לכל מי שמעוניין לצלם אוטובוסים

מצב
הנושא נעול.

0415

New member

כל מי שמעוניין לצלם אוטובוסים ישנים עד ישנים מאוד של אגד יכול לנסוע לתחנה המרכזית הישנה בתל אביב יש שם 2 שורות של אוטובוסים בטור בחלקם אפשרי להיכנס פשוט הדלתות פתוחות. אני פשוט לא צילמתי כי אין לי מצלמה דיגיטלית.

אז צלם במצלמה אנלוגית ! עדיין

כל מי שמעוניין לצלם אוטובוסים ישנים עד ישנים מאוד של אגד יכול לנסוע לתחנה המרכזית הישנה בתל אביב יש שם 2 שורות של אוטובוסים בטור בחלקם אפשרי להיכנס פשוט הדלתות פתוחות. אני פשוט לא צילמתי כי אין לי מצלמה דיגיטלית.
אז צלם במצלמה אנלוגית ! עדיין
הצילומים של אנלוגית רפלקס טובים יותר מכל דיגיטלית.

0415

New member
איך אני פותח גלריה

איך אני פותח גלריה
אני רוצה לפתוח גלריה של כל התמונות שהורדתי מהפורום. תמונות יפות שאנשים סמו בפורום יש לי יחסית הרבה ואני רוצה לפתוח גלריה איך אני עושה את זה?

omer landau

New member
אתה פונה למנהל הפורום הנחמד שלנו

איך אני פותח גלריה
אני רוצה לפתוח גלריה של כל התמונות שהורדתי מהפורום. תמונות יפות שאנשים סמו בפורום יש לי יחסית הרבה ואני רוצה לפתוח גלריה איך אני עושה את זה?
אתה פונה למנהל הפורום הנחמד שלנו
אורן שמו ומבקש לפתוח גלריה הצעה קטנה אם אתה יודע מי צילם מה תכתוב את שמו מתחת לתמונה תקרא לה גלריית הפורום אבל זאת רק הצעה אתה לא חייב לקבלה בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה