לכל המומחים:

ROCKr

New member
מה שאני יכול לאמר לך

זה שאף אחד לא פראייר בישראל כולם כמעט רוצים לדפוק ולהרוויח כסף גם מקנייה ומכירה ולרוב כשמשהו לא מוצא חן בקנייה אם זה נראה טוב מדיי ואם זה נראה קצת לא חוקי אז כנראה זה ככה כמתחיל אתה יכול לחשוב שזה שווה ושמצאת מציאה ויכול להיות שזה נכון אבל כנראה שזה לא
תקח את הזמן תחשוב טוב תתנסה תבדוק את הכלי ואז תקח יום לחשוב בהצלחה (כל מה שנאמר על ידי נאמר מדעה אישית)

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

Yoni 20

New member
ראש טוב

שמע, קודם כל לא נעלבתי ממנו. סתם לא הבנתי מי הוא ומה הוא נפל עלי ככה... רע בטח לא עשיתי פה לאף אחד, אז אין שום סיבה לכתוב לי הודעה כמו שהוא כתב- אבל בוא נרד מהנושא. דבר שני- חבל ש"לא רוצים לענות" אבל דווקא חבר'ה ענו פה ועזרו לי מאוד. אתה צודק וגם אני מגלה לאט לאט שאני די נעול על ה GPX- הוא זול, ולאף אחד לא היה משהו רע לספר לי עליו עדיין- אז למה לא להינעל? אני לוחץ עם עוד ועוד שאלות פשוט כי זה נשמע יותר מידי טוב, ומצד שני יש לי הרגשה שמדובר באופנוע די "אלמוני", שכל מה שהיה למוטו להגיד עליו (במחירון) זה "ספורטיבי." זהו- שום מילה נוספת! ואני לא מוצא עליו שום כתבה ב"פול גז".. אז יש פה קונפליקט. בקשר לדברים האישיים שכתבת: 1. אני לא חושב שאני "משתחצן ללא הרף"- להיפך- אין לי בעיה להגיד בקול רם שסבירות גבוהה שאני הנהג אופנועים הכי גרוע בפורום, מהסיבה הפשוטה שאני בכלל לא נהג אופנועים (עדיין!). 2. מה שאני עושה או לא עושה בצבא אמר לכם בחור אחר, ולא אני. אני באמת לא רואה איך זה מתקשר לפורום, ל GPX או לאופנועים בכלל (ואל תדבר איתי על קבע- אל תדרוך על היבלות!). 3. הלינק שהבאת ממש מעולה- ממש תודה. 4. הכל בסבבה- אני עכשיו ברגילה ושום דבר בעולם לא יכול לעצבן אותי במילימטר. 5. כמובן שאחרי הניווט- אבל מה עושים במסכם? (בשביל זה יש את ILH) 6. יום טוב לאללה יוני

ransnow

New member
במסכם? הכי חשוב שתשמור על

אמינות, וכדי לא לדפוק את הכל בגלל קופסא. תאמין לי יום אח"כ הכל נראה אחרת... רק פרות יבשים וחלב מרוכז... ונחזור לאופנועים: מה שחשוב לדעת זה שתמיד טוב לשמור על מידת ספקנות. בגלל שבתחום יש גם ברוך השן/השד תחמנים, אתה לא יודע מתי ומאיפה זה יגיע אליך. מוסך, סוכנות, חלקי חילוף לא מקוריים. לכן עדיל לנטרל כמה שיותר סיכונים. מקווה שלמדת בפח"ע. אני אישית נרתע ממחיר מאוד נמוך. כולנו יהודים, ולכן אף לא עושה מתנות, לרב זה ההפך . לכן לעסקה כזו לא הייתי ניגש בכלל, עוד מראש. אני מעדיף לחיות בראש שקט לאחר שהכנסתי את הכלי לבדיקה כללית במקום שאני מאמין בו, ואולי לשלם מעט יותר במקום לחסוך קצת עכשיו, ולשלם ביוקר אח"כ.

ixmix

New member
מה אתה רוצה, יוני??

אמרו לך מהם החסרונות הגדולים ביותר שלו, אני אסכם לקשיי הבנה: 1. מכוסה פיירינגים (פלסטיקה). הפיירינג הוא חלק הנוטה להישבר כשהאופנוע מתהפך, וכפי שציינת אתה עוד לא רוכב, וביר שתתהפך. תיקון פירינגים אינו זול (לא יקר כפי שחושבים, יעידו בעלי GPX אבל לא זול בכלל). 2. מנוע קטן שמפיק הרבה כוח, אבל עובד בעומסים גבוהים. כפי שניסח את זה ידידי הטוב ע. (שגם הולך לזונות בשעות הפנאי, אבל זה לא קשור
) "אתה כל זהמן בפול גז כדי להרגיש שאתה מרביץ +מסטא של ערס. * חשוב לציין כי ע. הוא ידיד ולא חבר, חברים שלי לא מדברים ככה. 3. עומסים גבוהים גורמים לבלאי גבוה. הניחוש שלי אומר שגם לציון טיטו היו תיקונים יקרים שנבעו מבלאי גבוה, הוא יכול לאשר (מצד שני באמת נדיר למצוא אחד כמו שלו, אז אולי אצלו ההערה הזו לא תופסת). 4. השמועה אומרת שדו"ג ראשון מחליפים די מהר, או לפחות יש נטיה להחליפו די מהר. כלי 250 אמורים למצות מהר יותר מכלי 500. שוב, השאלה מה האופי שלך - קראת שציון טיטו נהנה ממנו עד לרגע האחרון. 5. קוואסקי זה XXX.
בדיחה פנימית, נא לא להתייחס ברצינות לסעיף זה. 6. סחירות נמוכה של הכלי. הסיבה היא שאין הרבה כלים שמורים, ואנשים בטוחים שהכלי הממוצע הוא אינו שמור ולכן מוכנים לשלם מעט כסף יחסית לערכו (בהנחה ששמרת עליו והשקעת בו). 7. כלי מתאים בעיקר לרוכבים נמוכים. נראה לי שרוכבים גבוהים לא ירגישו עליו בנוח. סע לשלום וסע לי מהזווית. Xמיקס.

