מה יש לכם נגד השלדה של הבנדיט?
דווקא המנוע לא כזה חזק מאוד, מה זה עוד 2 סוסים יתרון על ה-GS. הונדה וה-GPZ אוכלים אותו במנוע בלי מלח. אבל למרות שהאופנוע הגיע אליי במצב חבוט למדי, והיה מניע בדחיפה על הבוקר, וראה ימים טובים יותר - היה האופנוע היחיד בעל יותר צלקות ממני, דווקא את השלדה מסכנה שלו מצאתי כאיכותית למדי, בשביל שלדת פלדה של אופנוע NAKED עד 500. למי יש שלדה טובה יותר? ל-GS? ל-ER? ואל תגידו לי RGV, זה לא אותה הקטגוריה. לפעמים החבר'ה הצעירים מגזימים קצת עם הצמיגים בחיפוש אחרי הרוחב, במיוחד האחורי, ואז ההתנהגות נדפקת, אולי זה הרס לכם את הרושם מהבנדיט הקטן. ראיתי אנשים המתלוננים על התנהגות כביש של ZX7, בעיה שנעלמה מייד עם ניפוח לחץ נכון בצמיגים ("כן, בטח בדקתי לחץ, לפני חודש...). גם מוטו בחנו אחד גמור, ואפילו אם הלב אמר להם במבחן -בנדיט, הוציאו אותו שם אופנוע גמור, ואני בטוח שהאקזמפלר שלהם אכן היה כזה, כמו רבים אחרים בארץ. גם R1 אחרי כמה נפילו רציניות וכמה מכות בשלדה היה יוצא ככה. מכאן ולפסול R1 על שלדה... ואין על אופנוע אחר עד 500 בעל צליל ותחושות מנוע טובות יותר, ממש 600 קטן, ללא תוספת הכח, ואין בעיה להשמיע את ה"משתיק" של דויטש, הזול והפשוט לכל הרחוב, גם אם יוצא עשן לבן של שמן שרוף. ואיזה הופעה - אופנוע של ממש, עיצוב מוצלח מאוד, איטלקי כמעט, בערס-לנד היה תמיד להיט, כך גם אצל חבריי הבדואים. אופנוע מצויין, אילו היה כזה מתוחזק ביד אוהבת ומקצועית - הייתי קונה כזה לאחי, אולי היה מתרסק איתו תוך שבוע כאשר היה מגלה את שיא ההספק אי-שם במעלה הסל"ד, בשיא הפניה, והיו בטוח גונבים לו אותו תוך שבועיים. אז למתחילים הוא לא הכי מתאים, אבל מכאן ועד להשליך אותו הצידה כנבלה, דרך רחוקה. אני בטוח שניתן למצוא כזה, גמור ככה שיהיה, להדגמת עליונות קטנה על ה-GSים.
גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!