ליקר רימונים
שלום לכולם הכנתי ליקר רימונים ביחש של קילו רימונים לקילו סוכר. הנחתי לזה לעמוד מספר שבועות עד שכל הסוכר נמס ואז הוספתי ליטר אלכוהול 95%. והשארתי את זה לעמוד עוד כמה שבועות, קבלתי צבע נפלא וריח טוב וגם טעים אבל מאוד מאוד כבד באלכוהול. איך מדללים? עם מה ? תודה על התשובה מראש.
שלום לכולם הכנתי ליקר רימונים ביחש של קילו רימונים לקילו סוכר. הנחתי לזה לעמוד מספר שבועות עד שכל הסוכר נמס ואז הוספתי ליטר אלכוהול 95%. והשארתי את זה לעמוד עוד כמה שבועות, קבלתי צבע נפלא וריח טוב וגם טעים אבל מאוד מאוד כבד באלכוהול. איך מדללים? עם מה ? תודה על התשובה מראש.