לכל המופסדים ב קסם רוסיה

מצב
הנושא נעול.

טייפון15

New member
לכל המופסדים ב קסם רוסיה

לכל המופסדים ב קסם רוסיה
מה הסיכוי שהעליות היום ימשיכו?

גידעון1

New member
חח תשובה יפה../images/Emo6.gif

אם הם היו יודעים הם לא היו מופסדים
חח תשובה יפה

קסם רוסיה !!!!

קסם רוסיה !!!!
רק לעשירים תחשבו קצת בהגיון מדינה עם משאבי טבע מהגדולים בעולם !!! בכל משבר עולמי רק תרוויח תוצר של מעל 6% מה עוד !!!!! לפעמים יש מימושים וצריך מזל !!! אבל אין ספק שלטווח רחוק זו ההשקעה לדעתי בלבד !!!

קרלטון

New member
מומלץ!!!!!!!!

קסם רוסיה !!!!
רק לעשירים תחשבו קצת בהגיון מדינה עם משאבי טבע מהגדולים בעולם !!! בכל משבר עולמי רק תרוויח תוצר של מעל 6% מה עוד !!!!! לפעמים יש מימושים וצריך מזל !!! אבל אין ספק שלטווח רחוק זו ההשקעה לדעתי בלבד !!!
מומלץ!!!!!!!!
סין!!!! המדינה הגדולה בעולם! המעצמה הבאה! הודו!!!! המוני כוח אדם זול שיודעים גם אנגלית! פוטנציאל עצום להתפתחות! תורכיה!!!! עברה מכלכלה מפגרת לנמר הבא של אירופה! השקעה בטוחה! ישראל!!!! השוק המתפתח היחיד שאיכשהו החזיק מעמד! המלצות מכל כיוון! ארה"ב!!!! מספר המליונרים הגבוה ביותר בעולם! מי יכול להתווכח עם הדולר! אירופה!!!! כי ארה"ב שקועה בחובות והיורו הוא העתיד! קדימה לפריס! יפן!!!! כי אחרי שנים של מיתון היא הולכת לזנק שוב כמו פעם! קדימה סושי! תאילנד!!!! כי עם חופים כאלה כל השאר לא חשוב! (דרך אגב נשיא הבורסה התפטר לפני כמה ימים) הרשות הפלסטינית!!!! כי יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת! איראן!!!! כי מחירי הפלוטוניום הולכים לעלות ולמי יש אחלה סטוק?

יהושע 50

New member
מהנהלת תפוז מבקשים להודיע

מומלץ!!!!!!!!
סין!!!! המדינה הגדולה בעולם! המעצמה הבאה! הודו!!!! המוני כוח אדם זול שיודעים גם אנגלית! פוטנציאל עצום להתפתחות! תורכיה!!!! עברה מכלכלה מפגרת לנמר הבא של אירופה! השקעה בטוחה! ישראל!!!! השוק המתפתח היחיד שאיכשהו החזיק מעמד! המלצות מכל כיוון! ארה"ב!!!! מספר המליונרים הגבוה ביותר בעולם! מי יכול להתווכח עם הדולר! אירופה!!!! כי ארה"ב שקועה בחובות והיורו הוא העתיד! קדימה לפריס! יפן!!!! כי אחרי שנים של מיתון היא הולכת לזנק שוב כמו פעם! קדימה סושי! תאילנד!!!! כי עם חופים כאלה כל השאר לא חשוב! (דרך אגב נשיא הבורסה התפטר לפני כמה ימים) הרשות הפלסטינית!!!! כי יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת! איראן!!!! כי מחירי הפלוטוניום הולכים לעלות ולמי יש אחלה סטוק?
מלאי סימני הקריאה הולך ואוזל...

קרלטון

New member
אל תדאג

מלאי סימני הקריאה הולך ואוזל...
אל תדאג
אני מושקע עד הצוואר בחוזים על סימני קריאה בבוסטון. לעומת זאת אני נמצא בשורט עצבני על סימני שאלה. מה אמרת!! איך קוראים לך!!

יהושע 50

New member
עליות, ירידות, העיקר שצוחקים ../images/Emo6.gif

אל תדאג
אני מושקע עד הצוואר בחוזים על סימני קריאה בבוסטון. לעומת זאת אני נמצא בשורט עצבני על סימני שאלה. מה אמרת!! איך קוראים לך!!
עליות, ירידות, העיקר שצוחקים

אבל לא לכולם יש נפט וגז

קסם רוסיה !!!!
אבל לא לכולם יש נפט וגז
לגבי כמות המליונרים נראה לי שבפורום יש יותר . במןסקווה יש יותר מנו יורק בדוק

anavi131

New member
אחרי שצחקנו,אתה צודק.אבל...

אבל לא לכולם יש נפט וגז
לגבי כמות המליונרים נראה לי שבפורום יש יותר . במןסקווה יש יותר מנו יורק בדוק
אחרי שצחקנו,אתה צודק.אבל...
לא הייתי קונה ת.סל אלה ק.נאמנות כמו 'רוסיה ומזרח אירופה UBANK'מיטב רוסיה ואחרות.

מה התחילו להריץ את קסם רוסיה?

קסם רוסיה !!!!
מה התחילו להריץ את קסם רוסיה?
למה לא מודיעים לי קודם?

מצב
הנושא נעול.
למעלה