לכבוד אדון רועי
חחחח :

hottyboi

New member
לכבוד אדון רועי ../images/Emo13.gif חחחח :

אל תשרשרו,...הוא ביקש ממני פעם להשים מיקומים של האלבום של נלי שהוא ייצא .. אז אני שם את זה בהודעה חדשה ,ככה שהוא ואתם לא תפסידו : אנגליה מקום 5- 33 אלף עותקים שבוע 1.(מאן איטר מקום 1 כבר שבועיים) שוויץ מקום 1- 15 אלף עותקים והאלבום כבר השיג זהב (תוך שבוע אחד!) גרמניה מקום 1 הולנד מקום 7 אירנלד מקום 14 אמריקה מקום 1!!! נלי מקום ראשון באמריקה עם האלבום וכניראה גם עם הסינגל (לפי ההימורים של HITS DAILY היא תמכור 200 אלף עותקים.אבל זה ייגמר יותר טוב כי יש עדיין הופעות בטיאראל ועוד כמה.)

מדהיםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מדהים!!!

חחחחחחחחחחחחחחחח שתמותתתת

איך נבהלתיייייייייי!!! אפילו אחותי קפצה באמבטיה וזה בכלל לא היה על ווליום!

roimc

New member
../images/Emo23.gif אכן קאמבק../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד, מעניין, משמיעים את Promiscuous בארץ?

Petals

New member
לפעמים במועדונים

לא בגלל נלי אלא בגלל טימבלנד. באמת אחלה אלבום שווה לכולם לקנות (למרות שעדין אין בארץ)

בסוף היא בטח תמכור יותר..

כי יש לה עוד הופעות בטודיי שאוו ובטי אר אל וכל התוכניות האלה...

ד"א

ביונסה כבר 70 מיליון בשבוע!!! נכנס למקום 15 באירפליי... חחח כרסיטינה עולה ממקום 52 למקום 41.... וג'נט ג'קסון מפתיעה...

True Colors

New member
כולם כבר שוחררו רשמית?

איך הולך לג'נט? שמעתי את השיר. חלש לסינגל ראשון, לדעתי
נשמע כמו Dilemma Pt.2. מקווה שהאלבום השלם יהיה חזק יותר, והלוואי ושיתוף-הפעולה עם מאריה ייצא לפועל. לגבי ביונסה - שמעת את השיר המלא? איך הוא? שמעתי רק קטע קצר באיכות בינונית, ולא נשמע מלהיב במיוחד. נשמעה צועקת, והרצועה קצת חסרת מלודיה, למרות שאני צריך לשמוע את השיר המלא. אני מקווה שהאלבום הנוכחי ישען יותר על רצועות אפ-טמפו, כי אין לה תמיד את האימפקט הרגשי כדי להוביל רצועות מיד-טמפו. זו היתה אחת הבעיות המרכזיות, לדעתי, באלבום הסולו הראשון שלה.

כן../images/Emo13.gif

היחידה שעוד לא שיחררה היא סיירה, תאריך השחרור שלה עוד 5 ימים ובינתיים הולך לה טוב, מכניין מי בסוף תנצח... דווקא של ג'נט שיר חמוד, רדיופרינדלי כזה, נראה לי שהרדיו ייעלה על זה. וכרסיטינה ממש נכשלת, בגלל כל הארסיות שלה הציבור האמריקאי הולך להעיף אותה לכל הרוחות, אני רק מקווה שהפעם לא יהיה לה עוד "ביטיפול" שיציל אותה...

בקשר לביונסה...

שיר דווקא מעולה, אהבתי, היא לא צורחת כל השיר, רק בשיא... ההפקה כזאת שונה ממה שהולך עכשיו ברדיו, ג'יי זי סתם נדחף ומציק... אחרי כמה שמיעות אבל מתמכרים...

eranmc

New member
השיר של ארבעתן מכוער!!!

הכי מכוער של כרסטינה - לא ברור מאיפה היא גירדה את השיר. פשוט מ-כ-ו-ע-ר. אחריו בכיעור של ביונסה!!!!!!!!! פשוט שיר מ-כ-ו-ע-ר. השיר הכי גרוע שלה. אני מעדיף לשמוע את Independent Women Part II או את Outro (DC-3) Thank You שהם השירים הכי מוזרים באלבום Survivor במשך שעה ולא את השיר הנוראי הזה. של סיארה שיר פשוט, במילה וחצי: לא מעניין. של ג'נט אם מה ששמעתי נכון - אז הוא גם לא משהו.

שמעתי רק את של כריסטינה

וזה סגנון ממש חדש וכל זה..אז נראה איך יקבלו אותו. אבל עובדה שהוא הסינגל שלה שנכנס למצעד במקום הכי גבוה-19, והשבוע הוא במקום 13.

חחח עשה טובה...

השיר מת ברדיו... הוא גם יכול ליהיות מקום ראשון אבל בלי השמעות זה לא שווה כלום...

yuDa398

New member
תאמין לי שאחרי כמה שמיעות חוזרות

Aint No Other Man ו-Deja Vu יהיו האהובים עליך בפלייליסט. כששמעתי לראשונה את ANOM בטקס הפרסים של mtv חשבתי שזה השיר הכי לא קליט בעולם ושאין סיכוי שהוא בכלל יכנס למצעד. אחרי שני שמיעות כבר ניכנסתי לאוירת שנות ה-20/30 ולקצב והדעה שלי השתנתה פלאים. עם כל האי-אהדה שלי כלפי כריסטינה כבן אדם אני חושב שכל המוטיב של שנות ה-20/30 היא די הברקה. כנ"ל לגבי Deja Vu, הוא פשוט נשמע קצת שונה לעומת שירים אחרים של ביונסה. היא צועקת די הרבה אבל יש לזה טעם.

yuDa398

New member
לכריסטינה כבר יצא

ה'mking' שלו שודר ב-mtv כבר פעמיים ועכשיו הוא משודר תחת הכותרת 'Exlusive' כל שעה עגולה. הקליפ כמו השיר סטייל שנות ה-20/30 וכריסטינה מנסה לחכות את מונרו כמו תמיד. אבל אי אפשר להגיד שהוא לא יפה. לקליפ יש סטייל שלא רואים הרבה.

למעלה