לכל החברים והקוראים בפורום

גדעון היחידי

New member
מנהל
לכל החברים והקוראים בפורום עיצה: איך תומכים בנישואים ובכלל בזוגיות.
חברים יקרים.
קיראו פוסט זה מנסיון חיי והתיחסו אליו בחיוב.
כיצד לשמור על חיי נישואים, ו/או חברויות.

נפגשים שני בני אדם היא והוא. כל אחד בא מסביבה שונה מהוואי אחר, רצונות שונים, תחביבים אחרים וכו'.
ראו כיצד אני ורעייתי שומרים על חיינו המשותפים כבר 52 שנה (נישאנו מאד צעירים)
ובכן,
התפשרות וותורים הדדיים. כבדי את רצונו והוא את רצונך, אם יש דבר מה עקרוני וחשוב, דברו על זה ברצינות, הקשיבו זה לזה ואם לא תשכנעו, התפשרו על דרך ביניים שתותיר את הכבוד של כל אחד מכם במקומו ותמשיכו להיות חברים.
בנישואים ובחברויות, חשוב מאד שבני הזוג יהיו חברים טובים זה הבסיס וממנו קל יותר להמשיך.
גידי

סאני381

New member
מסכים איתך בכל מילה גדעון
ומוסיף גם ברשותך שאסור לקחת אף פעם כמובן מאליו את הבן/בת זוג שלנו,לפעמים רק שאנחנו מאבדים משהו אנחנו מבינים כמה שהוא היה משמעותי בחיים שלנו ואז כבר מאוחר מדי,לכן חשוב שנשים תמיד הבני/בנות זוג שלנו בסדר העדיפיות העליון,ושתמיד נראה להם כמה שאנחנו מעריכים אותם (ואז גם אולי יהיה פחות בגידות)שיהיה בהצלחה חברים

שרונת XD

New member
כל מילה בסלע זוגיות זאת עבודה קשה וחברות, ולא מטרה שמשיגים ואז כל אחד לעצמו, ולבחור בדרך הקלה ולחפש תירוצים.
יש פה אנשים שתקועים בנקודת המבט הקטנה והצרה שלהם ולא יכולים לראות את התמונה כולה או איך דברים נראים מנקודת מבט אחרת, של בן הזוג, או של חברים שרואים איזה אנשים לא נאמנים הם. אגואיסטיות זה עניין של אופי, לא כולם מחפשים זוגיות עם חברות אמת, יש כאלה שמחפשים ריגושים, נכנסים לקשר כי נדלקו אחד על השני ואז כשההתאהבות הראשונית עוברת הם לומדים להכיר אחד את השני ורואים שהם בכלל לא מסתדרים, ובגלל שמראש לא הייתה שם חברות וקרבה אלא רק תאוות בשרים, מגיעים למצב הזה.
אריך פרום דיבר על זה בספר שלו, אני חושבת שתזדהה איתו, הוא כתב דברים מאוד חכמים. גם אתה סאני נראה לי תהנה.
בכל מקרה אני לא חושבת שתוכל להשפיע על אנשים לחפש חברות אמת ולצאת מהשטחיות שלהם, כן אפשר לעזור למי שמחפש משהו אמיתי, להיזהר מאותם אנשים.

החשוב בחברות דאגה ועזרה
ככל שמיטיבים לאהוב בגלל אהבה כנה אליו, החברות מתחזקת. אנשים אוהבים ש6ובים אליהם.
&nbsp

למעלה