לימודי רוקחות בארה"ב

pokita

New member
לימודי רוקחות בארה"ב

מישהו למד/ מכיר את פורמט לימודי הרוקחות בארה"ב? אני יודעת שזה לבוגרי תואר ראשון ומסיימים בתואר דוקטור לרוקחות. אבל חוץ מהפרטים הפורמלים.. מה לגבי מלגות? סיכויים? וכל דבר שיש למישהו להגיד על זה.... שאפתנית. לפחות מנסה להיות.

marthayedaplus

New member
את צריכה להתחיל מחקר

יש לנו במשרדינו ספר על תוכניות שונות בנוגע לרוקחות. בספר מידע רב על כל התוכניות וגם מידע בקשר למלגות ומענקים שניתן לקבל אליהן. את מוזמנת ליצור איתנו קשר ולהגיע למשרדים (ללא תשלום כמובן) 1-700-709-907

pokita

New member
מחקר? למה הכוונה? ועוד שאלות

מחקר על הלימודים או מחקר מדעי ברוקחות? ת'אמת בדקתי קצת בעיקר באינטרנט, והעלויות מ-ט-ו-ר-פ-ו-ת!! איך משלמים 120000$ רק שכ"ל??? ראיתי שיש גם תכניות בינלאומיות לזרים עם תואר ראשון ברוקחות. הנושא מוכר לך? יש לכם על זה מידע? כי נראה לי יותר שפוי מבחינת העלות להשלים תואר ברוקחות כאן ולהשלים שם לדוקטור בזמן קצר יותר. ושאלה נוספת ואחרונה בינתיים - האם יש אפשרות לעבוד בארה"ב אח"כ לתקופה קצרה רק כדי להחזיר את ההלוואות? תודה על העזרה!!

Sharon F

New member
לא בהכרח צריך תואר ראשון

מספקות שנתיים של לימודים, אשר בהן יש לקחת את כל קורסי הקדם הנידרשים בהתאם לתוכנית אליה את רוצה להרשם.

pokita

New member
תואר ראשון יהיה לי עוד רגע, ...

את/ה מכיר את התכנית בארה"ב? פגשתם אולי ישראלים שעשו זאת? ואיך אבל איך מממנים לימודים בארה"ב????? כשאבא לא מוכר את ישקר :)

למעלה