לכל הגיטריסטים..

metal head

New member
לכל הגיטריסטים..

אני מתכוון במיוחד לאלה שמנגנים יותר משנה לפחות ועם חשמלית..... מצאתי דרך באמת מצויינת לשפר את הטכניקה ואת יכולת הניגון... אז ככה תעקבו אחרי.... אני בטוח שיש לכם גיטר פרו, אז.... כנסו לWWW.MYSONGBOOK.COM שם תורידו קבצים של הלהקות הבאות: CHILDREN OF BODOM, IN FLAMES, RHAPSODY, HAMMERFALL בלי קשר לזה שהם הלהקות האהובות עלי, רוב השירים של הלהקות האלה מאוד טכניים גם בריטם וגם בליד גיטר-סולואים אז אני ממליץ לכולם לשבת קצת וללמוד את השירים שלהם ולהתאמן על זה במיוחד עם צ´ילדרן כי זה מאוד עזר לי במיוחד עם הסוויפים, המהירות והשליטה!

../images/Emo32.gif

תן איזה שיר טוב של C.O.B. ואם אתה יכול גם שיר שלRHAPSODYO(חוץ מHoly Thunderforce שאני מכיר אותו כבר...) תודה...

wiz

New member
לי אין את התוכנה...

תהיה נחמד, ותוסיף לינקים להורדה...
wiz

metal head

New member
את מתכוונת שירים שאת רוצה לשמוע?

או טאבים? והלינקים הם:

metal head

New member
אהה אופס מצטער..... טוב לעיניין....

children of bodom: lake bodom, daednight warrior, dawnfall, children of decadence, follow the reaper, every time i die, kissing the shadows, hate me!, silent night bodom night, towards dead end, children of bodom, אני יודע שהרשימה ארוכה אבל בעיקרון זה השירים הכי יפים אבל יש הרבה שירים ממש יפים אצלהם, אני ממליץ לך על כל האלבומים בקשר לרפסודי אין לי את הדיסקים עכשיו אז אני לא זוכר את השמות אבל: EMERALD SWORD, RAGE OF THE WINTER, ואני אידיוט כי שכחתי את השמות האחרים אבל אני עוד מעט יקבל את הדיסקים בחזרה אז אני אכתוב...

untitled

New member
סולו טוב

שנחמד מאד לנגן (וגם רמה דיי מורכבת, טוב לא יודע לגבי הדברים ששמתם כאן קודם אבל עדיין) זה comfortably numb גום young lust

מה קרה לך?!?!

השיר הכי הכי טוב של בודום זה in the shadow פאקינג יצירת אומנות! ובקשר לראפסודי אני ממליץ על flames of revenge, where dragons fly, warrior of ice, lord of the thunder, riding the wings of eternity וכל שאר השירים שיש בהם of :)

Wyld stallyn

New member
ממממ..

כל השירים מ something wild + hatebreeder גדולים לגבי פולו דה ריפר, אני עדיין לא בטוח לגביו הוא דיסק מצויין אבל יותר מידי מלודי (מלוקק?), לפחות בישבילי

למעלה