לכל אוהדי נבחרת ספרד!

valeranga

New member
לכל אוהדי נבחרת ספרד!

הולך להיות לכם מונדיאל עצוב במיוחד, הנבחרת נראית רע, למעט רייס שעוד עשה משהו במחצית השנייה, כל שאר השחקנים זוועה. ראול משחק כמו טירון והחמיץ מצבים שאחיינית שלי הייתה כובשת. ההגנה יציבה אבל מול נבחרת רוסית שבאה לא לעשות כלום (ובאמת לא עשתה כלום),זה פשוט בושה וחרפה.זו לא נבחרת שתפריע לברזיל או ארגנטינה. את שלב הבתים הם יעברו אבל ברגע שהם יפגשו נבחרת כמו ברזיל,ארגנטינה, איטליה או צרפת, הם יכולים להגיד שלום למונדיאל. אל תפתחו תקוות כי את שלב רבע הגמר הם לא יעברו בחיים.

חחחחחחחההה גנבת לי את המילים מהפה!!

ברזיל שיחקה נגד רוסיה בהרכב שני בשלג ןעשו להם בתצפר ספרד ממש עלובים

ל נ ה

New member
אני לא מבין מה נותנים לראול לשחק

הוא לא פוגע וגם לא יפגע.. פשוט עומד והורס.. אפילו נגד רוסיה שסתם באה לעמוד על המגרש ספרד לא הצליחה לכבוש..

A n t o n

New member
כולם כנסו

לולרנגה: להזכירך גם ברזיל לפני מונדיאל הקודם נראתה זוועה ובקושי עלתה למונדיאל בכלל ועדין זכתה בטורניר. נבחרת הרוסית אף פעם לא באה לעמוד על המגרש, אתה לא מכיר את המנטליות הרוסית, את הפריוטיזם הרוסי ואת הגאווה הרוסית ובטח שהם לא זילזלו בספרד. ומה זה לא עשו כלום? עשו הגנה מצוינת! למגיב השני: ברזיל עשתה בצפר לרוסיה? חחח אתה בטוח שראית את המשחק אחויה? הרכב שני? קפו, רונאלדו, ז'וניניו, באפטיסטה זה הרכב שני? הגול היחיד שהיה היה בנבדל בכלל והשופט העקום לא ראה. רוסים הגיעו להרבה יותר הזדמנויות, החמיצו מהקו ועוד מהזדמנויות מצוינות, לברזיל לא היה אף מצב בטוח לכבוש. שלא יהיו אי הבנות ברזיל וספרד יותר טובים מרוסיה אבל הזילזול שלכם פשוט מציק ונובע מחוסר הבנה בכדורגל או מכעס שבא בעקבות נפילת הטופס.

valeranga

New member
אנטון, כדורגל אני יכול קצת ללמד

אותך ואני לא אומר את זה משחצנות חלילה. כעס מנפילת טופס? לא נראה לי שאחרי 17000 שקל היום אני יכול לכעוס על משהו או מישהו. ישבתי לי וראיתי משחק כדורגל, להגיד לך שנהנתי? ממש לא וזה בגלל כמה סיבות: 1. רוסיה אכן לא עשתה כלום!! שום מצב ממשי ב-90 דקות זה בושה לטעמי, בייחוד שספרד נראיתה רע מאוד.בחצי השני היא עברה את החצי רק מבעיטות לרחוק. נכון,ספרד שלטה בכדור רוב הזמן אבל לשחק עם 9 בלמים במשחק ידידות? מה קרה, אברהם גרנט חזר? איזו גאווה רוסית יכולה להיות מתיקו 0-0, לטעמי רוסיה נבחרת עם פוטנציאל אדיר ואם היא הייתה מעיזה היא גם הייתה מנצחת היום. 2. לגבי ברזיל ייתכן ואתה צודק, הבעיה כאן שספרד היא נבחרת של לוזרים כל השנים ואם השנה שחשבנו הנה משהו השתנה, אז היום קיבלנו את התשובה. 3. לואיס ארגונס כנראה לא יביא את השינוי לספרד, אם הוא פותח עם דויד וייה ופרננדו טורס בחוד, ודויד וייה באגף, אז כנראה יש לו בעיה מכיוון שעל הספסל יש לו את אינייסטה, צ'אבי ורייס שצריכים להיות בהרכב הראשון. מה הוא ניסה לעשות כאן זה לא ברור.צריך לזכור שזה משחק ידידות והכל אפשרי, כל מה שבאתי להגיד זה שאם ספרד תראה ככה במונדיאל אז אבוי לה ולאוהדיה.

A n t o n

New member
חחח

טוב טוב, ללמד אותי? לא הגזמת בכלל.... אבל אם אתה רוצה לחשוב ככה שיהיה. אכן רוסיה לא הגיעה למצבים חוץ מ 2 מצבים שאני זוכר, פעם קסיאס הציל טוב ופעם ביטע ממצב טוב לשמיים. אבל אתה מזלזל בעבודת הגנה שהם עשו! לא סתם ספרד התקשתה להכניס כדורים לרחבה נותן לרוסים את הקרדיט על זה. מאמין שיהיה טוב ויפתיעו אותנו לטובה במונדיאל, כמו גם האיטלקים שבתקופה האחרונה נהיו הלוזרים של אירופה. הזדמנות אחרונה של דל פיירו המלך והוא ינצל אותה. שוקל לשים על איטליה, ספרד, שיזכו במונדיאל. אתן כמה לירות לאוקראינים בגלל היחס ובגלל שיש לה מה להראות, לא מאמין שהיא תזכה כמובן אבל בשביל יחס כזה שווה. למי עוד לתת? ברזיל וארגנטינה לא יזכו אני בטוח, אנגליה? מי שחושב שהיא תעבור את רבע הגמר חי בסרט! הולנד? יכולה להיות אכזבה גדולה או להיפך הצלחה גדולה. אולי מכסיקו תפתיע לטובה?

אלק פטריוטים,,,,,,מאז מיפגן הפטריוט

הפטריוטיות בהפסד מול פורטוגל,הם השתפרו קצת כי העלו להם את המשכורות כולנו פטריוטים!!! (של הדולר)

avrum100

New member
ספרד חלשה!!!!!!!!!!בלי התקפה. ואיך

אתם בכלל משווים אותה לברזיל?

RedSam

New member
מה השתנה המונדיאל הזה.........

מקווה שיחזיקו מעמד , אוהד אותם אבך כמו בכל טורניר רשמי.......אין מה לקוות שיהיה בהצלחההה

למעלה