לכל הפורום

לכל הפורום

רציתי להגיד לכם שמאז שאני כותב פה ממש יותר טוב לי. אני קצת שוכח את הנושא שמעסיק אותי כל כך שהוא איך לאכול, מה לאכול, מי לאכול, בכלל תמיכה כזו לא ראיתי בשום מקום ועל כך אני מודה כל רגע שעה שעה אתמול בערב יצאתי עם חברים למסעדה ואני כרגיל עובר על התפריט כל כך הרבה זמן, לראות מה אני יכול לדחוף לפה שהכי פחות יזיק לי ובסוף חברים שלי לוטשים לי עיניים לצלחת אז זה כבר רגיל אבל ברגע שאני כבר לא מתייחס לעניין הזה הם כבר לא מעירים לי וזה כבר הישג חבר שלי אמח שאם אני יזמין רק קפה במקום אוכל אז הוא יקום וילך באותו רגע אז לא כל כך עמדתי בלחץ שלהם אני יודע שאני חשוב להם הלוואי שכולנו ניתרפא מהצרה הזו אוהב אותכם מכל הלב באמת דוני

מייק 48

New member
בוקר טוב לך דוני היקר ושבת שלום...

מה שכתבת ממש עושה לי (וודאי לכולנו כאן) טוב בלב... זו בעצם מטרת הפורום - לתמוך, לחבק, לאהוב, לעודד... לתת לאנשים לראות זויות אחרות בחיים... דברים נוספים... לפתוח להם חלון לעולמות אחרים... לתת להם להביט בטוב... לתת להם להחליט לבד לרצות לצאת מהמחלה ולחיות יותר טוב... כי לכולנו מגיע לחיות טוב ולהנות מהדברים הטובים... ותמיד תמיד יש ויש תקוה לשיפור ולימים יותר טובים... דוני יקירי, ממש כייף לי לראות שמשהו מתחיל לזוז ההצלחה מגיעה... לאט, לאט ובסבלנות... בהרבה מאבקים ולא ביום אחד... אבל עם המון המון אהבה ותמיכה בסוף מצליחים !!! כל הכבוד לך דוני ופורום הנפלא הזה שיש לו חלק בשיפור !!! הלואי שכולנו נתרפא במהרה ונצליח לגעת באושר... שתהיה לך דוני ולכולנו שבת טובה ויפה... אני מעריץ את האנשים הנפלאים בפורום הזה... אני מחבק את כולכם ושולח כוחות לחיזוק... המשך כך דוני היקר... שלך באהבה מייק

למעלה