אני מעריץ ישן מאוד של הלהקה!
אז ככה! כיום אני בכתה ז´ אך אהבתי ללהקה התחילה עוד בכתה ב´! הייתי ילד קטן ומושתן, ולא ידעתי כלום במוזיקה ישראלית! יום אחד נסעתי עם אבא שלי לבקר את דוד שלו שחטף התקף לב (אל תדאו הוא חי ושלם!) ובדרך שמענו גלי צה"ל! שמו את השיר "אהובתי" של משינה! שאלתי את אבא שלי? מי שר את זה והוא סיפר לי , שיש להקה של חמישה חבר´ה צעירים, יובל בנאי, שלומי ברכה, איגי דיין, אבנר חודורוב, ומייקל בנסון, ששרים ומנגנים! אח של חבר שלי , שהיה תקליטן בארועים, נתן לי את האוסף הראשון שלהם מיד נכנסתי לטראנס הזה של משינה! יום אחד, בכתה ה´ חטפתי מן הייתי קורא לזה טירוף, לאחר שקיבלתי 1000 דולר מהדוד הטחון שלי שחי בארצות הברית, הלכתי וקניתי את כל הדיסקים שהיו למשינה אי פעם! (לא באלף דולר אבל בהרבה כסף) ישבתי בבית ימים שלמים ושמעתי אותם! וגם אני, כמו אחד האנשים הקודמים שכתב, חולה על מפלצות התהילה, כי שם הם, הם מחורפנים בצורה ממש משונה הייתי אומר! יש שמה "טראק" שכולה שומעים גם דופק בדלת ואומר: "איי אדוני זה שמעון חמוטל!" מה הקשר??????? זה מה שיפה הלהלקה הזאת! יש לה שירים בשפה ספרותית כמו "סר חינה" וממש שירים למופרעים כמו "הכל התחיל בנאצר"! יש להם כמובן שירים נורא רומנטיים כמו "אהובתי" ועוד שאני לא מצליח להזכר עכשיו! יש להם שירים שמדברים אל הלב כמו "להתראות נעורים שלום אהבה" ויש סתם שירים מוזרים כמו "היה לי חלופ על סוף העולם" או "שלג צח" יש להם שירים נורא יפים של תסכול כמו "אין מקום אחר" או "אנה" ועוד כמה שגם אותם אני לא זוכר עכשיו! אז רק רציתי לומר, שאם יש משהו שאתם רוצים לדעת על הלקה, תפנו אלי! אין דיסק אחד אפילו שאין לי שלהם ואין שיר שלהם שאני לא מכיר! אז... "להתראות, שלום, זה לא נגמר זה רק הסוף" (למי שלא הבין השיר המרגש שכשאני שומע אותו אני בוכה ממופע הפרידה שלהם! "תחזור תחזור")