לכול הערבים שנכנסים לכאן

בופאלו

New member
לכול הערבים שנכנסים לכאן

כמה מדינות ערביות יש כמה מדינות ערביות מצדיקות אותכם כמה מדינות ערביות מטמטמות לכם את המוח מחמות אותכם ואתם נופלים בפח ועושים את העבודה שלהם כמה מדינות ערביות שלחו אילכם את הילדים שלהם כדי שיעזרו בזריקת אבנים כמה מדינות ערביות הסכימו לקבל אותכם אילהם אף מדינה כי הם יודעים שאתם עושי צרות ומחרחרי מלחמה אז תגידו תודה שאנחנו מוכנים לחיות איתכם ותפסיקו להיות טיפשים של העולם הערבי כי גם הם בחדרי חדרים צוחקים ממכם אתם נהרגים בישבילם רק אתם פלסטונים מאמינים שתקבלו 70 נשים הצחקתם אותי

זו המדינה שלנו

זו המדינה שלנו הפלסטינאים ותגידו תודה שאנחנו נותנים לכם לחיות לידנו ביפו וחיפה. זה לא אתם שנותנים לנו אישור לחיות כאן זה אנחנו שנותנים לכם

uhatotah

New member
מדינת היהודים

קודם כל מי שצריך להגיד תודה זה אתם ולא אנחנו כי זאת מדינת היהודים, דבר שני, אתם יודעים שמה שאתם תעשו אנחנו היהודים יכולים להחזיר לכם פי 1000 יותר חזק, אז במקומך הייתי שוטק

טעות כתיב

כותבים שותק יא חתיכת דביל חבל שערבי צריך ללמד אותך את שפת ה``קודש``

בופאלו

New member
אתה צודק

אבל זה לא אומר כלום פיספוס במקלדת אבל שלך לא תהיה טעות אתה תמיד ערבי משרת של יהודים מה שלא תעשה אפילו שתקלל עד סוף יומך אתה ערבר משרת יהודים תזכור את זה ותנחיל לבניך שידעו גם הם לשרת יהודים לשרת יהודים לשרת יהודים כן אתה משרת את היהודים ולא תוכל לשנות כלום

בופאלו

New member
אתה יודע מזה פלסטיאי

תקרא את הכתבה שלי ותענה לי בכנות אם אתה יכול

drukman

New member
ניסיתם הרבה פעמים לסלק אותנו

ולא הצלחתם. זכותכם לנסות, אבל, אם תקבלו גמול על נסיונות הסילוק, אל תבואו אחר כך לבכות על כך כל מה שקרה לכם אירע באשמתכם!

למעלה