לכול מתגנדי גרנט!

לכול מתגנדי גרנט!

למרות התוויות שמדביקים לו כלי התקשורת אברהם גרנט זה הדבר הישראלי הקרוב ביותר לאירופה, מאמן ברמה גבוהה שקורא נכון את המשחק. אסף מלמד בטור אישי על אחד המועמדים לאמן את בית"ר והאיש שיכול להחזיר עטרה ליושנה. נכתב ע"י אסף בתאריך ובשעה: 5/18/2006 4:20:46 PM מתוך עשרות השמות שנזרקים מדי יום באמצעות כלי התקשורת כמועמדים לאמן את בית"ר ירושלים בחרתי לכתוב דווקא על אברהם גרנט. העובדה שמנסים להכפיש את שמו של המאמן זולל התארים מעיקה לי מאוד, איפה הכבוד לאחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי? אברהם גרנט החל את קריירת האימון שלו בקבוצת הפועל פ"ת איתה השיג בשלוש עונות סגנות ושתי גביעי טוטו. משם המשיך אברהם למכבי תל-אביב שם אימן ארבע עונות שמתוכם זכה בשתי אליפויות מרהיבות ב-1992 ו-1995. בשנת 2001 מונה גרנט למאמן מכבי חיפה עימה זכה בשתי אליפויות רצופות שבסיומן נטש לטובת הנבחרת הלאומית שם נחל הצלחה כבירה. זה שבא וזה שהולך? גרנט ופרננדז (אסף קליגר) סיפורו של גרנט בנבחרת החל מיד עם פיצוץ במו"מ עם קשטן שדרש סכומים אסטרונומיים מיו"ר ההתאחדות לכדורגל בזמנו גברי לוי. גרנט שבמסיבת העיתונאים בה הודיע על תוכניותיו, הפתיע בצעד אמיץ והודיע על הצערת הנבחרת והשאיר כוכבים גדולים בדמות ברקוביץ' ובנין מחוץ לתמונה, לזכותו של גרנט יאמר שהוא להבדיל מאחרים המשיך בקו איתו התחיל ולא נכנע ללחץ התקשורת לזמן את ה-"כוכבים הגדולים" למשחקים המכריעים של הבנחרת. ישנם אנשים המנסים לתאר את תקופתו של גרנט בנבחרת ככישלון, "הוא שיחק בונקר" הם אומרים, רק כשיענו לי על השאלה מה היה קורה אם לא היינו משחקים בשיטת ה-4-5-1 מול נבחרות כמו צרפת, אירלנד ושוויץ מישהו חשב איך זה היה נגמר? כנראה שלא! אחרת הם לא היו מדברים. בחזרה לבית"ר, גם אני פיללתי למאמן זר בעל שם עולמי אבל בסיטואציה הנוכחית זה לא יילך, אין לנו מספיק זמן למאמן זר שאם יבוא יצטרך להפוך את הסגל מחדש והרבה זמן להכיר את הליגה ואת המנטליות של המועדון והשחקנים. האופציה הריאלית היא אברהם גרנט שיכול להגשים את החלומות שלנו, הוא מכיר את הליגה ואת האופי של המועדון היטב ותתפלאו הוא אפילו מתאים לו, גרנט דוגל במשחק התקפי בדיוק כמו שאוהבים לראות בטדי ושלא יבלבלו לכם במוח, העובדות לכך הן האליפויות במכבי חיפה ומכבי ת"א שם העמיד קבוצות דורסניות (תסתכלו על מס' שערי הזכות), הערך המוסף של גרנט הוא שמשחק ההגנה הטוב שהוא מעמיד לא בא על חשבון משחק ההתקפה ואם ימונה למאמן אין סיבה שלא יהפוך ליקיר האוהדים בטדי. הקהל של בית"ר. התאהב בגרנט? מינוי גרנט למאמן בית"ר יפתח לו את התיאבון מחדש, גרנט בעל ניסיון ועבר עשיר כמאמן כדורגל, יותר רעב היום ממאמן צעיר והוא רוצה להזכיר במיוחד למבקרים את היכולות שלו ולהסיר את הסטיגמה של "הבנוקריסט", להזכירכם בתקופתו בנבחרת לצד מחמאות מצד שחקנים ומאמנים גדולים בעולם על התקדמותה של נבחרת ישראל באו ביקורות גורפות במיוחד מצד התקשורת הישראלית אותה אף פעם לא ממש ספר. ברוך הבא לטדי?

ס ק ו ל ס

New member
אם הוא כזה גדול למה אין לו קבוצה?

איפה כל הסיפורים על קבוצות מאירופה שרוצות אותו? למה אף קבוצה בארץ (חיפה, מכבי ת"א, הפועל) לא רוצה אותו? אז שלא יספר לנו סיפורים!!! ברמה המקצועית מדובר במאמן פחדן, בונקריסט, מאמן שבא להרוס את ההנאה של הצופים (תזכרו במשחקי העונה עם מליקה, הפגיעה בברומר, גיא גת), מאמן משעמם ולא מתקדם אבל כל זה עוד איכשהו נסלח. ברמה האישית הוא (אין לי מילים אחרות) גועל נפש מתמשך!!! פוליטיקאי מגעיל שחותר תחת מאמנים אחרים(קשטן, שרף, פרננדז), מחזיק בעיתונאי חצר -אופירה, גוזגל, טוכמן, אמיר אפרת שמנסים לשדך אותו לקבוצות ומטים את הדיווח על קבוצות אחרות. תבינו שמרגע שארקדי בא לבית"ר גרנט מנסה וינסה לעשות הכל על מנת לזכות בכסף הגדול ובשבילו כל הדרכים כשרות. משגע אותי שעל אף התגובות העוינות מצד הקהל הוא לא מתייאש - איזה חרא של בנאדם זה!

הלו. מה זה הפרסומת הזו!?

אין לכם בושה? נו בטח שאין. מצצתם את פרננדז, עשיתם לו רצח אופי, רק כדי לתפוס ת'ג'וב המכובד ביותר בקבוצה במדינה. זה מה שמעניין את גרנט, ולא טובת בית"ר. אז מאותה בעיה של אופי, אנחנו לא רוצים אותו. ובטח שלא אחרי תרגילים כאלו. נחשים לא יובילו אף אחד לשום מקום! בטדי הוא לא ידרוך גם אם ארקדי יתפוס ג'ננה וירצה ללכת! בית"ר לא תפתח רגליים גם לא לארקדי.

למעלה