לכל מי שחיפש... הלו"ז של מרגלית

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member

החברה הדפוקה ממודיעין!!! קו 101 ממודיעין לתל אביב (לה גווארדיה, המסגר, בגין, מסוף 2000) (מצטער על התאריך שמסתיר קצת...)

טוארג

New member
טעות, קודם זה היה קו 100

החברה הדפוקה ממודיעין!!! קו 101 ממודיעין לתל אביב (לה גווארדיה, המסגר, בגין, מסוף 2000) (מצטער על התאריך שמסתיר קצת...)
טעות, קודם זה היה קו 100
ממודיעין לתל אביב (לה גווארדיה, ראש פינה, תחנה מרכזית - לווינסקי) זה הלו"ז של קו 101 -----> (לה גווארדיה, המסגר, בגין, מסוף 2000)

טוארג

New member
קווים 10 ו-150 - ממודיעין

קווים 10 ו-150 - ממודיעין
לירושלים (10) וממודיעין לרמלה-לוד (150)

טוארג

New member
קווים 15 ו-200 ממודיעין

קווים 15 ו-200 ממודיעין
ממודיעין לפתח תקווה (200) וממודיעין לראשל"צ (15)

טוארג

New member
זה מתנה ממני לפורום

זה מתנה ממני לפורום
ושתהיה לכולנו שנה מ-צ-ו-י-נ-ת :) (קניתי מצלמה דיגיטלית ועכשיו אני אוכל להעלות יותר תמונות)

omer landau

New member
תתחדש../images/Emo49.gif-שנה טובה לך ולכולם../images/Emo13.gif

זה מתנה ממני לפורום
ושתהיה לכולנו שנה מ-צ-ו-י-נ-ת :) (קניתי מצלמה דיגיטלית ועכשיו אני אוכל להעלות יותר תמונות)
תתחדש
-שנה טובה לך ולכולם

ליילנד

New member
../images/Emo54.gif גם לי יש "ניקון" חדשה

NIKON היא המצלמה הטובה בעולם !!!
מנסיון אישי, אין לה מתחרות !!!
גם לי יש "ניקון" חדשה
אבל רגילה, לא דיגיטלית. גם לי אמרו שהיא הטובה בעולם, אז למה תמיד נאמר על על "פנטקס" שהיא ה"רולסרויס" של המצלמות

מצב
הנושא נעול.
למעלה