לכל הכותבים בפורום ולמנהליו

cobico

New member
../images/Emo41.gifהודעת הבהרה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"המלחמות" של הפורומים השונים וכל הקטנונית האדיוטית של היכן לכתוב ומדוע פה או שם לא מעסיקה אותי. לדעתי האישית כל המקומות טובים וככול שיהיו יותר מקומות כך ישמע המאבק הרבה יותר והרבה יותר אנשים יחשפו למצוקה ולצרכים. המטרה האמיתית שלי היא לחשוף וכמה שיותר את המצב הקשה והבעייתי של הנכים, בעיקר הכלליים, את המצב הבלתי נסבל של ההתעללות האין סופית של השלטון באוכלוסיית הנכים. להאבק להלחם ולהחזיר לנו את הכבוד שנלקח מאיתנו וברגל דורסנית. זו המטרה נקודה. חד וחלק ובלי יומרנות נוספת. אני לא עסקן פוליטי, אלא אזרח נכה שנמאס לו מהמצב שבו הוא מצוי ובחר לצאת פומבי, להלחם ולנסות לשנות. נכון גם מתוך אגואיזים אישי טהור וראיה שמה שיעשה טוב לכולם יעשה בסופו של דבר טוב גם לי. (מודה באשמה) בחרתי לפעול ולא מוכן לוותר על מה שחשוב ועקרוני ויש לי המון סבלנות וכוח רצון. לפני כחודשים וחצי נמחקו הודעות שלי בפורום "זכויות ומגבלות" בזו אחר זו, לאחר שבמשך תקופה ארוכה מאוד הופעלו כנגדי כל מיני תרגילים מלוכלכים של סתימת פיות. ולא אחטא לאמת ואומר שבאופן אישי סבלתי ממסע ארוך של השמצות אישיות פה בפורום בהם העלו וכתבו כנגדי כל מיני אמירות וקביעות, מאנשים שלא מכירים אותי אישית וכל עיסוקם בספקולציות ממקור שמיעה שמאחוריהם קונספרציה זדונית לסתום לי את הפה. עד ארחיב ואטען שכשהגבתי דאגו למחוק אך ורק את התגובות שלי. הבלגתי בנושא האישי, כל זמן שניתנה לי האפשרות להמשיך ולהעלות את המצוקות והבעיות, ברגע שגם זה נחסם, נשבר לי ופתחתי את הקומונה. לא כדי ליצור תחרות עם אף אחד, כי זה ממש אדיוטי לחשוב שמדובר בתחרות, אלא ורק בגלל שחשתי שתוקעים לי מקלות בגלגלים ומנסים לסתום לי את הפה בכל נושא ונושא שבמאבק שהעלתי ודחפתי. חשוב שנחליף דעות, חשוב שנשמע מה קורה, חשוב שנחלוק מחשבות, חשוב שנמצא מכנה לפעילות, חשוב שדברם שכואבים לנו יצאו לאור. חשוב שתהיה לנו נציגות שתביע את רצון האנשים ותהיה תקשורת משני הכיוונים. חשוב לי להדגיש שבאופן אישי אני מאוד מעריך את אתי על עבודת הקודש ועל השנים הרבות שהיא פועלת ועושה למען הקהילה שלנו, הנכים ובאופן אישי אני חושב שנושאים רבים וראויים קודמו בזכותה (ביחוד לאור העובדה ובעיקר בגלל שרבים כמוני נפגעו ממנה אישית ומצוות הניהול של האתר), כמובן שאני לא יכול להתעלם מתקופה האחרונה, בעיקר בגלל שהבמה ששימשה כמצע לפעילות איבדה זאת. תקופה ארוכה היתה פעילות מבורכת והרבה אמונה שאפשר לשנות, דווקא שמאבק התמהתמה ודברים השתנו בממשל ובמדינה ונוצר מצב שהמאבק שנראה בהתחלה קל הלך ונדחק והתקשח, דוקא אז, במקום להתחזק, התחיל שינוי לרעה. הפורום הפך למקום של סתימת פיות ודחיקת כל מי שקם ולא זרם עם רצונות הא ודא ומי שרצה לפעול ולהזיז דברים ובמקום לתת דרור למחשבות ולעורר לשיח פורה הפורום השתתק, באמת לא מעניין מה הסיבות ולא מעניין אותי מה קרה, לי אישית חבל מאוד שכך בדברים וכלום לא זז. הפורום נועד לקדם את הנכים ואת המאבק ולטובתם וחשוב שלא יהפך לגורם מדכא פעילות והשם "זכויות נכים" יהפך לתואר חלול. לי אישית מאוד כואב מה שקורה ולא רק לי.(יש אחרים שמאוד שמחים על זה אגב...) רק העובדה שממשיכה פעילות ללא ידיעת הנכים ובשמם ומתנהלות ועדות על ועדות שיחרצו גורל נכים רבים, כמו כל שורת הועדות של לרון שפועלות ובמרץ כבר כמה חודשים וללא שניתן ולו לנכה אחד הזדמנות לקבל פיסת מידע מינימלי על ההתנהלות וההסכמות, מביאים אותי למסקנה שדברים לא מתנהלים בצורה ראויה זו האמירה שלי ואני כותב דברי מתוך רצון חיובי ומתוך מחשבה בונה, (לכל אותם שמחפשים בדברי את השלילה ורוע). בכוונתי בתקופה הקרובה לצאת בתביעה יצוגית למען כולנו למען הדמוקראטיה ולמען כך שדברים יתנהלו במסגרות נורמאליות בשקיפות ובמשוב. מקווה שפנייה זו תיפול על אזניים חיוביות ומתוך הקריאה הזו נוכל לקחת דברים לכוונים חיוביים. אשמח שהודעה זו לא תימחק. תודה קובי כהן

