לכל מי שונא את ליה כנסו דחוף!!!!

לכל מי שונא את ליה כנסו דחוף!!!!

הדיבור שלה כל כך מעצבן אותי! זה רק אני או שהיא אומרת יותר מדי "מאמי"?? ובכלל היא נראית כמו באגס באני אין ספק שריקי היא הכוכבת האמיתית בסדרה והיא לוקחת לה את ההצגה

נכוןןןן

אני שונאת את ליה!! הייתי רוצה לכתוב פה את מה שאני חושבת עליה אבל זה יעליב אנשים אחרים!

jenn aniston

New member
תסלחי לי....

אבל אני חושבת בדיוק בדיוק בדיוק ההפך ממך... קודם כל לירון וייסמן ממש יפה, יותר מיעל זה בטוח! יש לה כל מהמם וזה שהיא אומרת הרבה פעמים מאמי זו לא אשמתה! התסריטאים אולי אומרים לה להגיד את זה...

jenn aniston

New member
אופס- תיקון

התכוונתי קול... וכל מה שכתבתי זה לפי דעתי אז לא להתנפל עלי בבקשה!

ל"גניפר אניסטון"!!??

תקשיבי חמודה הפורום הוא על משחק החיים לא על חייה הפרטיים של לירון וייסמן,לדעתי המשחק שלה גרוע והדמות שלה תפלה ולא אנרגטית כמו שכוככבת ראשית צריכה להיות!!!!

jenn aniston

New member
לא תקשיבי לי את חמודה...

אני לא חברה שלך אז אל תדברי אליי ככה... אני כתבתי שזו רק תעדתי ושלא תתנפלו עלי... תסלחלי לי אבל זכותי להביע את הדעה שלי בפורום אם זה לא מוצא חן בעינייך את יכולה... את יודעת מה... אז בבקשה אני לא פה בשביל לריב... לכל אחד יש את הדעות שלו ואם את לא חושבת כמוני זה לא אומר שאת יכולה לדבר אליי איך שאת רוצה...

לפרנאודית

מי רב איתך ? גם אני הבעתי את דעתי עליה ואם זה נשמע לך כאילו אני רבה איתך אני ממש מתנצלת כי זאת לא היתה הכוונה!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאוי נו באמת.

אנחנו לא בפורום הזה בשביל לריב. תעשו לי טובה ואל תריבו על כל דבר דבילי כמו איזה ילדים קטנים אוקיי? אפשר פשוט לא להתייחס לכל שטות שמישהו אומר. ואני לא מדבר למישהו מסוים, אני מדבר לכולם.

jenn aniston

New member
אתה צודק מאוד!

גם אני חושבת שלא צריך לריב בכלל... אבל אני לא זו שהתחלתי!

S m e l l y Cat

New member
"אני לא זו שהתחלתי"../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

חחחחחח..
"אותך לאמא"
L
L

thrall

New member
לירון וייסמן - הליהוק הגרוע של השנה

שחקנית הכי גרועה שראיתי, וחוץ מזה יש איזה משהו מעצבן בפרצוף שלה שדורש להעיף לה איזה סטירה ככה להחזיר לה את הפרצוף למקום

ואו את כל כך צודקת!!!!!!

ליה סתם מעצבנת... "ילדה טובה ירושלים".... היא כזאת משעממת... לעומת זאת ריקי פלפלית וחמודה כזאת

jenn aniston

New member
אם לירון וייסמן היא שחקנית...

כל כך גרועה אז את לא חושבת שלא היו בוחרים אותה לשחקנית ראשית ועוד שהיא לא השתתפה אף פעם בטלויזיה בשום סידרה?! i'm sorry but i don't think so!!!!!!!!!

ofer 2

New member
לפי דעתי היא ממש יפה

אחת הבחורות הכי יפות על המסך. האמת... בגללה אני רואה את הסדרה הזאת. :) לכו תבינו
ונכון שיותר יפה לה פזור? וריקי... היא נראית לי ערסית כזאת. אבל אני בטוח שיש לה יופי נסתר.
ובלי קשר, אולי למישהו יש רעיון לחתימה? חג שמייח!

jenn aniston

New member
את מאוד צודקת...

גם לפי דעתי לירון וייסמן היא בין הבחורות הכי יפות שאני מכירה! חג שבועות שמח גם לך... סורי אבל אין לי רעיון לחתימה...

אל תתנו למראה שלה להטעות אתכם

קראתי באיזה כתבה שלירון היא פחות או יותר ערסית במציאות כלומר יש לה דיבור פרחי כזה, ובקיצור שהיא לא מדברת כמו שהיא נראית...

ShArOn 15

New member
זה נכון ראיתי גם איך היא דיברה בגיא

פינס... סתם כמו איזה פרחה!!!

למעלה