לך..

לך..

רציתי להגיד תודה. את בטח לא מבינה, וכעת מרימה גבה, לעזאזל על מה? תודה על עזרה באותו המסע אל תוך תוכי אל נבכי נפשי. על שבירת החומה על הורת המחיצה על הורדת הקליפה על מה שבפנים נמצא. תודה שאמרת לא רוצה ולא המשכנו בדרך קלה. ידעת את זה לזהות ועל זה אני רוצה להודות. רוצה אותך לראות מחייכת רוצה אותך לראות צוחקת. אם אותך אשכח אצבעי כל המקש תדבק. אז קחי פרח, חיבוק ונשיקה כעת את לגמרי יודעת על מה.

לא רוצה.

New member
לך....

איני יודעת אם אלי התכוונת בשירך, אני מקווה מאוד שאיני מעיקה על הודעה שאינה מיועדת אלי. אבל כך גם התחלנו את הקשר ביננו כשלא ידענו למי מיועדת ההודעה ושיערנו שזה לנו. המסע אל תוך הנפש פנימה אף פעם אינה קלה ואפילו קשה, ואם הקלתי ולו במעט אני שמחה. אשמח לשמוע ממך מדי פעם כאן בפורום והייתי גם מאוד רוצה לדעת מי אתה. ואם תרצה לחשוף את עצמך ולא בפורום הזה תוכל להשאיר לי הודעה אם המייל שמצורף הוא אכן המייל האמיתי שלך, ואם ניתן ליצור אתך קשר. שיהיה לך מסע מעניין בנבכי נפשך, עוד תופתע לגלות מה אפשר ללמוד ממסע כזה. שיהיה לך בהצלחה

לא רוצה.

New member
רגע, רגע,רגע

עכשיו התבלבלתי לגמרי. mad dog והילד שבתפוז זה אותו אחד???????????

לא רוצה.

New member
סליחה :-(

סליחה, סליחה, סליחה לא התכוונתי לפגוע פשוט לא הבנתי מי נדחף כאן בדיוק בכל אופן אשמח אם תבדוק את המייל שלך ילד

mad dog.

New member
לך הנסיכה...

התשובה חיובית. הילד בתפוז mad dog הם אני

mad dog.

New member
תשובה ללא רוצה..

לא ידעתי שיש לנוכאן מאבחן מחלות נפש.!!

למעלה