אני רוצה לקנות אופנוע!!!
אז ככה, GS ו-ER הם ממש מכוערים וקאסטומיים כאלה איכס אז לא כזה, אני רוצה משהו כבישי כזה, אבל אתם יודעים, אני לא מאלה הילדים המתלהבים שבאים לעשות ווילי וסטופי וכל הדברים האלה שכל מיני מופרעים עושים, חוצמזה אני גם לא רוצה אחד מה"חרגוליים האלה" כי הם לא יפים ואתה מפספס את שני העולמות, גם לא שטח אמיתי וגם לא כביש אמיתי אז מי קונה דו"ש לעזאזל?!וחוצמזה ששמעתי גם שהKLE אפרורי ומשעמם, לא שאני חלילה יורד על אף אופנוע...אגב, שמעתם שאופנוע זה לא טרקטורון? כי לטרקטורונים יש מין טכנולוגיה מאאאאגניבה כזאת של חצי אוטומטי, ואני בכלל לא מבין למה האופנועים כל כך מפגרים מאחורה עם הטכנולוגיה, חוצמזה, אני ממש ממש כלי בנהיגה, כאילו, לא עליתי אף פעם על אופנוע, אבל יש לי יכולות היגוי ממש מגניבות, ואחלה הבנה טכנית, איך אמרתם שעובד קלאץ לא אוטומטי? יש הגה כח באופנועים? אגב, עכשיו ראיתי אופנוע ממש נחמד למכירה, רק 5000 ש"ח, אמרו שהוא כמו חדש, לא נסע 4 חודשים כי הם לא הצליחו להתניע אותו, והמוכר "ממהר להפטר ממנו", המוכר אגב אמר לי שהוא מכיר איזה אחד, חבר שלו, מוסכניק אמיתי שאמר שזה שטויות והכל, שאלף אלפיים שקל הוא מסדר אותו כמו חדש, רק שאף אחד לא טרח לעשות את זה קודם כי הם הגיעו למסקנה שאין סיכוי שאף אחד קונה אותו ואז אני באתי... מה דעתכם? אגב, האופנוע הוא לא של המוכר, אלא הוא היה של סבתא שלו, שעשתה איתו טיולים ספורטיביים אבל רגועים ורק בסופי שבוע, ובגלל שסבתא מתה אין לו את האופנוע על שמו ואין סבתא שתעשה ייפוי כח, אבל הוא לא גנוב! קנו אותו מסוכנות אמינה רק לפני 4 חודשים ומאז הוא לא התניע אפילו פעם אחת. וכל אלה שמעליבים אותי פה עם הודעות! אתם לא קיימים! כאילו, בשבילי אתם אוויר! חומה! חומה! (אדיר מילר מנפנף עם הידיים ועושה קולות של פרחה לאלה שלא הבינו, לא שאני רוצה להעליב אף אחד ולהגיד שאתם לא מבינים דברים...) אגב, אני גם מחפש טאקט אם יש למישהו קצת ספייר, זה מגיע עם הילוכים וגלגלי מגנזיום?