!!!!לירגע+לשגיא

!!!!לירגע+לשגיא../images/Emo108.gif../images/Emo70.gif

לנשום עמוק! פעם - 1.0000 שאני כותבת אותה הודעה
(מחשב
אני שונאת אותך)
. אוקי, שגיא כל הכבוד
ככה צריכים לקחת את החיים לנצלם עד הסוף ועם לא השבוע אז שבוע אחרי ועם לא השבוע אז חודש הבא, בסוף הכל יירד.
. ככה אתם יודעים אני בתקופה נורא לחוצה עכשיו, היום בחזרות היה לנו ב 10 וחצי חזרות, היה אמור להיות חצי שעה, אז אכלתי ב 8 וחצי בבוקר ותכננתי ב 11 שאני יגיע הביתה. לאכול שוב אבל, השאירו אותנו שם עד 3 וחצי בחזרות, הייתי עם כאבי ראש ולא נתנו לנו לצאת לאכול, חוץ מזה שראיתי שתיים שכן הצליחו ללכת לקנות. למרות שממילא אני לא אוכלת בחוץ אבל לא יודעת לפחות גלידה..
... בכל פנים, נתנו לנו רק מים וגם הם היו חמים! בגלל שאני נורא אוהבת ילדים נתנו לי ולעוד שתי בנות, להיות אחראיות על ככל הקטנטנות שם. |פיציות וחמודות
)
(אופקי
).
. בכל אופן, אחת צריכה לשרותים, אחת בוכה אחת נעלמת. זה ממש קשה. אחת לא רוצה ללבוש את זה, והתבלבלה שהיא צריכה ללבוש משהו אחר, הלבשתי שם איזה 20 בנות
קטנטנות וחמודות. שרצו את אמא, אבל קפצו עליי במקום
. על כל פנים, השתגתעי כבר אני גם במחזור ושעור נהיגה יש לי היום וגם ספינינג, אכלתי כ"כ הרבה שחזרתי הביתה כאילו לא ראיתי אוכל שנים, ואפילו הספינינג לא הצליח ולא יצליח להרויד את זה. מה אני יגיד לכם יקירי אני כ"כ עצבנית שאני לא יכולה לתאר לכם איך, אני מרגישה שהדם עלה לי למוח ומרוב שהוא חם ועלה הרבה מידי, זה כבר פרץ לי מהראש
, ואין אני ממש ממש עצבנית, אין לכם מושג ז'תורמת שעם מישהו מעצבן אותי עכשיו אני חוטפת את הקריז של החיים שלי!!!! כואב לי הראש בצדדים, היום חייתי ממש על אדקס, זה הדבר היחיד שעוזר לי שתי אדקס ורודים, כל שלוש שעות \ 4 מסדר אותי. ניסתי גם מדיטציה אבל לא עזר. תותי כבר תלמד אותי
. עכשיו לשאלה שלי מה אתם עושים כדי לירגע? אני הלכתי אז ערב טווב לכולם

חוץ מזה תראו../images/Emo13.gif--->

מהמסיבה שהייתה לנו ב 7 לחודש, במכון כושר, אני בכל אופן מחקתי את הפרצוף חח כל התמונות שלי במחשב הם בלי הפרצוף שלי,
, בכל אופן הנה התמונה מי שרוצה לראות את מראה הפרצוף שלי (לא מומלץ) יראה במפגש. הלכתי להתקלחחח

אירובי

New member
ושובבב

אל תאמינו למילה אחת שיוצאת מהפה שלה היא יפהההההההההההההההההההההההההההה. ומתוקהההה. מקסימה חמודה ניראת מעולההה

תודה מיוש ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אבל אני ממש מכוערת ושמנהההה
נמאס לי מחיי אני מיואשת ומעוצבנת כל כך על כל הועלם אני הולכת לישון אוהבת אותך המון המון ושוב תודה יקירה יפיפה שלי[= מאווה לילה טוטב

../images/Emo41.gif ואחרי השטויות שהיא כתבה פה

היום היא תצטרך להגיד לי תודה אם אני לא מחסלת אותה במפגש. לדעתי, כדאי לה להביא שומר ראש..

אני יסחוב איתי את שגיא ומורפו

הם גברברים |שרירים| אבל אני באמממת שמנה ומכוערת אל תאמינו להם
אני איכ

אבל אני לא מדברת שטויותתתת

אני יודעת שכולם התעכזבו במפגש אני נראת כ"כ רע ואני יודעת שכולם התעכזבו בטח הם מצפים לראות מישהי יפה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא תחכו לראות אני חתיכת יצור הלכתי עכשיו באמת לישון
ות
לכולם

אבל זה לא נכון מה שאתן אומרות מותק

אני כל כך שונאת את החיים שלי כאלו מסריחים וניראים בדיוק כמוני אני לא רוצה לפתוח על זה שרשור, כי זה לא מוביל לשום מקום תכף יבוא ל MSN:)

למעלה