אם הם היו יודעים הם לא היו מופסדיםלכל המופסדים ב קסם רוסיה
מה הסיכוי שהעליות היום ימשיכו?
חח תשובה יפהאם הם היו יודעים הם לא היו מופסדים
ואם העליות היום ימשיכו תמכור ?לכל המופסדים ב קסם רוסיה
מה הסיכוי שהעליות היום ימשיכו?
הבורסה ברוסיה+3% עד עכשוואם העליות היום ימשיכו תמכור ?
התיקון חזרה יקח הרבה זמן ולא ביום אחד.סבלנות.
מומלץ!!!!!!!!קסם רוסיה !!!!
רק לעשירים תחשבו קצת בהגיון מדינה עם משאבי טבע מהגדולים בעולם !!! בכל משבר עולמי רק תרוויח תוצר של מעל 6% מה עוד !!!!! לפעמים יש מימושים וצריך מזל !!! אבל אין ספק שלטווח רחוק זו ההשקעה לדעתי בלבד !!!
מהנהלת תפוז מבקשים להודיעמומלץ!!!!!!!!
סין!!!! המדינה הגדולה בעולם! המעצמה הבאה! הודו!!!! המוני כוח אדם זול שיודעים גם אנגלית! פוטנציאל עצום להתפתחות! תורכיה!!!! עברה מכלכלה מפגרת לנמר הבא של אירופה! השקעה בטוחה! ישראל!!!! השוק המתפתח היחיד שאיכשהו החזיק מעמד! המלצות מכל כיוון! ארה"ב!!!! מספר המליונרים הגבוה ביותר בעולם! מי יכול להתווכח עם הדולר! אירופה!!!! כי ארה"ב שקועה בחובות והיורו הוא העתיד! קדימה לפריס! יפן!!!! כי אחרי שנים של מיתון היא הולכת לזנק שוב כמו פעם! קדימה סושי! תאילנד!!!! כי עם חופים כאלה כל השאר לא חשוב! (דרך אגב נשיא הבורסה התפטר לפני כמה ימים) הרשות הפלסטינית!!!! כי יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת! איראן!!!! כי מחירי הפלוטוניום הולכים לעלות ולמי יש אחלה סטוק?
אל תדאגמהנהלת תפוז מבקשים להודיע
מלאי סימני הקריאה הולך ואוזל...![]()
עליות, ירידות, העיקר שצוחקיםאל תדאג
אני מושקע עד הצוואר בחוזים על סימני קריאה בבוסטון. לעומת זאת אני נמצא בשורט עצבני על סימני שאלה. מה אמרת!! איך קוראים לך!!
אבל לא לכולם יש נפט וגזקסם רוסיה !!!!
רק לעשירים תחשבו קצת בהגיון מדינה עם משאבי טבע מהגדולים בעולם !!! בכל משבר עולמי רק תרוויח תוצר של מעל 6% מה עוד !!!!! לפעמים יש מימושים וצריך מזל !!! אבל אין ספק שלטווח רחוק זו ההשקעה לדעתי בלבד !!!
אחרי שצחקנו,אתה צודק.אבל...אבל לא לכולם יש נפט וגז
לגבי כמות המליונרים נראה לי שבפורום יש יותר . במןסקווה יש יותר מנו יורק בדוק
מה התחילו להריץ את קסם רוסיה?קסם רוסיה !!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.