לימודי .net

shadowk

New member
לימודי .net

שלום, אני מעוניין ללמוד את הנושא של .net. ביררתי בשתי מכללות - סלע וג'ון ברייס. בסלע אמרו שיש לימודים של כשנה וחצי בעלות של 36000 ש"ח בג'ון ברייס יש לימודים של שנה וחודש בעלות של 20000 ש"ח לי אין תואר במחשבים אלא בכלכלה וניהול. יש לי מספר שאלות: 1. האם כדאי להוציא כזה סכום על לימודים ואם כן, איפה יותר כדאי ללמוד? 2. האם לידיעתכם במקומות עבודה מחפשים רק כאלו עם תואר במחשבים או שיש סיכוי סביר למצוא עבודה בתחום גם ללא תואר במחשבים ומה השכר הממוצע למתכנת מתחיל בתחום זה? 3. האם יש אפשרות ללמוד בבית את הנושא? 4. האם יש ספרי לימוד טובים בעברית של התחום - והאם זה כדאי יותר פשוט ללמוד לבד? (יש לי ידע קודם ב-html, js, asp ו- java) תודה!

demultiplexer

New member
כמה ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המון כסף, לא ידעתי שזה מגיע לסכומים כאלו, מה הם חושבים שזה תואר ? בזיון. בכל אופן אם יש לך ידע קודם במה שאמרת והסתדרת עם ASP אני חושב שתסתדר גם עם זה, השאלה האמיתית היא אם אתה מסוגל לשבת ללמוד לבד ללא מסגרת. יש המון ספרים, המון אתרים, webcast-ים, בקיצור המון חומר. לכל בעיה תמצא את הפתרון בגוגל או בפורומים. כדי לצבור ניסיון וללכלך את הידיים אתה יכול לפתח דברים לעצמך או לקחת חלק בפרוייקטי קוד פתוח. חפש יש המון שאלות על זה בפורום.

הם לא חושבים שזה תואר, אלא הם...

חושבים שמהמחיר הזה יצא להם רווח מקסימלי, ואני לא ממש חושבים שהם טועים.

shadowk

New member
תודה

יש לך (או לכל אחד אחר) אפשרות לפרט מעט על אילו ספרים ממליצים וכן על אתרים מהם כדאי ללמוד את הנושא - אני ממש לא מכיר את כל נושא ה- .net. כמו כן - מהם פרוייקטי קוד פתוח ואיפה ניתן למצוא כאלה? תודה

demultiplexer

New member
אני למדתי ויכול להמליץ על הספר

Beginning ASP.NET 2.0 in C# 2005 - From Novice to Professional (Apress) למכירה בAMAZON כעותק דיגיטלי (קובץ PDF). ברור ומקיף, הרבה תיאוריה לא שימושית בעבודה אבל אני חושב שזה תורם לדעת. כ1000 עמודים באנגלית. בהצלחה,

nadav1974

New member
ספר אלטרנטיבי, שלא מתמקד דווקא...

ב-ASP.NET (כן, ASP.NET זה לא הכל!), אלא בסביבת דוט נט באופן כללי ובסי שארפ למי שלא מכיר בכלל את השפה: Professional C# Third Edition או מהדורת Professional C# 2005 (שנמצא אצלי כרגע, אם כי עוד אין לי דיעה על החלקים החדשים שלו). הוצאת Wrox.

מצטרף להמלצה על הספר הנ"ל.

From Novice to Professional, הוא באמת טוב, וכמו שאני אוהב - מלא דוגמאות מעשיות. בונים משהו, מהתחלה עד הסוף, עם הרבה פרטים קטנים בדרך. זה שנשארתי novice זה בעיה שלי, אבל הכיוון נכון.

Justin Angel

New member
קה?

מה המטרה שלך בלימודים האלו? תכלס', לא מי אתה ולמה אתה. מה אתה מקווה לעשות עם הלימודים? למה אתה מנסה להגיע? לשאלה כמו "האם לימודים זה טוב באופן כללי" אין משמעות.

shadowk

New member
תשובה...

היי ג'סטין, אני חושב שהתשובה לשאלתך נמצאת בפנייתי הראשונה כאן.. אני מעוניין בלימודי תכנות באינטרנט כדי להשיג אולי עבודה בתחום התכנות באינטרנט וכן כדי להקים דברים באופן אישי. לכן, כשפניתי ביקשתי לברר אם מישהו יודע מה התנאים למתכנת מתחיל והאם דורשים במקומות עבודה גם תואר במחשבים למפתחים באינטרנט - אם לא הייתי חושב על עבודה בתחום, לא הייתי מתעניין בדברים אלו..

Learn Visual Studio .com

באתר הזה יש סרטי וידיאו שמלמדים דוט נט. אני מאד אוהב אותו, וזה נראה לי דרך נעימה ונוחה ללמוד. אתה קובע את הקצב ואת הזמן, והמחיר, 100$ לכל החיים, נראה לי כעסקה מוצלחת. תאמין לי שתלמד ממנו יותר מכל מה שתלמד מג'ון ברייס (ובטח מסלע), עם עשרות אלפי השקלים שלהם. זה פלוס קצת רצון וקצת יכולת, קצת עזרה מידידים בפורום - והניצחון יבוא.

demultiplexer

New member
מצטרף להמלצה

לפני כשנה היו המון סרטים לצפייה בחינם שסובסדו ע"י מיקרוסופט והיה ניתן לגשת אליהם דרך www.asp.net וצפיתי ברובם, ממש טובים, הרבה יותר כיף מלקרוא טקסט מה גם שלומדים המון טריקים ממתכנתים ותיקים והמון שיטות עבודה שלהם.

למעלה