לכל מי שהיתה בתסרוקת ניסיון

ראשהעין

New member
לכל מי שהיתה בתסרוקת ניסיון../images/Emo53.gif

יש לי שאלה קצת (הרבה)טיפשית, אבל בכל זאת - מכיוון שלא ביקרתי במספרה בערך 8 שנים, הבנתי שנהוג לתת טיפ, אם כן למי (לספר? לחופף?)וכמובן כמה? ובכלל האם זה תקף לתסרוקת ואיפור ניסיון????

kurtzi1

New member
תגובה לנושא טיפ לספר

לא זכור לי שנתתי טיפ לספר או לכל אחד אחר במספרה, מכיוון שאני חושבת שגם ככה הם די שוחטים במחיר שהם גובים מכלה בעבור התספורת והאיפור, כך שלא צריך לרחם עליהם... בייחוד בתקופה הזו של המיתון וכו´... שיהיה לך במזל טוב והעיקר שתהני ביום המאושר זה בחייך!

אני ממש לא יודעת ../images/Emo26.gif

אני עונה לגבי ספר רגיל, לא תסרוקת נסיון: אמא שלי תמיד נותנת טיפ לעוזר/ת של הספר (פעם זה היה משהו כמו 5 ש"ח), אבל אני לא כל כך נותנת (גם ככה אני משלמת 170 ש"ח, אז נראה לי מוגזם). באמת לא ברור לי אם אני בסדר או לא. אולי מישהי/ו פה יאיר את עינינו

יפעת ר

New member
לגבי טיפים בתסרוקת הנסיון

אני היתי אצל רוני פרנקל לתספורת ואיפור נסיון והדבר האחרון שהרגשתי זה צורך לתת טיפ למישהו שם. את תסרוקת הנסיון רוני עשה לי תוך שלוש דקות בלי לחפוף ובלי פאן ואפילו בלי לסרק את השיער. כנ"ל לגבי האיפור ניסיון שנערך רק באיזור העיניים ולא בכל הפנים. ועל כל זה צריך לשלם סכום ממש לא מבוטל של כסף, וכל תוספת קטנטנה לחבילה שהם מציעים עולה עוד מליון שקל (סיכות שהוא לא מספק, הדבקת ציפורניים, צבע, גוונים, פסים וכו´). יצאתי משם בהרגשה שעושקים אותי והמילה "טיפ" בכלל לא עברה לי בראש. אז: זאת כמובן היתה רק החוויה אצלי ואני בטוחה שלא כולן מרגישות כמוני ובטח יש מקומות יותר משקיענים, אז את ההחלטה אם לתת טיפ או לא נראה לי שאפשר להשאיר לרגע האמת לפי מה שאת מרגישה.

הממ...

אין לי שמץ מי זה רוני פרנקל, אך האם ניסית גם את האפשרות לגשת לספרית האישית שלך ולבקש ממנה תסרוקת לחתונה? מניחה שהעלויות ירדו והיחס יהיה אחר אם היא מכירה אותך שנים. חשוב, כמובן, ליידע אותה מספיק זמן מראש ביום המיוחל. אם זו אופציה אפשר לשאול את הספרית אם היא מכירה מישהי שמאפרת או מדביקה ציפורניים שתוכל להגיע באותו יום..

יפעת ר

New member
לצערי הרב

הספרית שלי לא מכינה כלות לחתונה, ורציתי לרכז הכל באותו מקום כי לא היה לי כח לחפש כל איש מקצוע בנפרד, וגם רציתי שהסלון יהיה קרוב למעצבת (דורין בדיזינגוף) ובנוסף להכל, לא היתה לי שום המלצה קודמת לגבי שום מקום אחר ובעוד שני מקומות שבדקתי העלויות היו די דומות. אז ...

omrik

New member
מצחיק יפעת... גם אני בדיוק הרגשתי

כמוך כשהייתי שם. אגב, אהבת את האיפור ניסיון?? שירי

יפעת ר

New member
שירי

למען האמת, לא היתי מאה אחוז מרוצה מהאיפור נסיון, לא הצלחתי להסביר להם בדיוק מה אני רוצה (איפור עדין), תחילה רוני איפר אותי ואח"כ קרן (שלא גילתה המון סבלנות) ועם הזרקורים שם היה נדמה לי שהאיפור ממש מוגזם, החלטתי לשלם להם את דמי המקדמה שגם ככה היו כמעט כמו התשלום לתסרוקת ואיפור הנסיון(כשעדיין לא הייתי סגורה בעניין). כשהגעתי הביתה והסתכלתי במראה והכל היה נראה לי הרבה יותר טוב, כנראה שהאורות במספרה ממש מבליטים את האיפור ובבית זה נראה יותר עדין. כשהיתי אצלם היתה כלה אחת אחרי כל ההכנות שנראתה ממש טוב וזה כנראה גם הרגיע אותי. סגרתי איתם, ואני מאמינה שיהיה בסדר, כי עד שאני לא יהיה מרוצה, אני לא יוצאת משם.

omrik

New member
אני מאחלת לך שתיראי מדהימה!!!

