ליקר פרנג´ליקו:

שיגריס

New member
ליקר פרנג´ליקו:

האם זהו ליקר בטעם אגוזי לוז? ובכלל, איך מכינים ליקרים בטעמי אגוזים/שקדים? גורילה, יש לך מושג מה התהליך של עשיית ליקרים של אגוזים?
 

Gorilla

New member
הסבר לשיגריס

ליקר פרנג`ליקו הוא ליקר אטילקי שעשוי מאגוזי לוז בתוספת גרגרי יער ועשבי תיבול. עיקרון הכנת ליקר באשר הוא: תזקיק החומר שממנו מייצרים את הליקר (הסבר על תהליך הזיקוק יבוא בנפרד) אליו מוסיפים סוכר, רוב הליקרים בעלי רמות אלכוהול נמוכות יחסית ובד"כ עומדים על התחום של 14-18 אחוז אלכוהול. קיים סוג נוסף של ליקרים אשר נקראים CREAME DE אלו ליקרים עשירים יותר בסוכר ובעל מירקם סמיך. מקור הטעם בליקר תלוי ביצרן במותגים האיכותיים משתמשים בחומרים טבעיים, רוב הליקרים שמיוצרים בארץ משתמשים בחומרי טעם וריח. הערות: ליקר פרנג`ליקו מתאים מאד כתוספת לקפה (ממש טעים) ויש גם מספר קוקטיילים איתו, אם תרצי אני אשמח לנדב עוד מידע עליו.
 
למעלה