לימוד אנגלית-לכל המעונין

• פותח הנושא FDA
  • פורסם בתאריך

FDA

New member
לימוד אנגלית-לכל המעונין

אני התחלתי ללמוד אנגלית לבד ,שוב דבר לא הצליח לעזור לי טוב כמו הספר "אנגלית ללא עזרת מורה" בסטימצקי. בתור התחלה ABC ועוד משפטים וכללים.{אולי כבר כתבו ע"ז ולא ראיתי-SORRY] אח"ז יש בסטימצקי{ובספריה} ספרונים לפי רמות -סיפורים.וממש עוזר בעיקר כתיבה וקריאה.כמובן לא דיבור,ומבטא. בבקשה אם יש עוד הצעות טובות אשמח לשמוע.

FDA

New member
רמה

אני לא מתכוין לרמה של בגרות אני מדבר על לימוד לכיף{בשביל לדעת אנגלית אין לי מושג כמה זה עוזר לבגרויות} יש כמה סוגי חוברות ,אפשר לראות בסטימצקי,ספרונים של סיפורים ידועים כמו-חלף עם הרוח ,נשים קטנות ועוד הרבה ספרים מכל הסוגים והמינים. זה על רמות מ-1 שזה קל ועולה הרמה עד -7 ויש גם ספרונים של הוצאות אחרות. הוצאת-PENGUIN אני התחלתי{לבד} עם הספר אנגלית ללא מורה -ובספרונים רמה 1 עכשיו אני ברמה 3 יכול להיות שאם מורה פרטי זה הרבה יותר טוב-אני מדבר למי שלא רוצה לשלם ויש לו הרבה כח רצון

יש הבדל

גם אני בהתחלה רציתי ללמוד לבד אנגלית עם ספרים,ואחרי זה נכנס לאינרטנט האתר של הבגרויות ששם מסבירים ממש טוב על אנגלית. עד שתפסתי יוזמה והתקשרתי למורה שהכרתי בשיעורי עזר בעבר הרחוק. ותאמין לי מורים כאלה לא מוציאים בכל מקום,רוב המורים שאני מכיר הם מורים די דפוקים! וגם מה שהיה באתר האינרטנט מאוד עזר אך את הטעויות שלי ועוד כמה טריקים ללמוד אנגלית ללמדתי ממנה. אתה יכול לראות באתר ללימודי אנגלית שעשיתי מבחן בשלוש יחידות לפני 4 שנים עשיתי את זה כל כך מהר וכל קל -שחשבתי לי מה האחרים מתאמצים? המבחן הזה ממש קל ברמה נמוכה חבל שלא היה לי כסף להמשיך ל5 יח"ל. פתאום קלטתי את עצמי אומר "מה מבחן 3 יח"ל זה מבחן ברמה נמוכה וכל כך קל"..... חבל שלא מצאתי מורה טוב למתטיקה באותו זמן אולי הייתי עובר בעצימת עיניים את המבחן..

perach1

New member
האם אתם מכירים עוד אתרים, קלטות

או ספרים העוזרים לשיפור ולתרגול השפה?? תודה!

למעלה