לכל הפרוצים והפרוצות שר"י : חוף תל ברוך זה לא פה . גם לא מתחם הבורסה ואפילו לא דרום תל אביב .
ז זודי New member 20/9/10 #1 לכל הפרוצים והפרוצות שר"י : חוף תל ברוך זה לא פה . גם לא מתחם הבורסה ואפילו לא דרום תל אביב .
ר רייזלה מתחזקת New member 20/9/10 #2 אתה בקי בכל המקומות. הא? רוצה עוד ברשימה? איך אתה מדבר ככה על בני ישראל?
ז זודי New member 20/9/10 #9 לצערי המקומות האלה ידועים לי מפה . לשמחתי לא בקרתי שם מעודי . ובני "ישראל" שכל יום הכיפורים ישבו וחשבו על הטינופת שיביאו לנו לפה .... יכולים להקרא בני ישמעאל .
לצערי המקומות האלה ידועים לי מפה . לשמחתי לא בקרתי שם מעודי . ובני "ישראל" שכל יום הכיפורים ישבו וחשבו על הטינופת שיביאו לנו לפה .... יכולים להקרא בני ישמעאל .
ז זודי New member 21/9/10 #26 באמת כ"כ קשה להבין ?! שכל הסוטים שמחפשים קשרים עם בנות ולא הולך להם , שלא יבואו לפרוק ת`תסכול שלהם פה .
באמת כ"כ קשה להבין ?! שכל הסוטים שמחפשים קשרים עם בנות ולא הולך להם , שלא יבואו לפרוק ת`תסכול שלהם פה .
ז זודי New member 20/9/10 #22 עובר עלי או ליתר דיוק עוברת עלי הרוח הרעה שהשתלטה על הפורום ולכן הכל לא בסדר .
פ פלמוני777 New member 22/9/10 #34 מחלוקת "תנא דבי רבי ישמעאל אין אדם מקנא לאשתו אלא אם כן נכנסה בו רוח שנאמר ועבר עליו רוח קנאה וקנא את אשתו מאי רוח רבנן אמרי רוח טומאה רב אשי אמר רוח טהרה" לדברי הגמ' המניע של הקנאי "רוח טהרה" ואתה מישום מה החלטת "רוח טומאה" אתמהה ???
מחלוקת "תנא דבי רבי ישמעאל אין אדם מקנא לאשתו אלא אם כן נכנסה בו רוח שנאמר ועבר עליו רוח קנאה וקנא את אשתו מאי רוח רבנן אמרי רוח טומאה רב אשי אמר רוח טהרה" לדברי הגמ' המניע של הקנאי "רוח טהרה" ואתה מישום מה החלטת "רוח טומאה" אתמהה ???
ז זודי New member 22/9/10 #39 כמה תשובות בדבר . א. לא אני החלטתי איזה רוחות להעביר פה . ב. אשתי ב"ה לא פה . ג. מנין לך שרוח רעה ורוח טומאה היינו הך ? והעיקר למה לפסוק כרב אשי נגד רבנן ?
כמה תשובות בדבר . א. לא אני החלטתי איזה רוחות להעביר פה . ב. אשתי ב"ה לא פה . ג. מנין לך שרוח רעה ורוח טומאה היינו הך ? והעיקר למה לפסוק כרב אשי נגד רבנן ?
ז זודי New member 22/9/10 #33 אמן ואמן . אם כי אין פה בקיאות אבל אקבל את חלק מהברכה שאהיה בקיא בשס ובפוסקים . המברכת תתברך בכפל כפליים ממקור הברכות . הייתי אומר וכן לך אבל לא יודע אם זה ברכה לבת .
אמן ואמן . אם כי אין פה בקיאות אבל אקבל את חלק מהברכה שאהיה בקיא בשס ובפוסקים . המברכת תתברך בכפל כפליים ממקור הברכות . הייתי אומר וכן לך אבל לא יודע אם זה ברכה לבת .
ד דוקטור נט New member 20/9/10 #14 בהחלט. שם זה פריצות זולה.כאן זה איכותי...אתה!מוזמן להתתתקדדםם לשם..