לכל מי ששאל (סליחה מראש סלים)

לכל מי ששאל (סליחה מראש סלים)

פשוט לא מצאתי את ההודעה המקורית הלילה ב-3:00 שידור ישיר ב ESPN מינסוטה נגד סן אנטוניו עוד קרב בין גארנט לדנקן יכנס לסטטיסטיקה. רק תזכורת (כואבת) סן אנטוניו מובילים 3:0 על מינסוטה העונה, זאת הזדמנות אחרונה לפני הפלייאוף של הזאבים להראות שהם מסוגלים לנצח אותם ושל גארנט באופן אישי להראות שהוא מסוגל להתמודד עם דאנקן מה שלא הצליח לו כל כך עד עכשיו.

אחחחח...איזה משחק!!!

סוף סוף מינסוטה ניצחו תראו מה עשו 2 השחקנים הכי טובים השנה: גארנט: 27 נקודות, 10 ריבואונדים, 4 אסיסטים, 3 חסימות. דאנקן: 26 נקודות, 8 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 3 חסימות. קווין גארנט היה מצויין ברבע האחרון וטים דאנקן עושה את העבודה כהרגלו. ברבע האחרון ארווין ג'ונסון בעבודת הגנה מדהימה על דאנקן כאשר הוא גורם לו לאיבודי כדור פעם אחר פעם. הייתה גם החלטה מאוד שנויה במחלוקת במצב של שיוויון דקה וחצי לסיום דאנקן חודר מקבל עבירה זורק וגארנט פשוט חוסם את הכדור בדרך לסל השופטים טענו שהחסימה חוקית אבל בהילוך החוזר ראו בברור שהיה צריך להיות סל. דאנקן אגב, החטיא את 2 זריקות העונשין. קאסל עם טריפל דאבל של 14 נקודות 11 ריבאונדים ו 10 אסיסטים. רק במשחק הזה שמתי לב שגם גארנט וגם דאנקן משחקים עם המספר 21. דרך אגב הם כמעט ולא שמרו אחד על השני וברגעים שכן, אף אחד מהם לא הצליח לקלוע. והיה גם משחק מצויין בערוץ N.B.A כאשר ניו אורלינס קטעה את רצף הנצחונות של דטרויט עם סל השניה האחרונה של ג'אמל מגלור. בקיצור, אני מתלהב כי ראיתי הלילה שני משחקים טובים ונהנתי מאוד
אז אני מצטער על בילבול המוח על הבוקר. יום טוב לכולם.

בוקר-טוב!

אני שמח בשבילך שראית את המשחקים האלה - אני מקווה לתפוס לפחות שידור-חוזר אחד. באי.אס.פי.אן יש שידורים חוזרים? בכל-מקרה, הלוואי ותהיה סדרה כזאת בפלייאוף - היא תהיה אחת לשנים. אני רק מקווה כן לראות אותם שומרים אחד על השני.

יש שידור חוזר

ב ESPN ב 7:00 בערב דרך אגב, מישהו ראה פעם את הטרניר כדורסל רחוב שמשודר ב ESPN??? ראיתי את זה אתמול בפעם הראשונה (אני שוכב בבית אז יש לי זמן בלילות) וזה פשוט מדהים מה שאנשים שם עושים. שווה לעקוב לדעתי.

אני עוקב אחרי זה כבר כמה זמן

היה תחרות בין שלושה שרצו להתקבל לקבוצה, בסוף התקבל הפרופסור- (הלבן) יש תוכניות שאתה פשוט לא מאמין למה שאתה רואה..

למעלה