודה מראש!!
מה מיוחד בה, האם ראית אותה היום לראשונה? באיזה קו?

אוהד11

New member
היא כבר לא כל כך חדשה

מה מיוחד בה, האם ראית אותה היום לראשונה? באיזה קו?
היא כבר לא כל כך חדשה
7251 כבר לא כל כך חדשה. היא פועלת מ-2002 או או אולי אפילו לפני כן. בינואר 2003 הכניסו את 7280 עד 7349. חוץ מזה, 7253 פעלה על קו 36 עד שעבר לחברת קווים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה