תמסור לו ד"ש בשיחה הבאה ממני.לכולם יש לכם דש מארזs
דברתי איתו בוהוא מוסר לכם שבת שלום ונהדרת מז'נוה ה
טיסה עברה בכייף נחתו לפני כ1\2 שעה. בשויץ.![]()
נצל"ש - אני לא טרולראה מסר....
אלונה זה שם מאד יפה!נצל"ש - אני לא טרול![]()
ולא חדשה פשוט נמאס לי להתחבא בתוך הליילנד ויצאתי לאור ובכן אני אלונה ועדיין אני מתה להשיג את סמל הטייגר הגדול והמהמם שבקידמת הליילנד.
למה אוטובוס אדום וענקאלונה זה שם מאד יפה!![]()
ולכן נהגתי לקרוא לך אלונה במקום ליילנד אשר הזכיר לי אוטובוס אדום וענק ולא אישה חמה ונחמדה כפי שהנך. הצרה היא שננזפתי בגלל השימוש בשמך הפרטי במקום הכנוי. עכשיו אני מאד שמח שאוכל לחזור ולהשתמש בשמך הנהדר! בברכה, דוד![]()
נצל"ש זוכרים שלפני כמה ימיםלמה אוטובוס אדום וענק
לי ליילנד זה דווקא זה, האוטובוס של ילדותי שדרכו התחברתי לכל הנושא הזה מאז שאני זוכרת את עצמי וזה הרבה תאמין לי. בכל אופןואגב זו היתה הערה ולא חלילה נזיפה![]()
![]()
נצל"ש זוכרים שלפני כמה ימים
היה פה שירשור של תאי קוקפיט ובכן גם לי יש תמונה אחת![]()
מה זה? הומור שחור?נצל"ש זוכרים שלפני כמה ימים
היה פה שירשור של תאי קוקפיט ובכן גם לי יש תמונה אחת![]()
כנויים וזהויות בדויות...למה אוטובוס אדום וענק
לי ליילנד זה דווקא זה, האוטובוס של ילדותי שדרכו התחברתי לכל הנושא הזה מאז שאני זוכרת את עצמי וזה הרבה תאמין לי. בכל אופןואגב זו היתה הערה ולא חלילה נזיפה![]()
![]()
או קיי, אם כך מה זה הכינוי נוברקס|?כנויים וזהויות בדויות...
גדלתי בלונדון ושם האוטובוסים היו דו-קומתיים ואדומים של ליילנד. מאד אהבתי אוטובוסים אלה ובמיוחד את האפשרות לעלות ולרדת מתי שאני רציתי כי לא הייתה דלת סגורה! אבל, השימוש שלך בכנוי העצמי ליילנד יצר בעיני מוחי מן כלאיים של אוטובוס ואישה - כמו בספרי ילדים על כלי תחבורה אנושיים. הנושא של כנויים וזהויות בדויות הוא מעניין כשלעצמו. אגב, יש לי כמה חברים וחברות נהדרים בעולם המכירים אותי דווקא כבחורה מוזרה במקצת שכותבת כל מיני סיפורים... הם מכירים אותי מאז שהייתי "בת 17" ועכשיו אני בת 24. (ימי ההולדת שלי ושל האלטר אגו שלי נופלים באותו תאריך.) איך זה התחיל? יום אחד נכנסתי לתכנית צ'אט שהבנים שלי העלו על המחשב. לכל משתתף הייתה צורת בן אדם והמשתתפים היו מסתובבים בין אולמות שונים. משום-מה, וללא ידיעתי, לבשתי צורת אישה כברירת מחדל. כאשר אנשים פנו אלי כאישה עשיתי החלטה ספונטנית לקחת את התפקיד לידיים וזה פתח לי עולם שלם... היום אני כבר חש שכל חיי הייתי שני אנשים! דוד
מה זה נוברקס? הפירוש...או קיי, אם כך מה זה הכינוי נוברקס|?
האם יש לזה פירוש? אתה יודע מה זה אוטובוס קומותיים אדום בשביליהאוטובוס האדום מהסרט "חופשת קיץ" עם קליף ריצ'רד אליל נעורי והאוטובוס האדום היחידי שראיתי בחיים שלי "על אמת" זה היה דוקא בחוצות ת"א![]()
בסוף 2002 או תחילת 2003מה זה נוברקס? הפירוש...