אך שימי לב לתאורה שלהם במקום, כי זאת התאורה החזקה שתהיה באירוע. תבדקי עם רוני...

תסרוקת ושות´

מידע אישי >אמא שלי ספרית< נהוג לתת כעשרה ש"ח טיפ לחופף. גם אם זה ניסיון.. אנשים בכל זאת השקיעו מזמנם ולדעתי הטיפ הוא כאות תודה על תשומת הלב.

יעלי2

New member
אני שילמתי טיפ

לחופף בתסרוקת ניסיון וביום עצמו. לספר נתתי קצת בניסיון וכלום ביום החתונה. הוא עיצבן אותי ובאמת גם ככה גבו ממני סכום שערורייתי כיאה לכלה.

omrik

New member
טיפים

לדעתי באיפור ניסיון ו/או תסרוקת ניסיון לא צריך להשאיר טיפ, שהרי לא בטוח שאת תסגרי איתם וגם ככה זה עולה 150 ש"ח בערך. ביום של החתונה זה משהו אחר, לדעתי יש להשאיר טיפ לחופפת, למאפרת ולספר. האם למישהו יש רעיון כמה נהוג לתת?? שירי

0רחלי

New member
שאלה אחרת

תמיד משלמים על איפור/תסרוקת ניסיון, או שזה תלוי במאפר/ספר?

ראשהעין

New member
לכל מי שהיתה אצל

רוני פרנקל, הבנתי שלא ממש התלהבתן, בחרתן אותו או מישהו אחר (ואם כן את מי?) הבנתי נכון שהוא לא חופף , אז למי כן להשאיר טיפ?

Ronnie*

New member
אני התארגנתי אצלו ביום החתונה

והייתי מאוד מרוצה (לדעתי הם מאוד מקצועיים וטובים). לגבי טיפ - ביום החתונה נתתי טיפ לחופף, כי מישהו אמר לי שכך מקובל... הניסיון אכן היה די "חפיף" ולא נתתי טיפ, בכל מקרה לא ידעתי שנותנים...

omrik

New member
אני לא הייתי מרוצה מהאיפור ולא

סגרתי איתו בסוף, כי אם בז´אק דסנז´

אני דווקא הייתי מאוד מאוד מרוצה

מהנסיון וסגרתי במקום. בעיניי המטרה בנסיון היא לתת לך מושג על היכולות האמיתיות של בעל המקצוע ולתת כיוון כללי ולא לעשות הכל בדיוק כמו שיהיה בארוע עצמו. אתי גם כתבה משהו בסגנון הזה איפשהו ואני מסכימה איתה. הסיבה שברוני פרנקל לא עושים את הנסיון עד הסוף היא בגלל בנות שמשתמשות בזה לרעה, כלומר עושות נסיון, משלמות 120 ש"ח ואחר כך הולכות עם זה למישהו אחר שעושה להן אותו הדבר. עובדה שמחיר הנסיון מקוזז מהתשלום המלא אם סוגרים אצלו. האיפור היה על חצי פנים והיה יפהפה, קרן המאפרת הייתה מאוד סבלנית וחמודה, גם לי רוני פרנקל עשה תסרוקת של "חמש דקות" והייתי המומה מהתוצאה, אני בטוחה שעם חפיפה וכולי זה יהיה אפילו עוד יותר יפה. גם האיפור וגם התסרוקת החזיקו יום שישי שלם חם במיוחד ועוד הלכתי לישון עם כל העסק וכשקמתי האיפור והשיער היו רעננים להפליא. חוץ מזה שגם קרן וגם רוני אנשים מאוד נחמדים וסובלניים (לא היה קל להגיע לתוצאה שמצאה חן בעיניי ו"הצקתי" להם די הרבה) ושוב, חשובה מאוד הכימיה עם בעל המקצוע, וכמו בכל מקום תמיד יש מי שמרוצה ומי שלא.

יפעת ר

New member
דוקא יש התלהבות רבה ממנו

לפי מה שהתרשמתי ממעקב צמוד אחר הפורום הרבה בנות התלהבו ממנו.

למעלה