הציל יהודים מלהפוך לחיילים על מנת שיהודים אחרים יגנו עליהם.לוחמים יהודים כן
אין שום תועלת בלימוד תורה
כל הישיבות הן לצורך פוליטי ולשליטה על הציבור החרדי
מה שלפי התנ"ך לא משה רבינו ולא דוד המלך לא אפשרו.הציל יהודים מלהפוך לחיילים על מנת שיהודים אחרים יגנו עליהם.
אין לך מושג.אתה מלא בבורות ודיעות קדומות.לוחמים יהודים כן
אין שום תועלת בלימוד תורה
כל הישיבות הן לצורך פוליטי ולשליטה על הציבור החרדי
אני מקווה שאתה לא באמת מאמין בקישקושים האלהאין לך מושג.אתה מלא בבורות ודיעות קדומות.
תלמד את הרמב"ם ואולי תבין.
תלמוד תורה הוא ערך רוחני.התלמוד משמר את עם ישראל.התורה שלנו מלאה סודות עצומים.##
אם כל היהודים היו לומדים תורה ומקיימים מיצוות לא היית צריך אף לוחם.היה לנו ביטחון משמיים.
בשביל להנצל צריך להיות בארץ ישראל ולשמור את התורהאני מקווה שאתה לא באמת מאמין בקישקושים האלה
תראה לי יהודי אחד שניצל ממלחמה פוגרום שואה וכו בזכות לימוד התורה
חצי מליון יהודים נהרגו בזכות מלחמתו של בר כוכבא ורבי עקיבא.בשביל להנצל צריך להיות בארץ ישראל ולשמור את התורה
השואה הייתה באירופה, לא בארץ ישראל
בשביל להנצל צריך להיות בארץ ישראל ולשמור את התורה
זה לא מפריע לך לתמוך במי שעושה ככל יכולתו לתת להם את הפטור כל זמן שהם תומכים בממשלתו .לדעתי זה לא מספיק, צריך גם ללכת לצבא ולהלחם ( גם תומך לחימה זה בסדר ).
זה לא מפריע לך לתמוך במי שעושה ככל יכולתו לתת להם את הפטור כל זמן שהם תומכים בממשלתו .
ולכן נמשיך במלחמת נצח גם עבור בניך ונכדיך.אבל מצד שני לפחות הממשלה הזאת לא תומכת ב"שטחים תמורת"
הממשלה הזאת חושבת ש"שטחים תמורת" היא לא הדרך למנוע מילחמות אלה להיפך היא מגבירה את שפיכות הדמים , לא רק אני מסכים איתה, רוב העם מסכים איתה כולל מפלגות באופוזיציה שמסכימות ש"שטחים תמורת" זה אסון ( למשל ישראל ביתנו )ולכן נמשיך במלחמת נצח גם עבור בניך ונכדיך.
ובכלל, מה דעתך על טראמפ?
והעובדה שהממשלה הזאת הביאה לאסון הגדול ביותר שקרה במדינת ישראל.הממשלה הזאת חושבת ש"שטחים תמורת" היא לא הדרך למנוע מילחמות אלה להיפך היא מגבירה את שפיכות הדמים , לא רק אני מסכים איתה, רוב העם מסכים איתה כולל מפלגות באופוזיציה שמסכימות ש"שטחים תמורת" זה אסון ( למשל ישראל ביתנו )
והעובדה שהממשלה הזאת הביאה לאסון הגדול ביותר שקרה במדינת ישראל.
אתה מסכים אתה זה לא אומר דבר על נכונות המדיניות הזאת.
לא.המדיניות שהביאה ל 7.10 היא של "שטחים תמורת" , זה התחיל במסירת עזה ליאסר עראפת על ידי ממשלת רבין ואז התגברו הפיגועים מעזה בצורה דרמטית כולל ירי רקטות ופצמארים עוד לפני ההתנתקות.
וב 2005 באה ההתנתקות מעזה ועקירת גוש קטיף בהנחה המובססת על "שטחים תמורת" - אנחנו נפנה את גוש קטיף - הערבים יקבלו עוד שטח ויושג שקט - כמובן שקרה ההיפך. ערביי עזה בחרו בחמאס והשטח שפונה שימש לעוד התעצמות צבאית.
ובמשך השנים מאז ההתנתקות הבלגה והכלה ( בעיקר על ידי ממשלות ביבי אבל לא רק ) והמנעות מכיבוש קרקעי של עזה ( כי זה סותר את "שטחים תמורת" ) והופ 7.10 הגיע.
גם בנט וליברמן לא תומכים ב"שטחים תמורת".אבל מצד שני לפחות הממשלה הזאת לא תומכת ב"שטחים תמורת"
קודם כל לשמור על התורהלדעתי זה לא מספיק, צריך גם ללכת לצבא ולהלחם ( גם תומך לחימה זה בסדר ).
גם יהודי חברון ב-1929 לא ניצלו מפרעות תרפ"ט למרות שגם שמרו מצוות וגם ירקו על הצעת ההגנה של בן גוריון ז"ל ואפילו חיה בשכנות מעולה עם שכניהם הערבים, אבל לא המצוות, לא ההתנגדות הנחרצת שלהם לציונות לא הצילו אותם והחברים הערבים חלקם כן, חלקם לא, אבל בכל מקרה 70 מהם נרצחו בדם קר, והשאר ברחו או פונו על ידי הבריטים.בשביל להנצל צריך להיות בארץ ישראל ולשמור את התורה
לפי הסיפורים על השבעה באוקטובר הייתה משפחה בעוטף עזה שניצלה כי הערבים ידעו שהם שומרים שבת ולא נמצאים ביישוב ולכן לא נכנסו אליהם ובמקרה הם כן היו, אבל המודיעין המעולה של המחבלים ידע שהם לא נמצאים שם בשבתות ולכן לא נכנסו לבית שלהם.אני מקווה שאתה לא באמת מאמין בקישקושים האלה
תראה לי יהודי אחד שניצל ממלחמה פוגרום שואה וכו בזכות לימוד התורה
הרמב"ם אמר שזה דבר בזוי להשתמש בלימודי תורה כתירוץ שלא לעבוד. אמנם הוא לא דיבר על צבא כי ליהודים אז לא היה מדינה והיה מדובר בצבא זר, אבל לא הרמב"ם ולא אף מפורסם מיהדות ספרד לא התפרנס מלימודי תורה.אין לך מושג.אתה מלא בבורות ודיעות קדומות.
תלמד את הרמב"ם ואולי תבין.
תלמוד תורה הוא ערך רוחני.התלמוד משמר את עם ישראל.התורה שלנו מלאה סודות עצומים.##
אם כל היהודים היו לומדים תורה ומקיימים מיצוות לא היית צריך אף לוחם.היה לנו ביטחון משמיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.