לכל מי שהיה במפגש

black_light

New member
לכל מי שהיה במפגש

איך היה??? ספרו חוויות!!! עצוב לי שאני לא איתכם (והכל בגלל שהחלטתם ללכת להופעה).. אפשר להצטרף אליכם ווירטואלית?

למרות שבדיוק חזרתי מהעבודה עייף אני

אתן לכם סיקור קצר על המפגש. אנשי הפורום אשר נכחו במפגש היו אנוכי, טל (מיסלפו), עדי, דניאל ואלון(שאותו פגשתי מאוחר יותר). את עדי וידידיה (וקרובי משפחתה) פגשנו בתחנה המרכזית במקום המפגש המצוה, ואז נפתחה שיחה מעניינת למדי על "איפה דניאל" שמסתבר שהוא עמד מולה. אח"כ ירדנו והלכנו לבארבי החדש (ברגל!!!) תוך כדי בליסת קוראסונים מזוויעים שאחיה של עדי קנה. בשיחות דיברנו על להקות מוזרות, להקות עוד יותר מוזרות, גלעד, הייד פארק, וארג, מטאליסטים (ונירווניסטים), וכמובן-על הפורום. הגענו להופעה, ואז אני פתחתי במסע חיפוש קדחתני אחרי חברת הפורום הבלי נראית daniela17 שאכן הגיעה. עכשיו- להופעה- אראלו הסריחו מאוד מאוד. אך פעם לא אהבתי חבורת קופים שחושבים שהם שטנישטים מאגניבים. סיילם- אחחחח.......אין ספק שה ם שווים את החמישים שקל. מקווה שיהיו עוד מפגשיפ לאחר מכן! וששאר אנשי הפורום יהיו שם!

danihell7734

New member
LOL

בהחלט היה מעניין הדיון על וארג(*אהמ כושי יהודי אהמ*). אני נכנסתי בחינם!!! כיף לי.

METALLICADI

New member
בהחלט הייתה הופעה שווה למרות שבכלל

לא שילמתי עליה בזכות דניאל(תודה רבה)....אראלו באמת הסריחו וסיילם אחחחחחחח..........דפקו הופעה שווה הפגישת פורום הייתה נחמדה מאוד...נכחו חוץ ממני עודד דניאל ואלון אח שלי וכמה חברים שלו...טל...עוד אדם שפגשנו בתחנה המרכזית וע"פ המראה שלו ניחשנו שהוא גם בא להופעה של סיילם...אדם מאוד נחמד שבאופן מפליא דומה למרטי פרידמן....ושמו בועז...והוא בעיקרון הדריך אותנו איך להגיע לבארבי זהו....היה לי אחלה ערב

Meselfoh

New member
וכמובן שאסור לשכוח את התחרות

הקולנית שעשיתי עם בועז מעפולה... ואת ההערה שלו בקשר להשפעה של זה עלייך... וד"א, למה את לא מאשרת אותי באיציק?

AMORPHIOS

New member
בחורה שנהנית מזה? מוזר מאוד. הן

בד"כ מנידות ראשן הענוג בגועל. אלא אם כן הבחורה היא רותם או עינב שהיו פוערת עיניים בתדהמה ומבקשות עוד ועוד ועוד.

METALLICADI

New member
אה נכון!!!

איך יכולתי לשכוח את התחרות גרפסים.....זה היה מדהים וזה לא משפיע עליי כמו שבועז פרידמן חשב פשוט נדהמתי התחרות הייתה מרשימה.....אממממממ אני אישרתי אותך באיציק אבל אתה לא אישרת אותי

Meselfoh

New member
icq sucks

עושה בעיות. קיבלתי את authorization request ואישרתי. אבל אני לא קיבלתי את האישור שלך. טוב אם כך אולי נמחק אחד את השנייה וננסה הכל מחדש

DeadSkinMask

New member
"אף פעם לא אהבתי חבורת קופים שחושבי

ם שהם שטנישטים מאגניבים." אני בטוח עודד,אני בטוח...

AMORPHIOS

New member
ההצעה שלי להחליף את האלבום שלהם

במסטיק אבטיח נשארת בעינה, אגב. חוץ מזה, מה הבעיה? אני לא בלאקר, וגם לא אוהב אותם. אז זהו.

DeadSkinMask

New member
סבבה

דווקא חיבבתי תקטע של המזרחית אז סגרנו,מסטיק אבטיח על השטן היהודי?

DEATHRUCTION

New member
מתי יגיע היום המיוחל שאני לא יהיה

נושא לשיחה של פוזרים מסריחים.....זאת הופכת להיות תופעה..... אני לא מבין...אתם לא מעניינים אותי... למה אני צריך לעניין אותכם?

למעלה