לכולכם, אנשים, במיוחד ליפעת

אוריאנה

New member
לכולכם, אנשים, במיוחד ליפעת

לימים זה נשכח כאיננו אך כשהערב אורב, אומר לך כך בינינו: פחות, אבל כואב. על מה שנפצע והגליד בי כבר כמעט ואינני חושב, לומדים לחיות עם זה, ככה, פחות, אבל כואב. עם כוסית ורקיק אפשר להמתיק, ואין קץ לבריחות. זה לא נעלם רק רחוק או נרדם, וכואב. אבל פחות. פחות אך עדיין פוגע זה בא והולך, את יודעת. כואב כשאני נוגע וכואב כשאת נוגעת. לא עד כדי אנחות, ואם רע לי אז אני כותב. כואב אבל פחות פחות, אבל כואב. (י. גפן ``פחות אבל כואב``)

שועלון

New member
מילים נוגעות אך המנגינה..........

אוריאנה חמודה המילים נוגעות ללב אך הנגינה משגעת אם ניתן צרפי גם התווים תודה מראש

שועלון

New member
למה אלימות?

למה הכל באלימות? למה להרוג? אם ניתן סתם להמית?! אוריאנה יקירתי הבקשה היתה אמיתית והתכוונתי לכל מילה ומילה

יפעת*

New member
לכולם ובמיוחד לאוריאנה

לא הבטחתי לך אף פעם גן של שושנים רצינו להיות ביחד כמו זוג יונים אבל גם ליונים דוקר ויש עניינים לא הבטחתי לך אף פעם גן של שושנים עכשיו את שותקת אני שותק עכשיו את צודקת אני צודק כן זה נכון זה משאיר כתמים לא לא הבטחתי לך אף פעם גן של שושנים לא תמיד אומרים בדיוק את מה שמתכוונים יש המון קוצים בדרך לשושנים וזה דוקר כל כך ליד שרוצה אותך את תמיד רואה הכל אצלי על הפנים לא הבטחתי לך אף פעם גן של שושנים עכשיו את שותקת אני שותק עכשיו את צודקת אני צודק כן זה נכון זה משאיר כתמים לא לא הבטחתי לך אף פעם גן של שושנים יהונתן גפן מתוך אתם זוכרים את השירים

למעלה