לכל מחפשי המילים בימים הקרובים

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
לכל מחפשי המילים בימים הקרובים../images/Emo29.gif

(או לפחות לחלק...) בימים / שבועות הקרובים לא יהיו לי מילים של שירים בנמצא, או לפחות בשליפה, כמו שהיו עד עכשיו. מישהו הואיל ברוב טובו לפרוץ לי אתמול למחשב, ולעשות לי Deltree לספריה של השירים. כנראה שהוא פרץ כבר קודם, וידע מה שהוא עושה <אולי הוא מאקו"ם..? אם גם לשמור מילים זו עבירה על החוק... למרות שפריצה למחשב היא גם כן עבירה...), כי זו הספריה היחידה שנמחקה, כמעט לחלוטין, והיא לא הראשונה שנכתבה פיזית על ההארד-דיסק (הוא די חדש, אז אני זוכרת מה שמתי עליו בהתחלה...). הלך די הרבה חומר, ורק חלק נמצא אצל חברה שלי ואח שלי, כגיבוי. הנזק העיקרי הוא שירונים שעבדתי עליהם חודשים, ועכשיו נעלמו ואינם... וגם פתיחים של סדרות טלויזיה ישנות, שלקח לי הרבה מאוד זמן למצוא, והיה לזה ערך עבורי. [כל שאר הנתונים שהיו לי נשארו בדיוק כמו שהיו <לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו>, וזה מנחם בצורה כלשהי.] מה שרציתי להגיד, זה שתשמרו על המחשב שלכם. אל תשאירו ICQ פתוח כשאתם לא ליד המחשב (או לפחות לא לימים ושבועות שלמים, כמו שאני עשיתי. מסתבר שככה פרצו לי למחשב...) ואל תשימו את כל הדברים החשובים בתיקיה אחת (כמו שלא שמים את כל הביצים בסל אחד...), ותדאגו לגיבוי שוטף (האבסורד הוא שהתחילתי להכין את הגיבוי של החומר הזה
) וסליחה מראש מכל מי שיחפש מילים, ולא יקבל אותם ממני. שיהיה לכולם לילה טוב! אסתי.

מוגג

New member
../images/Emo46.gifאין לי מה לומר

חוץ מקללות מכל הסוגים והשפות על ראשי הפורצים. אני מקווה שתתעוררי ותגלי שהכול רק חלום רע. זו סתם רשעות ללא כל הצדקה. אני רק יכול להשתתף בצערך.

איריסא

New member
אם את צריכה פתיחים של תוכניות

טלויזיה ישנות יש האתר http://www.televizia.net וסתם עיצה בפעם הבאה תעשי גיבוי כל כמה ימים או תדאגי לא לפתוח קבצי exe שהם בדר"כ הדרך שדרכם ניתן לפרוץ בקלות

ST

New member
תודה רבה! ../images/Emo29.gif

וכנראה שהפריצה לא הייתה משם. אני לא פותחת אף קובץ שאני מקבלת, אלא אם ביקשתי שישלחו לי אותו, וגם זה אחרי שהוא עובר בדיקת וירוסים באנטיוירוס המעודכן. כנראה שנכנסו דרך ה-ICQ (זאת התוכנה היחידה שעובדת מול הרשת 24 שעות ביממה. כל שאר הדברים סגורים חוץ מכשאני עובדת איתם). מעכשיו הוא יהיה פתוח הרבה פחות (עד שאשיג פיירוול רציני). תודה על האתר! עוד יש הרבה דברים שאין שם, אבל זה גם משהו...

ramil

New member
ממש ממש רוע לב.

אני כל כך כועס שאין לי משהו חכם לומר. ואני הולך להעביר לך את כל המלים שיש לי. לאט לאט, בכוחות משותפים, נוכל לשחזר את המאגר שלך... (אגב, האם את משוכנעת שאין עוד דרכים לשחזר את המידע? סל מחזור? נורטון? undelete? צרי קשר במסר פרטי ואנסה לעזור.)

trilliane

Well-known member
מנהל
אם את מחוברת קבוע יש לך IP קבוע

תוכנה כמו ICQ רק "פותחת חלון" ומאפשרת לזרים להצליח לאתר את ה-IP שלך. אני חושבת שאח"כ זה כבר לא משנה אם את סוגרת או פותחת אותה, כי לדעתי הם לא זקוקים לתוכנה עצמה כדי לפרוץ לך למחשב. חיבור בפס רחב עם IP קבוע הוא פרצה הקוראת לגנב... אסור לעבוד בלי פיירוול! יש המון אנשים מרושעים ובעיקר משועממים מדי כנראה, שזה התחביב שלהם... ואפילו פיירוול אפשר לפרוץ. ממש עכשיו דיברתי עם ידיד שלי שהערב פרצו לו למחשב, ויש לו פיירוול... הוא עצבני רצח, וכנראה שהתקינו לו במחשב תוכנה כלשהי שהוא לא מצליח לאתר. אבל הפיירוול שלו רשם את ה-IP של מי שפרץ אליו, ומחר הוא הולך להתלונן עליו אצל הספק (במקרה הזה זה באוניברסיטה, אז זה לא קשה). סיפרתי לו עלייך, והוא אמר שאת יכולה להגיש תלונה במשטרה. כעקרון, לספק האינטרנט שלך אמורה להיות דרך לאתר את מי שפרץ למחשב שלך (הם אולי לא יאהבו או ירצו לעשות זאת, אבל טכנית זה אמור להיות אפשרי). את הקבצים זה לא ישחזר לך, אבל אולי זה יעניש את העבריין, וגם זה משהו (ייתכן שזה למשל מה שימנע ממנו לפרוץ למחשבים נוספים, מי יודע). העונש בחוק יכול גם להגיע ל-3 שנות מאסר, כך הבנתי... בכל מקרה... אני משתתפת בצערך ואשמח לסייע לך עם מילים שיש לי או בדרכים אחרות.

ST

New member
גם אני חשבתי ככה ../images/Emo29.gif

<לגבי הפריצה דרך ה-ICQ> אבל אמרו לי שזה בגלל זה. טוב, זה באמת לא ממש משנה. תודה על העידוד והמידע. הוא יהיה לי לעזר... :)

ramil

New member
לצערי, סביר שהמשטרה לא תעשה כלום

לעומת זאת, אזרחים טובי לב שכמונו נבהלים אפילו מאקו"ם, שהוא בסך הכל גוף פרטי שמאיים בתביעות כספיות. כי אנחנו נחמדים ואותנו קל להפחיד. ואנחנו לא רוצים להסתבך. אוףףףףףף, כמה מרגיז להיות בסדר...

../images/Emo4.gif גועל נפש כל הפורצים ../images/Emo68.gif

האלה... כל השטויות שיש היום באינטרנט..
גם אליי למחשב עוברים דברים לא נעימים דרך האיסיקיו. וזה באמת מגעיל
בכל מקרה, אסתי, אם תצטרכי עזרה בכל דבר שהוא, את יודע שאני כאן. אנסה לעזור לך לשחזר את המאגר

למעלה