תראו איך קובי מכפיש היום:

הפורום בתפוז הפך למקום של סתימת פיות ודחיקת כל מי שקם ולא זרם עם רצונות הא ודא ומי שרצה לפעול ולהזיז דברים ובמקום לתת דרור למחשבות ולעורר לשיח פורה הפורום השתתק, בושה!!

iceage1975

New member
לכל הכותבים בפורום ולמנהליו

בתקופה האחרונה נכנסים לפורום גורמים שמנסים ולצערי גם מצליחים להכניס אווירה מאוד לא נעימה. לדעתי צריך להעביר את כל הדברים האלה למיילים ולהודעות אישיות ופשוט להוציא את זה מהפורום. מי שיש לו טענות לניהול הפורום יכול לפנות ישירות להנהלת תפוז. גם המנהלים נכנסים לדין ושיח מיותרים , מה שמוסיף עוד אווירה לא נעימה. פורום שמתעסק בנושא כזה רגיש , אסור שיכנס לאווירה קשה כזו , כי אז אנשים שבאמת צריכים את עזרת הפורום פשוט לא יבקשו עזרה וזה יהיה על המצפון של כל מי שכותב פה. קצת חומר למחשבה עידן

nadd

New member
סתימת פיות היא לא אופציה חכמה

יש אנשים שכושר ההבטאות שלהם תוקפנית ואגרסיבית הם רוצים להעביר מסר - אז למחוק להם את ההודעה ? כל אדם יכול לשפוט בעצמו על איכות האדם שכותב. אדם שכותב בצורה מכוערת ועל דברים לא מבוססים - מבייש את עצמו וכך צריך להתייחס אליו. חופש ההתבטאות והדיבור היא מעלה הנשגבת באינטרנט. לא מסכים איתך.

D o r o t h y

New member
מנסיון של שנים בפורומים שונים,

החברים הקבועים בפורום צריכים לנסות ככל האפשר להתעלם מהגורמים הללו. סך הכל מה שהם מחפשים ברוב המקרים הוא לעורר ויכוחים ואם זה לא יקרה, הם ייעלמו כלעומת שבאו. זה קורה מדי פעם ואין יותר מדי מה לעשות נגד, רק להתעלם. בפורומים בהם אני משתתפת נוהגיל לשים את התמונה הזו או את זו

D o r o t h y

New member
לא מבינה. בקומונה של מי ?

