לכל באי הפורום

מילה1

New member
לכל באי הפורום

שימו לב לכתב של גיתית מתאריך 11/05 שעה 11:50- יש שם כמה תופעות בולטות שהייתי רוצה שנדון בהם, אם בא לכם: 1. צפיפות אותיות במילה ולעיתים "התנגשויות" אות באות. 2. שולי שמאל מאד רחבים אך גם מתקדמים. 3. החתימה עם כמה קוי מחיקה על השם. וכמובן יש עוד תופעות מעניינות שאולי מישהו יזכיר בהמשך, גם עניין הרוחב המשני והראשוני מעניין בכתב זה. מה דעתכם? להת' מילה עם חום שירד ל- 37.5

מילה1

New member
נ.ב.

אני מקווה שכולם בריאים, כי הפורום נראה לי קצת ריק לאחרונה. אז בריאות לכולם!

בשמחה נדון בכתב של 'המורכבת' הזו

ונוסיף עוד כמה סימנים: בניגוד מפתיע לזוית הכתיבה החדה ויחסית הסדירה, מפתיע להיתקל בספרות 11 בתאריך בזוית ישרה גבולית קהה. האלכסונים בתאריך בזוית חדה, ה - 5 בזוית ישרה מעט חדה ואילו שנת הייצור בזוית ישרה. ואילו בכתב הספרות, כמו האותיות ב זוית חדה. בשורה 6 במלה "רפואה" יש לנו בסיס משונן וכמה זויות כתיבה. מהלך השורה למרות שנעצר בשולי שמאל שתארת, מתעקם, בשורה 3, כאילו שהנתיב נינטש והמשיך במדרגה אחרת. הנחית הקו רועדת צ' "במקצוע" ובעוד מקומות. משולה למאמץ להמשיך להיות נחמדים למרות שנורא מתעצבנים, רוצים קצת לתקוף ולריב, ו 'מחזיקים'. אותיות גבוהות שלפעמים מלמדות על דראמה מקומית שיש בה לפעמים - טוב לא משנה.

מילה1

New member
אכן יש ניגודים בכתב

ולדעתי הם מעידים על בעייתיות רגשית וחברתית וכתוצאה מכך אולי הפרעות בריאותיות (פסיכוסומטיות?) כפי שציינתי. אבל שים לב- היא בסך הכל נערה, אז תוותר לה קצת. מותר לה עדיין להיות אגוצנטרית וקפריזית, מה גם שלא נראה לי שקל לה עם עצמה והיא רוצה להשתפר. וחוץ מזה- איך הבריאות? (שיר- גברת תפוח הזכירה לי שצריך גם להיות אנושיים ומתעניינים בשלום הזולת ולא רק בעקבות הדיו שלו על הנייר. טוב לראות שיש גם נערות כאלה שלא מרוכזות רק בעצמן...)

תודה על ההתענינות, שיר היא באמת

טפוס יוצא דופן ולמרות גילה הצעיר היא חלק בלתי נפרד ומקובל של הפורום, ולא מטעמי נמוס. אני מרגיש בריא, אם כי הבדיקות מראות שעוד יש משהו. זו ההזדמנות לומר שלא כל דבר שגולש/ת מצהירים על עצמם בעקבות כתמי הדיו, הוא בהכרח מדוייק, ולאו דוקא מתוך כוונה לרמות ( גם זה יש כאן מדי פעם ). כשאני מגיב אני מתייחס רק לכתב שלפני, ולא תאמיני שאני, אולי בגלל הזיות או חום, מזהה לפעמים בתוך בנות טיפש עשרה 'נאיביות' גברים שאולי אפילו קצת הקריחו. המחשה קלה למה שלפעמים מתחולל היו הכתבים של ליאור נדמה לי ואייל ? שהתבררו כהיינו הך והעדיפו להתנדף מאשר להודות ולספק הסברים, ואולי אולי הם עדין אתנו.. אתמול התברר לי שהרבה שלומדים גרפולוגיה בכלל לא יודעים שקיימים פורומים, הזמנתי מישהי להצטרף אלינו ואני מקווה שהיא תופיע. ערב טוב.

מילה1

New member
אלה היו ליאור ורובי

שהם בעצם אחד. אולי הוא יקבל אומץ ויופיע ויאמר מה שמו- סתם בשביל הספורט ולהראות שהוא "גבר" ולא CHICKEN. אני זוכרת אותו היטב, כי זה גרם לי טראומה קלה, מה גם שבכתב היד הראשון שניתחנו לא היו סימני הונאה (ומכאן הטראומה- שלא על כל הרמאויות ניתן לעלות בדרך הגרפולוגיה...) ואולי הוא באמת לא רמאי, אלא ניסה לקבל עוד חוות דעת בשם אחר, כי הוא עשה זאת באמת בצורה מאד נאיבית ושקופה, מה שמעיד שהוא לא "רמאי" טבעי או מקצועי. אז בריאות לכולם בעיקר לישרים ולאמיצים.

מילה1

New member
עוד משהו - שים לב

לדו-שיח של גיתית עם אבי (שוןשון)- הציטוטים מהתנ"ך נראים לי על הכיפאק ומחזקים את דעתי שהיא אותנטית (אבי- שלא תעיז להגיד הוטנטוטית!- אני קוראת את המחשבות שלך!).

מילה1

New member
קיבלתי את המסר

אקחהו לתשומת ליבי ואהיה קצת יותר חשדנית בעתיד. תמיד אמרו לי שאני נאיבית. ביי.

למעלה