לימוד תורה לא הציל יהודי אחד מאז ומעולם

lemner40

Well-known member
לוחמים יהודים כן
אין שום תועלת בלימוד תורה
כל הישיבות הן לצורך פוליטי ולשליטה על הציבור החרדי
אלוהים שונא לומדי תורה
הוא הורג אותם כל ההיסטוריה
כל פעם שהם התרבו, הוא חיסל את ישראל
בנו לו בית מקדש, הוא הרס אותו, העלים 10 שבטים, ואת השאר גירש
ישראל 2026 נהפכת להיות יותר דתית ויותר קיצונית
החורבן הבא מתקרב במהירות

אלוהים שונא לומדי תורה
הוא הורג אותם כל ההיסטוריה
כל פעם שהם התרבו, הוא חיסל את ישראל
בנו לו בית מקדש, הוא הרס אותו, העלים 10 שבטים, ואת השאר גירש
ישראל 2026 נהפכת להיות יותר דתית ויותר קיצונית
החורבן הבא מתקרב במהירות
אכן אם ישראל תהיה יותר דתית אז סביר שהכל יחוסל.

איציק5111

Well-known member
לוחמים יהודים כן
אין שום תועלת בלימוד תורה
כל הישיבות הן לצורך פוליטי ולשליטה על הציבור החרדי
אני גם כועס מאוד על החרדים, אבל צריך למצוא דרך לגייס אותם. ולא לריב ולרדת על אורח חייהם כי זה לא יעזור.

אולי להקים עוד צבא שיהיה בנפרד , ויהיה אחראי נניח על יו"ש והכל יהיה בתיאום על צהל

Harrington

Well-known member
מנהל
אני גם כועס מאוד על החרדים, אבל צריך למצוא דרך לגייס אותם.
בשביל "למצוא דרך לגייס אותם" צריך לחפש דרך "לגייס אותם".
בשביל לחפש דרך "לגייס אותם" צריך לרצות לגייס אותם.

כרגע אנחנו (עדיין) לא שם. בכל המערכ(ו)ת אין מי שבאמת ובתמים מעונין בגיוס חרדים. לא במערכת הבטחון ו/או הצבא, לא במערכת הפוליטית, ולא בשום מקום רלוונטי אחר. ממילא גם לא תימצא הדרך "לגייס אותם", שכן איש לא באמת מחפש דרך כזאת. זה באמת כל כך פשוט :cool:.
אולי להקים עוד צבא שיהיה בנפרד , ויהיה אחראי נניח על יו"ש והכל יהיה בתיאום על צהל
מאחר וזה מסוג הרעיונות שיכולים תיאורטית לעבוד, הוא לא מוצע, לא מועלה, לא נשקל, ולא עומד על הפרק. אם עוד חיפשת הוכחה לנכונות הפיסקה הראשונה שלי בתגובה זו...

איציק5111

Well-known member
בשביל "למצוא דרך לגייס אותם" צריך לחפש דרך "לגייס אותם".
בשביל לחפש דרך "לגייס אותם" צריך לרצות לגייס אותם.

כרגע אנחנו (עדיין) לא שם. בכל המערכ(ו)ת אין מי שבאמת ובתמים מעונין בגיוס חרדים. לא במערכת הבטחון ו/או הצבא, לא במערכת הפוליטית, ולא בשום מקום רלוונטי אחר. ממילא גם לא תימצא הדרך "לגייס אותם", שכן איש לא באמת מחפש דרך כזאת. זה באמת כל כך פשוט :cool:.

מאחר וזה מסוג הרעיונות שיכולים תיאורטית לעבוד, הוא לא מוצע, לא מועלה, לא נשקל, ולא עומד על הפרק. אם עוד חיפשת הוכחה לנכונות הפיסקה הראשונה שלי בתגובה זו...
כמו בכל דבר השמאל הישראלי והחרדים הישראלי הורסים, ואני לא יודע אם מישהו יודע את מידת הפגיעה? ואת הנזק האדיר שהשמאל והחרדים עושים?

למעלה