Irenie

New member
אני רוצה לקנות אופנוע!!!

אז ככה, GS ו-ER הם ממש מכוערים וקאסטומיים כאלה איכס אז לא כזה, אני רוצה משהו כבישי כזה, אבל אתם יודעים, אני לא מאלה הילדים המתלהבים שבאים לעשות ווילי וסטופי וכל הדברים האלה שכל מיני מופרעים עושים, חוצמזה אני גם לא רוצה אחד מה"חרגוליים האלה" כי הם לא יפים ואתה מפספס את שני העולמות, גם לא שטח אמיתי וגם לא כביש אמיתי אז מי קונה דו"ש לעזאזל?!וחוצמזה ששמעתי גם שהKLE אפרורי ומשעמם, לא שאני חלילה יורד על אף אופנוע...אגב, שמעתם שאופנוע זה לא טרקטורון? כי לטרקטורונים יש מין טכנולוגיה מאאאאגניבה כזאת של חצי אוטומטי, ואני בכלל לא מבין למה האופנועים כל כך מפגרים מאחורה עם הטכנולוגיה, חוצמזה, אני ממש ממש כלי בנהיגה, כאילו, לא עליתי אף פעם על אופנוע, אבל יש לי יכולות היגוי ממש מגניבות, ואחלה הבנה טכנית, איך אמרתם שעובד קלאץ לא אוטומטי? יש הגה כח באופנועים? אגב, עכשיו ראיתי אופנוע ממש נחמד למכירה, רק 5000 ש"ח, אמרו שהוא כמו חדש, לא נסע 4 חודשים כי הם לא הצליחו להתניע אותו, והמוכר "ממהר להפטר ממנו", המוכר אגב אמר לי שהוא מכיר איזה אחד, חבר שלו, מוסכניק אמיתי שאמר שזה שטויות והכל, שאלף אלפיים שקל הוא מסדר אותו כמו חדש, רק שאף אחד לא טרח לעשות את זה קודם כי הם הגיעו למסקנה שאין סיכוי שאף אחד קונה אותו ואז אני באתי... מה דעתכם? אגב, האופנוע הוא לא של המוכר, אלא הוא היה של סבתא שלו, שעשתה איתו טיולים ספורטיביים אבל רגועים ורק בסופי שבוע, ובגלל שסבתא מתה אין לו את האופנוע על שמו ואין סבתא שתעשה ייפוי כח, אבל הוא לא גנוב! קנו אותו מסוכנות אמינה רק לפני 4 חודשים ומאז הוא לא התניע אפילו פעם אחת. וכל אלה שמעליבים אותי פה עם הודעות! אתם לא קיימים! כאילו, בשבילי אתם אוויר! חומה! חומה! (אדיר מילר מנפנף עם הידיים ועושה קולות של פרחה לאלה שלא הבינו, לא שאני רוצה להעליב אף אחד ולהגיד שאתם לא מבינים דברים...) אגב, אני גם מחפש טאקט אם יש למישהו קצת ספייר, זה מגיע עם הילוכים וגלגלי מגנזיום?

ixmix

New member
לא יפה !

סתאאאם ~ קרעת אותי.
אגב, מה שמפתיע בכל הסיפור זה שאני ממשיך לענות לו ברצינות... אחרי שהוא אמר על הGS שלי שהוא קאסטום.

ixmix

New member
|אאוץ'| שכחתי...

הם לא שולחים לארץ, אז אם יש לך מישהו בהולנד... בכל מקרה, אני אעלה בקרוב את הכתובת - עקב תקלה מוזרה האספלורר נסגר כל פעם שאני מנסה להשתמש בפייבוריטס - אולי גם הוא קיבל סארס

ixmix

New member
ארז? בהולנד? קרבונית כנסי פה...

יש לך טלפון או דרך ליצירת קשר איתו ???

Fat Custom

New member
מסכם? היתה פה התברברות חמורה

בניווט, לא מקובל עלי ומישהו ישלם. שים לב יוני, השלבים הנכונים בניווט (כפי שאמרו הותיקים) הם: 1. קודם כל, לך תוציא רשיון, בלי זה שלא נשמע אותך מזמזם, צ'ונג סלעים. 2. שלב שני, לא נתפסים להרפתקאות, לומדים מנסיון של אחרים, לא ממציאים את הגלגל, לא קונים קאסטום (בטח לא EN),וקונים אחד מה- 500 שהוזכרו כבר למעלה. 3. לא יוצאים לשטח על א', חובה מיגון מקסימלי. 30 שניות, זוז !!!!

למעלה