לנצח ילדת הלילה
New member
לכל הבנות שהגיבו להודעה שלי
קודם כל רציתי להגיד שאני מאוד מעריכה את היחס היפה שקיבלתי מכן שלא כמו בפורום מסוים אחר...
מכל התגובות שקיבלתי אני חושבת שמה שאני אקח איתי הלאה זה הצורך לזרום ולא לנסות לשים את עצמי במסגרת כלשהיא. אני חושבת שזאת תמיד הייתה הבעיה המרכזית שלי-לזרום ולא להסתכל אחורה,לא לנסות לבחון כל רגע בחיים ולחשוב מה היה ניתן לעשות כדי לשפר אותו,למרות שבמקרים מסוימים זה עוזר במקרה שלי זה מעל ומעבר. גם אני מאמינה שצריך לפעול לפי הלב והרגש רק שעניין אותי לדעת איך אנשים יגדירו אותי אם ידעו את כל מה שעבר עלי. אני חושבת שניסיתי למצוא תשובה כי אנשים תמיד מנסים להדביק לי הגדרה ואני אף פעם לא מרגישה שלמה עם עצמי כי בכל הגדרה אני מוצאת דברים שלא מתאימים לי. בכל מקרה רציתי להגיד הרבה תודה על היחס והעזרה אני באמת מעריכה את זה. ול-MEEE-רציתי להגיד לך שלמרות שאת בת 15 זה ממש לא סיבה שיתייחסו אלייך כמו תינוקת ואחת שעוד לא יודעת כלום. אני עצמי גיליתי שאני נמשכת לבנות בגיל הזה ואני מודעת לשינוי העצום שעבר עלי בעקבות זה. זה שינוי שהולך איתי עד היום בהרבה תחומים. אז שלא יזבלו לנו את השכל שאנחנו קטנות מדי כי לכל אחת זה מתגלה בגיל אחר. למרות זאת אני מודעת שאני עדיין צעירה במידה מסוימת ועדיין יכולה לעבור שינויים בכל רגע כמו השינוי הענק שעברתי מגיל 14 ל15. בכל מקרה נראה לי זיבלתי בשכל יותר מדי... אז...שוב תודה רבה.צום קל לכולכן וגמר חתימה טובה! קרינה
קודם כל רציתי להגיד שאני מאוד מעריכה את היחס היפה שקיבלתי מכן שלא כמו בפורום מסוים אחר...