יש לי חָברה מסחרית בשם נוברקס (הלינק למטה) בתחום האלקטרוניקה, והתרגלתי לנצל את שמה כשם משתשמש בכל מיני מקומות באינטרנט, כולל בפורום זה. השם בא משתי מילים לטיניות: nova (חדש) ו-rex (מלך). הרעיון בא לי מכך ששמי הוא דוד והוא על שם מלך דוד של אז, אבל אני דוד חדש החי עכשיו. וחוץ מזה, השם הצטלצל לי בצורה מתקבלת על הדעת כשם של חברה העוסקת בתחום ההיי-טק. (לא יכולתי לצפות אז שבגרמניה תוקם חברה לקונדומים באותו שם ממש!) אגב, אם זה מעניין אותך, תוכלי למצוא תמונה שלי - וגם של אישתי - באתר שלי (ללחוץ על הלינק למטה ולאחר מכן על management). איזו הפתעה נעימה לראות אוטובוס קומותיים אדום בחוצות ת"א. ראיתי דווקא כאלה שהתגלגלו להודו, אבל לא ידעתי שהגיע אחד גם אלינו. את יכולה להגיד לי באיזו מסגרת הובא ארצה, ולמה הוא משמש, אם בכלל, היום? דוד
האוטובוס האדום הגיע לת"אמה זה נוברקס? הפירוש...
יש לי חָברה מסחרית בשם נוברקס (הלינק למטה) בתחום האלקטרוניקה, והתרגלתי לנצל את שמה כשם משתשמש בכל מיני מקומות באינטרנט, כולל בפורום זה. השם בא משתי מילים לטיניות: nova (חדש) ו-rex (מלך). הרעיון בא לי מכך ששמי הוא דוד והוא על שם מלך דוד של אז, אבל אני דוד חדש החי עכשיו. וחוץ מזה, השם הצטלצל לי בצורה מתקבלת על הדעת כשם של חברה העוסקת בתחום ההיי-טק. (לא יכולתי לצפות אז שבגרמניה תוקם חברה לקונדומים באותו שם ממש!) אגב, אם זה מעניין אותך, תוכלי למצוא תמונה שלי - וגם של אישתי - באתר שלי (ללחוץ על הלינק למטה ולאחר מכן על management). איזו הפתעה נעימה לראות אוטובוס קומותיים אדום בחוצות ת"א. ראיתי דווקא כאלה שהתגלגלו להודו, אבל לא ידעתי שהגיע אחד גם אלינו. את יכולה להגיד לי באיזו מסגרת הובא ארצה, ולמה הוא משמש, אם בכלל, היום? דוד
אמא שלי קונה בבר כל ועכשיוהאוטובוס האדום הגיע לת"א
במסגרת מסע פרסום של חברת "פלקון" (בשר) זה היה בחול המועד סוכות כשנסעתי עם ילדי לככר רבים שהיתה מוצגת שם תצוגה של חיל השריון. זה היה משהו חד פעמי. אבל ידוע לי שחברת "קולגייט" [משחת שיניים] יצאה עם מסע פרסום השנה כמעט בכל הארץ השנה עם אוטובוס כזה. טוב, בלונדון זה יומיומי בישראל זה אטרקציה![]()
מה זה אוטובוסיאמא שלי קונה בבר כל ועכשיו
בס"ד יש מבצע אז יש לנו אוטובוס מז'ורט של קולגייט
בסדר על כינויו של הצחקןמה זה אוטובוסי![]()
לא הבנתי איזה אוטובוס מקבלים מקולגייט ואיךלא שמעתי על המבצע הזה. ספר לנו אני בטוחה שהרבה כאן ירצו לשמוע על זה.![]()
עקפצהבסדר על כינויו של הצחקן
בס"ד אז יש מבצע ברשת החנויות בר כל ובוא כונים מוצר ב30 או 40 שקל או 4 מוצרים ומקבלים רכב כל שאו
תמונה חביבה ביותר.או קיי, אם כך מה זה הכינוי נוברקס|?
האם יש לזה פירוש? אתה יודע מה זה אוטובוס קומותיים אדום בשביליהאוטובוס האדום מהסרט "חופשת קיץ" עם קליף ריצ'רד אליל נעורי והאוטובוס האדום היחידי שראיתי בחיים שלי "על אמת" זה היה דוקא בחוצות ת"א![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.