לי אין ספק, ההתהפכות של טראמפ נובעת מרדיפת לומדי התורה

evglev1

Well-known member
מנהל
וזה רק ההקש בגג שקיבלנו מהקב"ה ברחמיו.
להזכיר לטענת בן ארי טראמפ הפנה לנו עורף כבר בעיסקת החטופים שההמשך שלה הוא הפסקת אש שאחריה במקום החמאס יבוא טורקיה וקטאר לשלוט בעזה, שתי ממשלות שמזוהות עם האחים המוסלמים. אז גם אם הסעיף של פירוז החמאס מנשקו יתקיים, מי שיחליף את החמאס זה הוריו מולידיו האחים המוסלמים לפי תוכנית של טראמפ כבר מאטוקבר 2025.

certified.woke

Well-known member
וזה רק ההקש בגג שקיבלנו מהקב"ה ברחמיו.
החלט נא, האם אתה (א) החשבונאי של קֵל, או (ב) איש אינו יודע חשבונותיו, או (ג) אין כלל חשבונות ואין קֵל מחוץ לתבן אשר בין שתי אזני המאמין בקיומו, אלא התהפוכות הן אקראיות, כאוטיות...

marabo

Well-known member
החלט נא, האם אתה (א) החשבונאי של קֵל, או (ב) איש אינו יודע חשבונותיו, או (ג) אין כלל חשבונות ואין קֵל מחוץ לתבן אשר בין שתי אזני המאמין בקיומו, אלא התהפוכות הן אקראיות, כאוטיות...
חשבונות הקל כתובים בחומש ויקרא פרשת בחוקותי, אני רק מצטט משם

certified.woke

Well-known member
חשבונות הקל כתובים בחומש ויקרא פרשת בחוקותי, אני רק מצטט משם
אבל אתה תמיד טוען כי אינך יודע את חשבונותיו.
בכל ספר אמונה גנרי של דת גנרית יש פרסים לצדיקים וענשים חמורים לחוטאים...סדנא דארעא - חד הוא...

marabo

Well-known member
אבל אתה תמיד טוען כי אינך יודע את חשבונותיו.
בכל ספר אמונה גנרי של דת גנרית יש פרסים לצדיקים וענשים חמורים לחוטאים...סדנא דארעא - חד הוא...
הסברתי
אינני יודע חשבונות האל כשמדובר באדם פרטי
כשמדובר בכלל עם ישראל החשבונות כתובים

kangaroo1

Active member
שחברת החשמל רודפת לומד תורה כי הוא לא שילם חשבון זה גם רדיפה שגורמת אח''כ לאומות העולם לפגוע בעם ישראל...?

evglev1

Well-known member
מנהל
שחברת החשמל רודפת לומד תורה כי הוא לא שילם חשבון זה גם רדיפה שגורמת אח''כ לאומות העולם לפגוע בעם ישראל...?
גם כשמשטרת התנועה קונסת לומד תורה על מהירות מופרזת, גם כשמטרידים מיניים לומדי תורה עומדים לדין ונשלחים לכלא ואפילו כשרוצח שהוא לומד תורה נעצר.

evglev1

Well-known member
מנהל
חברת החשמל רק רוצה כסף, לא רוצה שיפסיק ללמוד תורה
גם הצבא לא רוצה שיפסיקו ללמוד תורה, הוא גם מוכן לאפשר להם ללמוד בצבא והם גם חופשיים להמשיך בעוד שלוש שנות סדיר ואם תשלום החוב לחברת החשמל הוא על חשבון אוכל, מי שגווע ברעב לא יכול ללמוד תורה.

marabo

Well-known member
גם הצבא לא רוצה שיפסיקו ללמוד תורה, הוא גם מוכן לאפשר להם ללמוד בצבא והם גם חופשיים להמשיך בעוד שלוש שנות סדיר ואם תשלום החוב לחברת החשמל הוא על חשבון אוכל, מי שגווע ברעב לא יכול ללמוד תורה.
אם הוא בשירות צבאי הזמן והמקום לשבת ללמוד מוגבל מאוד אם בכלל.

kangaroo1

Active member
גבר אמיתי חייב לעבוד, אחרת מתחיל להתנוון וגם להתבטל בפני אשתו, זה נעים לך לבקש דמי כיס מאשתך העובדת בהייטק? לא נראה לי, יש מספיק שעות ביממה ללמוד תורה ויש תקופות יותר מתאימות ויש פחות. אפשר גם להשלים הרבה בגילאי 40+ שהילדים גדולים וכו' בגיל 21 אתה צעיר,סוס , צריך לתת לאנרגיות לצאת בעבודה פיזית

marabo

Well-known member
גבר אמיתי חייב לעבוד, אחרת מתחיל להתנוון וגם להתבטל בפני אשתו, זה נעים לך לבקש דמי כיס מאשתך העובדת בהייטק? לא נראה לי, יש מספיק שעות ביממה ללמוד תורה ויש תקופות יותר מתאימות ויש פחות. אפשר גם להשלים הרבה בגילאי 40+ שהילדים גדולים וכו' בגיל 21 אתה צעיר,סוס , צריך לתת לאנרגיות לצאת בעבודה פיזית
עבודה פיזית?
וכי כל השמאלנים הולכים לקטיף עגבניות בשמש?

kangaroo1

Active member
מה קשור שמאלני? חילוני. כן אני עד גיל 30 עבדתי בעבודות פרך, מלצרות, נתבג, קטיף תפוחים בניו זילנד, שמירה וכו' דווקא שתדע לך אני מאוד מכבד את העבודות של החרדים קבורה, שחיטה, רבנות נישואין גירושים, משגיח כשרות וכו' זה הכל עבודה מכובדת וקשה מאוד ואני תמיד אומר לשמאלנים שרבים מהחרדים כן עובדים , בעבודות הנ''ל או גם בעבודות כלליות וגם כמובן כפי שאמרתי הנשים עובדות בדרכ . העניין הוא לדעתי בעיקר הצבא, הגיע הזמן שתשימו יד, השתדלות לא הכל זה לעמוד תורה

Harrington

Well-known member
מנהל
מה קשור שמאלני? חילוני. כן אני עד גיל 30 עבדתי בעבודות פרך, מלצרות, נתבג, קטיף תפוחים בניו זילנד, שמירה וכו' דווקא שתדע לך אני מאוד מכבד את העבודות של החרדים קבורה, שחיטה, רבנות נישואין גירושים, משגיח כשרות וכו' זה הכל עבודה מכובדת וקשה מאוד ואני תמיד אומר לשמאלנים שרבים מהחרדים כן עובדים , בעבודות הנ''ל או גם בעבודות כלליות וגם כמובן כפי שאמרתי הנשים עובדות בדרכ . העניין הוא לדעתי בעיקר הצבא, הגיע הזמן שתשימו יד, השתדלות לא הכל זה לעמוד תורה
אם יורשה לי רק להוסיף, זה לא רק ש"רבים" מהחרדים עובדים, רוב החרדים עובדים. מקרב הנשים בכלל אך גם בקרב הגברים.

למעלה