לימודי תיירות בצפון

goolgol

New member
לימודי תיירות בצפון

היכן אפשר ללמוד בצורה מקצועית לימודי תעודה של תיירות בכלל וסוכני נסיעות בפרט?

פומפיה

New member
לימודי תיירות

א. תגדיר צפון ב. אני מבינה שלימודי תיירות באוניברסיטה (תחת "ניהול") אינם באים בחשבון (גם אם הם מקצועיים ביותר)?

goolgol

New member
אני מהגליל העליון

כמובן שאוניברסיטה באה בחשבון, אם תוכלי לפרט את כוונתך לאיזה לימודים התכוונת?

פומפיה

New member
לימודי תיירות באוניברסיטאות

עונים על קריטריון הרצינות (מדובר בתואר אקדמי, ואני ממליצה לך לקרוא את תוכנית הלימודים שלהם), אבל לא עונים על הקריטריון הגיאוגרפי שלך (מתקיימים בפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית ברחובות ובאוניברסיטת בן-גוריון). באוניברסיטה העברית - תואר ראשון בניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות, בפקולטה לחקלאות, שברחובות. תנאי קבלה - ציון בגרות ופסיכומטרי. תעודה בסיום - תואר ראשון B.SC.NUTRITION בוגר במדעי התזונה בציון ההתמחות. הכשרה מעשית - במשך כשישה חודשים בבתי מלון חונכים, במקביל לתוכנית הלימודים. למסיימים ניתן תואר בוגר במדעים ובנוסף, עם סיום ההתמחות המעשית מוענקת הכרה מטעם משרד התיירות, התאחדות המלונות והאוניבריסטה העברית. באוניברסיטת בן-גוריון - תואר ראשון בניהול מלונאות ותיירות, במסגרת בית הספר לניהול. תנאי קבלה - בנוסף לציון הבגרות והפסיכומטרי, יש ראיון. ניתנת עדיפות למועמדים הפטורים מלימודי אנגלית או שסווגו לרמת מתקדמים 2 ולמועמדים שסיימו בגרות עם 5 יחידות לימוד בניהול תיירות. סטודנטים צריכים לעבוד בענף לצורך התמחות מעשית ורכישת נסיון, כשהיקף ההתמחות המעשית לפחות 1200 שעות. תעודה בסיום - משרד התיירות מעניק לבוגרים תעודת הכרה ב"מינהל מלונאי בכיר".

Imperia

New member
בטח תקבל תשובה רצינית וממצה בפורום

תכנון קריירה

goolgol

New member
תודה , לא ידעתי על הפורום הזה

גיליתי אותו מאוחר יותר

למעלה