לכל החיילים הקרביים - וגם אלו שאינם

EROL1

New member
עבר אמנם זמן

אני משרת במה שנקרא הצ´יפסים - עדיף להשתמש בשם הזה בגלי האינטרנט (ב"ש) או איך אומרים: סובראו עם תותח... למרות שזזכינו ביום כשירות לפני שבועיים במקום הראשון.... בכל מקרה שלא תחשוב שאני מורעל...בוא נגיד....שאני מעדיף ירוק מבפנים ולבן מבחוץ ולא ירוק מבחוף ולבן מבפנים......אם אתה מבין למה אני מתכוון... אבל עוד 35 יום טוב אז אם תרצה לדעת עוד תן לי באי צייל

EROL1

New member
לכל החיילים הקרביים - וגם אלו שאינם

אני חייל, משרת בקרבי - שיריון, אני הומו. ואני חייב להגיד כמה דברים: 1- יש מלא. 2 - בעיקר חובשים (סטיגמה לא סטיגמה - פשוט עובדתית יש מלא). 3 - כל כך הרבה הומואים יש לנו בגדוד: היו לנו שתי קצינים ועוד 4 חברה שאני מכיר. חלקם מזה סטרייטים (במראה). 4 - העיקר במה שאני רוצה להגיד: טוב מאוד שיש את הפורום הזה, ולכל מי שחושש ללכת לצבא בגלל שהוא הומו שיתגייס , לא עושים בעיות בצבא בגלל זה, והנושא של המקלחות זה לדעתי ולדעת עוד הומואים חיילים שדיברנו על זה - זה לא קשור - איך אומרים "זה הכל בראש" - אמנם לא פשוט לראות חבר מהפלס"ר עם תחת קטן וזין ענק עומד ומסתבן אבל אם לא חושבים אז לא - ומקסימום - מקציפים שמים מגבת ויוצאים החוצה (ומי יודע אולי.....) ואם מישהו מתלבט עם ללכת לקרבי או לא בגלל שהוא הומו - שילך לקרבי. אני עומד להישתחרר ואני לא מתכוון להרעיל כאן אף אחד, אבל לדעתי האישית זה חשוב, וזה שמישהו הומו לא קשור לעובדה אם הוא יכול להיות קרבי או לא. אני סיפרתי להרבה חברה בצבא על כך שאני הומו (אני לא הולך ומספר אבל לפעמים קרה שלחברים שמשרתים איתי סיפרתי (תמיד הם מופתעים) ודעו לכם לפחות אצלי מקבלים את זה. אמנם לא הלכתי לספר ל"ערסים" לא שזה מטריד אותי אבל אני לא צריך "סרטים" אבל היו כמה חברה שטיפה הפריע להם אבל זה עבר תוך מספר ימים, כולנו חברים, חוץ מזה שזה מין מדד כזה מי מוכן לקבל אותך או לא. בכל מקרה יש לי הרבה מה לספר. עוד 90 יום לשחרור.... בהצלחה לכולם.

למעלה