לכל המעוניין/מעוניינת

לכל המעוניין/מעוניינת

יש לי תור ביום שישי הקרוב (20/1) לד"ר אבינוח באסותא בראשל"צ בשעה 15:30 ו....לא תודה. הסגירה של 10 לא תגדל יותר. גם ככה בלתי אפשרי לחיות בסגירה כזו (לגבי לפחות). לפתוח לא אפתח, אך יחד עם זאת גם לא אסגור יותר. אם מישהו רוצה את התור שלי - יותר ממוזמן/מוזמנת אפילו. שרון
 

אלישבע24

New member
שרון,אני אשמח לקבל את התור שלך

על איזה שם את רשומה אצל סיגל? תודה!!!
 

אופירA

New member
מנהל
אני התכוונתי ללכת לסגור היום ב-1/4

סיגל אמרה לי להגיע ב-8.30 בערב בלי תור, ולחכות אחרי כל בעלי התורים. לא תמיד זה אפשרי, לכן אני תמיד מתקשרת במטרה לקחת תור, אבל אם היא מאפשרת להגיע בלי תור, אז למה לא. אבל כנראה אני לא אלך. אני כנראה כן ממשיכה לרזות, אחרי תקופה של עצירה, ומאוד לא מעוניינת להגיע עם הטבעת צפוף מידי, ולהסתכן ברפלוקס, בהורדת איכות חיים ובצורך לפתוח בהמשך. ממש לא מתאים לי לסגור/לפתוח שוב. גם לטבעת ולקיבה זה מאוד לא מתאים. אני אתן לעצמי הזדמנות נוספת, על ההזדמנויות הנוספות שכבר היו לי בחודשים האחרונים (כמה וכמה פעמים עשיתי תור וביטלתי), ואם ארגיש שזה לא זה, אז כבר מראש יש לי תור לעוד שבועיים לד"ר רוז'ין בבני ברק, לסגירה. מאחלת לעצמי לבטל גם את התור הזה.
 
היי אופירה

אכן אכן אפשר להגיע "אחרי התורים" אבל כשעשיתי את זה - התייבשתי וגם ככה אין לי ממש סבלנות לשבת. קבעתי את התור לפני שבועיים גם אני על מנת "שיהיה". החלטתי לבטל כי כפי שכתבת - הורדת איכות החיים מורגשת. ועוד איך מורגשת. החלטתי להפסיק לבדוק את קצה גבול היכולת שלי. אין לי מושג על כמה את סגורה ואם איי פעם היית סגורה על 10 אבל אין איכות חיים בסגירה כזו. המטרה שלי היתה לרדת את 28 קילו העודפים שהיו לי. בפועל סגרתי 36 קילו וביום 1/2 אני חוגגת 8 חודשים לחברתי הטובה - הטבעת. אין ספק שאני מאושרת שממשקל של 92 קילו הגעתי ל- 56 קילו. הכל נראה אחרת. ההרגשה אחרת. אני גם שוקלת להתחיל לפתוח לאט לאט את הטבעת כי המטרה שלי הושגה. אין לי מושג אם אפשר בכלל ללמוד "לאכול נכון" עם סגירה שכזו אבל מה שבטוח - אני כבר 3 חודשים נמצאת בסגירה זו וברור לי שזה בלתי אפשרי לטווח ארוך. מדברת כמובן לגבי תחושתי שלי. יכול להיות שאחרים בסגירה כזו חיים יופי. ואם יש מישהו שנמצא בסגירה שכזו ומצליח לאכול ולהשאיר את האוכל יותר מ- 5 שניות טרם פליטתו החוצה....אשמח לשמוע איך עושים את זה. שיהיה המשך שבוע טוב לכולנו. שרון
 

אופירA

New member
מנהל
חייבים איכות חיים!

אחרת החלפנו נזק בריאותי בנזק בריאותי אחר. אין שום עניין להפוך לבולמים, ולהקיא את המזון הנאכל. כל הרעיון, זה שלא יהיה שום צורך להקיא עם טבעת! סגירה של 10 זה לא אומר שאין איכות חיים. במקרה שלך אין איכות חיים. אבל יש לנו כאן כאלה שסוגרים כבר 11.5, ורק עכשיו הגיעו להגבלה... במקרה שלי כרגע סגירה של 5.5 זה איכות חיים, סגירה של 7 היתה צפופה מידי. כל אחד והמספר שמתאים לו. אני פתחתי את הטבעת 5 פעמים בשנה השלישית. יאללה, תפתחי
 
למעלה