לכל הזוגות הנשואים

לכל הזוגות הנשואים

אני מרשה לעצמי להשאיר כאן הודעה, למרות שעם חלקכם יצרתי קשר ישיר בדוא"ל. מערכת מתחתנים מחפשים זוגות נשואים לחלוק את פרטי החתונה שלהם במדור ´חתונות´- איפה, מי וכו´ ושאר נותני השירות, כולל טיפים והמלצות. כיוון שרובכם כבר חלקתם את הפרטים בפורום זה, חשבתי שתסכימו לעשות זאת בצורה ´סופית´ יותר, כולל תמונה למי שרוצה. הבנתי גם שמתחתנים מתכוונים להגריל סופשבוע או משהו דומה בין המשתתפים. בקיצור, אשמח לסייע לכם או לראות אתכם נרשמים. אתם מוזמנים לעשות את זה לבדכם, דרך הקישור המופיע בסוף, או ליצור איתי קשר ונעשה זאת טלפונית. תודה מראש ! ~ הילה

ואם זאת לא הילה.. הייתי חושבת פעמיי

אבל אין לי ספק שכדאי להשאיר אצלה סיפור. תוך שנים מספר הגאון הופכת להיות סופרת מבוקשת ואתם הופכים להיות סלבריטי. חוץ מזה, אזרו אומץ, גם אלו מבינכם שחושבים אולי שהסיפור שלכם רגיל. ספרו להילה, היא כבמטה קסם תפיח רוח חיים וצבעוניות ויכול להיות שסיפור החתונה שלכם יהיה מיוחד במינו בעיני כולנו. בהצלחה לכולם.

בוא´נה אתי

מחמאות כאלו על הבוקר, אפרופו חלומות חבל שלא אמרת אותן אתמול כי בלילה היו לי מה זה סיוטים (לא קשורים לחתונה)... ושוב, כאמור, תודה...

הדסים

New member
הילה_והגבר

ניסיתי לשלוח לך הודעה בדואר האלקטרוני אך משומה ההודעה חזרה אלי... אני אשמח מאוד לספר לך את הסיפור של החתונה שלנו על מנת שתכניסי למתחתנים תכתבי לי ל: [email protected] ונראה מה עושים תודה

למעלה