כמנהלת פורום אינ מוחקת רק הודעות פוגעניות בכוונה או הודעות מסחריות הודעות שנועדו לעורר בלגן, בדרך כלל נתקלות בהתעלמות. אולי לכן הפרובוקטורים לא ממש נשארים. זה כבר תלוי יותר בחברי הפורום ולא במנהליו לדעתי.

ריטהלה

New member
דורותי קלעת בול לדעתי

גם אני כמוך סבורה שאין למחוק או לצנזר או לחסום. מי שכתיבתו פוגעת ומטרידה יש להתעלם ממנו ולא להגיב לו. במהרה יעלם מעצמו. התמונה שהעברת גם היא במקומה. במקרים קיצוניים שיש חשש לתביעת מנהל הפורום על עבירת לשון הרע רק אז יש לחסום את העבריין.

iceage1975

New member
דמוקרטיה יש בממשלה לא בפורומים.

אנשים באים לפה להתייעץ בבעיות אמיתיות וכל מה שהם קוראים פה זו השתלחות של נכים בנכים. תפתחו פורום נוסף שיקרא "נכה לנכה זאב" ושם תשתלחו אחד בשני חופשי...

לכן חשובה התמיכה באתי

אסור לתת יד לכאלו כמו קובי ובימקה שמנסים להרוס כאן.

למה רק להשתלח אתה יודע??

כבד את עצמך וכתור לאתי כתר תודה יש לך הזדמנות תקרא למעלה

פואנקרה מספיק עם הבלגן

יש דברים יותר חשובים איך מתכוננים להתאחד לקראת שר הרווחה הבא

איציק אתה סותר את עצמך

איך בדיוק אתה רוצה להתאחד,אם כזה שרשור של מריבה? איך אתה רוצה להתאחד אם יש כזה ים של עמותות וארגונים? איך אתה רוצה להתאחד אם פתחו קומונה והשמיצו שם כל הזמן את הפורום היפה כאן? לא יתכן שאנשים יקימו עמותות,יפתחו קומונות ויגרמו כזה נזק לנכים. קח לדוגמא את קובי.כמה נזק גרם לנכים,כמה הוא מתלהם,איזה סגנון אגרסיבי יש לו,כמה אש הוא מושך. כל עוד אנשים כאלו כביכול פועלים עבור הנכים,מעל כל במה אלחם בו.לא על הגב שלי הוא יהיה פוליטיקאי... מושחתים נמאסתם!!!!!!!!

פשוט מאד איציק

ברגע שבממשלה ובביטוח לאומי,רואים כזה פיצול,רואים כזו התלהמות,רואים עמותה בלי חברים,מבינים שהנכים אין להם כוח. קובי בהתלהמויות שלו מוציא לנו שם רע.

למה קובי עמל-במקומו הייתי מוותר

נכון קובי מתלהב הוא מכניס המון נשמה במסר שלו דרך אגב לא רק שהוא לא מקבל עליו פרוטה אלא שאנשים כמוך פוגעים בו אני במקומו מזמן הייתי מוותר על המלחמות בגלל צורת ההתייחסות שלך ושל עוד אחד או שניים כמוך ...... . הוא מאמין במה שהוא עושה ומעלה את הנושאים על ועדת ויסקונסין המאמללת נכים חוסר הצדק הבסיסי לאדם במדינה באין ועדת- על או ועדת-חריגים במל"ל קטועים הנשארים בבתיהם בגלל אטימות הממסד סיפורה של צעירה שלא נותנים לה להתגייס נגישות נכים בחופים האיש הינו איש אשכולות !!! הבעיה היחידה איתו שבפורום זה ן מסרים אלו נחשבים לפוליטיים לכן היה צריך להקים קומונה אני במקומו הייתי מזמן מוותר

למעלה