לכולם ולכל אחד לחוד H-) H-)

לכולם ולכל אחד לחוד H-) H-)

הסתיימה לה השבת, חלפה עברה לה... סיימתי לא מכבר לשטוף את הכלים ולהחזירם לארון, מחייכת כל פעם מחדש, כשכוכב שובב יוצא לו מהארון או מהשידה וחורץ לו/לי לשון.. ;-) חשבתי הרבה וניסיתי גם לנקות את הראש..הכנסתי לשם טיפה של אבק כוכבים, שנשאר לי מהעוגה המיוחדת שניסיתי לעשות...היא לא ממש יצאה עוגה...היא יצאה יותר כמו קרם בורלה ברוטב גבינת כוכבית..אבל כולם אכלו וזה הרי מה שחשוב... ;-)...אז ניקיתי את הראש והשארתי שם את התקוות הטובות, שאני מרגישה ויודעת שהן תתגשמנה....או לפחות מקווה (לו יהי.. (-: ) ועכשיו העיניים שלי מבריקות מהאבק ההוא של הכוכבים... (אולי אהיה רמזור לכמה רגעים...) החלפתי את הפרחים באגרטל שלי... ופרח אחד מיוחד, מיוחד לי מכל שמרתי... חיברתי כמה תקוות על חבל הכביסה שירגישו חופשיות וכך יתמלאו ביתר קלות והשארתי גם קערה עם כמה גרגרים לציפורים...גם להן מגיע... שיהיה לכולכם ולכל אחד מכם בנפרד שבוע נפלא וים של תקווה!! רק טוב :)

סבבה לך ואני...

עדיין באמצע שאיבת אבק, אוף הכלב שלי פשוט הופך את הבית למגרש לשיערות!!!! ``הצילו`` ------>טובע בשערותיו של כלבי. אבל מת עליו!!!!

סגולללללל

אמממ גבר שואב אבק??? אוייי איזה כייף לשמוע... חייבת לראות 8-p ומהשערות אפשר לקלוע צמה ארוכה ולתלות על חבל הכביסה והציפורים יבואו... וקולן ישמע סביב... רק טוב גחלילית .... לקול זמזום השואב...מחייכת ;-)

המממממ טוב אצלי זה כבר הפך...

להרגל לנקות את הבית והבחורה יושבת לה על הספה בסלון וצופה בטלויזיה , אם גם את מעוניינת בחוייה הזאת אני אזמין אותך לפעם הבאה שאני אנקה. שאי ברכה, סגול

סגול B-()

בוודאי ובוודאי רק אני מבקשת מקצה שיפורים קל אם אפשר... שהמזגן יהיה פתוח וכוס מיץ קרה לידי, את הגלידה עם פצפוצי הכוכבים אני אביא ו...כמובן מוסיקה...ויש ווידאו??? אני אביא את הסרט...סינדרלה, היפה והחיה, דמבו הפיל המעוף או מלך האריות... רק טוב :)

למעלה