לכולם השלום?

לכולם השלום?../images/Emo140.gif

מצטרפת חדשה לאחר מס' ימים של התבוננות מהצד. שמחה שיש פורום בו אפשר לפרוק הכל על המשפחה. אשמח באם אשמע מכם תגובה ראשונה. איך תגיבו אם יודע לכם שהבעל של החברה שלכן מנהל רומן? לא רומן רגיל אלא רומן עם גבר??????

תניניה

New member
שלום ליבת ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

ואוו איזה שאלה הבאת לנו על הבוקר אני אספר לחברה על מה שידוע לי למרות שמנסיון אני יודעת שרוב הסיכוים שזה ידרום לנתק ביני לבין אותה חברה אבל אני מעדיפה לספר להוריד את זה ממני ואם היא לא יכולה להתמודד עם זה כנראה שהחברות ביננו לא היתה משהו אני יודעת שאני הייתי מצפה מחברה שלי כן לספר לי

וואי וואי וואי

אין לי מושג מה הייתי עושה תאמיני לי זה יכול להיות רעיון לסרט קולנוע מאיפה הבאת את זה? נשמע לי מאוד קשה ובאמת אין לי תשובה לזה באדי

יש לי תחושה קשה

שהיא משום מה יודעת על כך. בכל השנים של החברות שלנו די צחקנו על כך שהוא די נשי כזה. אוהב להתלבש, הולך הליכה חתולית ולא יודעת להסביר את זה, אבל במסיבה מסוימת ראה אותו חבר של בעלי שהוא מוצהר למשל והוא זה שאמר לנו שהוא ראה אותו מתגפף עם בחור צעיר.

או מיי גאד, היא לא יודעת מזה?

אני לא הייתי מיעצת לך לספר לה. אם את ממש רוצה להתערב תדברי עם בעלה ותשאלי אותו למה הוא מסתיר את זה מפניה ותנסי לשכנע אותו לספר לה. מה שלא תעשי, אל תספרי לה את זה בעצמך.

לדעתי אם את חברה

ממש טובה, אבל ממש טובה תספרי לה, אם את חברה שמדברת איתה פעם ב..ולא הכי טובה שבעולם אל תספרי, אין בשביל מה. לספר רק אם את אוהבת את חברתך והיא חשובה לך באמת!!! לא לחכות עם זה.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo12.gif

אלה אחת מהפעמיים שאין לי מושג מה לענות... נסי לרמוז לה אבל אל תתערבי בזה יותר מדי, תהיי שם בשבילה פשוט.

אוסה

New member
היי ליבת ../images/Emo24.gif

האוכל נתקע לי בגרון ........ מנהל רומן ...בסדר אבל עם גבר ???????? זה נשמע מוזר , האמת ......אני חושבת שהייתי מספרת לחברה אם היא חברה מאוד טובה ! וכמובן רק אחרי ביסוס השמועה לעובדה!!!! האמת ......בעלי חושב שאני מנהלת רומן עם חברה שלי - פנחס חחחחחחחחח (אני מקווה שהוא באמת אומר זאת בהומור ....) לא קל לספר לחברה את הסיפור הזה , לא קל לשמור עליו בסוד. טרם הייתי בסיטואציה הזאת אבל אני חושבת שאם תבססי היטב את חשדותייך .....ספרי לה זאת בהפוכה ..... "תגידי , מה היית אומרת אם X היה בוגד בך עם גבר ?" בהצלחה
ו....ברוכה הבאה

גוואלדדדדדדדדדדדדד!!! ../images/Emo12.gif

קודם כל דקת דומיה, אח"כ אמסור לה את תנחומי הכנים. שמעתי על מקרה כזה, חברה של אמא שלי - בעלה היה לו רומן עם גבר ובסוף הם התגרשו. הייתי בשוק לגמרי כששמעתי.

לפעמים לא ידוע מה עדיף

רומן עם גבר או אישה? מצד אחד עם גבר אולי עדיף כי ככה זה לא ממש פוגע באגו כי הבעיה אצלו ולא אצל האישה ומצד שני הוא שיקר לך כל הזמן ששכבתם בזמן שהוא נמשך לגברים... מממממ לא יודעת שניהם משפילים

תניניה

New member
בגידה היא מזעזעת בכל צורה

הוא יכול לבגוד עם גבר,אישה או חמור יבלות עצם הבגידה היא נוראית אמא'לה זה הסיוט הכי גרוע שלי לגלות שבוגדים בי

כעיקרון לא בגדו בי

אף פעם באופן וודאי, כי אני הכרתי את הטיפוסים אבל היה לי בחור שיצאנו 3 חודשים שהיה רע מאוד, מניאק , והוא הגיע למצב של התעללות נפשית ממש ונפרדתי ממנו הכי מהר שרק אפשר , אחרי כמה זמן של לבד ודיכאון נזכרתי בו וחשתי געגועים קצת כי לא היה אחר ואיכשהו הוא צלצל וחזרנו להיות קצת יחד. בקיצור איזה שישי אחד הוא אמר לי שהוא נשאר בבית ללמוד ואני בכל זאת יצאתי, ישבתי על הבר ואת מי אני רואה נכנס עם בחורה קופה ? אותו, קמתי אליו אחרי שהוא לא אמר לי אפילו שלום והחטפתי לו בוקס כזה חזק שכמעט שברה לי את הטבעת היפה שהייתה על אצבעי הקטנה. חחחחח איזה כיף, זה היה ממש כיף. אז הוא הבחור היחידי שהכרתי שאני בטוחה שבגד בי גם כשהיינו יחד, אבל לא איכפת לי כי היינו קצת זמן יחד.

ר של דן

New member
לא הייתי מתערבת

במיוחד אם את חושדת שהיא יודעת. אם היא מעדיפה כך אז שיהיה לה רק טוב.

איפה היית?

אני כועסת עליך איפה היית בכדי להגן עלי ? איפה היית כדי לשמור עלי? איפה היית כדי לשלוח לנו מוסיקה ? איפה?

אוסה

New member
דוני../images/Emo124.gif תתבייש ../images/Emo70.gif

איזו נפקדות דפקת לנו
מה קורה ? הכל טוב?

אוסה

New member
קצת קשה ליישם זאת דוני

איך מביטים על החברה הטובה שלך לדבר איתה לשמוע ובתוכך לדעת את מה שאת יודעת??? איזו חברה את ? יש דרכים לספר זאת ......

אוס בדרך כלל הזוגות ברוב המקרים

משלימים בינהם ,ומי שיוצא הרע זה שהוציא את זה החוצה ,לכן חשוב לפי דעתי לא להתערב כי במיוחד היום כאשר אני רואים וקוראים בעיתונים שאין ערך לחיי אדם ,על ידי לחיצה קלה על ההדק או בצורה אחרת ,מה שלא היה פעם .לכן לא צריך אף אחד או אחת לקחת על צצפונו תוצאות לא צפויות .

למעלה