הטנדר נוסע
New member
לכולם תראו מה החנתי
לכולם תראו מה החנתי
לכולם תראו מה החנתי
סליחה רגע תקראו לפני שתישתלו על מהלכולם תראו מה החנתי
אסור לך להשתמש בתמונה זו ללאלכולם תראו מה החנתי
אורן: תוריד את התמונה הזו מהפורום !אסור לך להשתמש בתמונה זו ללא
אישור שלי ואין לך אישור כזה. אם התמונה לא תימחק מכאן, יהיה לך עסק עם העו"ד שלי.
לא צריך להיות תקיף כל כךאורן: תוריד את התמונה הזו מהפורום !
אני מבקש לנקות את השרשור הזה לאלתר. כבר אתמול, כתבתי שאין לבצע כל שימוש (למעט פרטי כמובן) בתמונות שהעליתי לפורום. כדי שלא אאלץ לתבוע את הבחור, יש לנקות את השרשור. צלם התמונה הוא ירון והוא אוסר בתכלית האיסור שימוש בתמונותיו למטרות שאינן פרטיות. אשתקד תבע ירון את צדוק מחנות הדגמים בירושלים על שימוש בתמונה שלו ללא אישור והוא קיבל 10,000 ש"ח פיצויים בבית המשפט מצדוק. אני מבקש לכן להסיר השרשור כדי שירון לא יפנה הלילה אל בית המשפט. תודה.
עליו לכתוב התנצלות בפני ירון דוזטסלא צריך להיות תקיף כל כך
הבחור השתמש בתמונה בתום לב ללא כוונות זדון. אתה יכול לפנות אליו יפה בבקשה להסיר את התמונה ולא לאיים עליו ישר בתביעה.
מה אני יעשהעליו לכתוב התנצלות בפני ירון דוזטס
הצלם. ירון רואה את הפורום הזה כמעט כל יום והוא אינו אוהב שמשתמשים בתמונות שלו ללא רשותו. שים לב היטב: בכל פעם שאני מעלה תמונות לפורום: 1. זו תמונה שאני צילמתי, או 2. זו תמונה שרכשתי עליה את הבעלות, או 3. זו תמונה שקיבלתי אישור מהצלם שלה להעלות אותה לפורום תחבורה ציבורית, פורטל תפוז. תמיד אני נזהר עם זה. גם כשאני מעלה הדמייה של תחנת רכבת , אני מקפיד לקבל את אישור הבעלים קודם לכן. החסרון של זה הוא בכך שלעיתים מתעכבים דברים ששוכבים אצלי הרבה זמן. כך למשל אני אעלה הדמייה של תחנת הרכבת החדשה בבית-שאן !!! אם אקבל רשות מאת האדריכל שלה. תודה, אביתר.
אתה תישאר איתנו ואני אדאג לשלוח לךמה אני יעשה
אני רק ילד ועוד לא עברתי קורס עו"ד אבל לא חשוב אני את האחלתה קיבלתי ואני לא יכנס אף פעם לפורום הזה אם היתה רואה אותי עכשו היתה רואה שאני נעלבתי יותר מימכה או מיממשצילם את התמונה ושאני ממש בוכה עכשו רק בגלל שרציתי לעלות משהו באינטרנט עכשו לא מענינים אותי יותר לא רכבות מטוסים ולא אוטובוסים פשוט ככה עכשו אני יתענין בדברים אחרים כמו הבורסה כרגה יותר מענין מתח"צ
תגובה סליחה סליחה ועוד אלפי סליחותאסור לך להשתמש בתמונה זו ללא
אתה לא צריך להיפגע. פשוט אתהתגובה סליחה סליחה ועוד אלפי סליחות
בגלל זה אני מרגיש שממש חבל שהכרתי את הפורום הזה![]()
ועוד אלפי סליחות אנשים עושים דברים לשמח אנשים אחרים ואתה מגיב ככה זה ממש מעלב![]()
אני מבין שאתה לא רוצה שאני יעשה שום דבר אם התמונות שלכה אז אני מוחק את כולם מהמחשב שלי והיו הרבה ממש היתה מודל להערצה ואני לא יכנס לפורום הזה יותר אף פעם ממש מעליב בגלל הפורם הזה נירשמתי לתפוז ושמתי את תפוז דף הבית אצלי אבל אם כל אחד יתחיל להיות ככה זה הייה מקום מגעיל
להיות בו ושוב אלפי סליחות רק אל תתבע אותי בגלל תמונה של רכבת ועוד משהוא אני מרגיש לא רצוי פה אף אחד לא עונה אל מה שאני שואל הרי "כל ישראל ארבים זה לזה" אז מאני גוי![]()
סליחה אדון אביתר7777777777777777אסור לך להשתמש בתמונה זו ללא
אתה חושב שאני הולך לבדוק את הגילסליחה אדון אביתר7777777777777777
מדוע אתה מפחיד את הנער הצעיר באיומים על עורכי דין וכו'? האם לא הבנת שהוא עשה בסך הכל את שעשה בתמימות?
לא. אינני חושב כך.אתה חושב שאני הולך לבדוק את הגיל
של כל מי שגולש ?? אתה חושב שיש לי זמן לראות כרטיסים אישיים ? אני כבר פתרתי את הבעיה: כתבתי לילד דברים מרגיעים ואני לא חושב שאתה צריך ללבות מחדש את האש. מבחינתי, הנושא סגור. גם אל תשכח שמדובר בתמונה שלא אני צילמתי. היות ומדובר בטעות של תום-לב, מבחינתי הסיפור סגור. אני רואה את ההודעה שלך כמיותרת. אילו היית קורא את כל השרשור, היית מבין שהודעתך מיותרת.
לא. אינני חושב כך.
אך אינני חושב שצריך להתנפל כפי שהתנפלת. זכור לי מקרה נוסף שארע לפני ימים אחדים בקשר להעתקת הודעה ממקור אחר וגם שם התנפלת על הכותב אלא שאז לא הגבתי והפעם החלטתי להגיב. בדרך כלל אני רק מעיין בפורומים השונים אחת לכמה ימים ולא כותב בהם. כמו כן, רק לאחר שכתבתי את תגובתי הקודמת ראיתי את הודעתך המרגיעה לנער. יחד עם זאת אינני חושב שתגובתי היתה מיותרת אך לאור ההסברים אני מסכים איתך שהעניין סגור.
נצל"ש לקריקטורה מאיזה אשכוללא. אינני חושב כך.
אך אינני חושב שצריך להתנפל כפי שהתנפלת. זכור לי מקרה נוסף שארע לפני ימים אחדים בקשר להעתקת הודעה ממקור אחר וגם שם התנפלת על הכותב אלא שאז לא הגבתי והפעם החלטתי להגיב. בדרך כלל אני רק מעיין בפורומים השונים אחת לכמה ימים ולא כותב בהם. כמו כן, רק לאחר שכתבתי את תגובתי הקודמת ראיתי את הודעתך המרגיעה לנער. יחד עם זאת אינני חושב שתגובתי היתה מיותרת אך לאור ההסברים אני מסכים איתך שהעניין סגור.
אני מבין שאתה קצין הביקורת שללא. אינני חושב כך.
טוב מעוד עכשיו תנולכולם תראו מה החנתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.