לימודי נהיגה + עזרה בקבלת ויזת עבודה

Marianne T

New member
לימודי נהיגה + עזרה בקבלת ויזת עבודה

www.buffalodrivertraining.com לימודי נהיגה על סמי-טריילר בקנדה, למקבלי רישיון יש אפשרות לעזרה במציאת עבודה וקבלת ויזת עובד! הלימודים הם ב-3 שפות: עברית, רוסית ואנגלית. מהיר, משתלם וכדאי! (יש כבר נהגים שקיבלו רישיון, ויזת עבודה ומתפרנסים בכבוד) לפרטים יש לפנות : Vanessa , Evgeni 204-979-0071 טל' Office Hours: Monday - Friday 8:30AM to 8:30PM מייל : [email protected]

עזוב, המנהל כאן הוא רק בשביל

להפקיד את הצ'ק השמן שהוא מקבל כל ראשון בחודש מתפוז. כל השאר על הזקן שלו.

דר רשע

New member
מי? מי זה המנהל?

זה ההוא עם הכחול? איפה מנהל הפורום שיחסום אותו כבר!

BigInVan

New member
שהחיינו!

ולמי שלא מכיר - דר' רשע מחיה את השפה העברית בבלוגו המדהים. מומלץ (לא לעדיני נפש)!

sashka1982

New member
שאלה dannyk27

היי, ראיתי שאתה מתמצא בענייני הגירה בהצעת עבודה ורציתי לשאול אותך שאלה אם לא איכפת לך כמובן. אנו מעוניינים להגר לויניפג כמה שיותר מהר ודווקא לשם מסיבות רבות . יש לנו מכרים שעשו את תהליך הגירה בהצעת עבודה לפני כחמש שנים ואנו מעוניינים לנסות זאת גם. כיצד עושים זאת? לאן פונים?הבנו שפונים לרשויות,כיצד עושים זאת? אנו בעלי תארים עם ניסיון .מורה לחינוך מיוחד עם ניסיון מעל 6 שנים ומהנדס חשמל ואלקטרוניקה עם ניסיון 6 שנים, אנו בגילאי 30 עם ילדים. מודה מראש על ההתייחסות, המשך יום טוב.

dannyk27

New member
אין שום מטה קסמים

וכמו שענו לך, קבלת ויזת עבודה או הצעת עבודה הא עינין לא פשוט בכלל (או קיי אולי פשוט קצת יותר בוויניפג). הדבר מצריך היכרות מוקדמת ו/או קשרים מקומיים לרוב, עם מעסיק מסויים או כישורים יחודיים ביותר שקשה למצוא בקנדה. (יוצא מכלל זה אולי עובדי בינין, חקלאות ונהגי משאיות), לכן אם אין לכם את אחד מאלו, קשה לי לנחש כיצד תוכלו להשיג ויזה שכזו. אם זאת לא הייתי מתייאש, נסו לפנות למעסיקים פוטנציאליים ותראו לאן זה מתגלגל. קחו בחשבון שהמקצועות שלכם ובמיוחד של אישתך זקוקים לאישור (די פשוט במניטובה) מקומי. נסו אולי לפנות לביה"ס של הקהילה, אולי הם יכולים לעזור בנושא, היות ומדובר בבי"הס פרטי. אני ממש לא מומחה בהשגת ויזות עבודה אבל אשמור את מקצועותיכם בזיכרוני. בהצלחה,

למנהל יש שקולי עריכה אז מחקתי את המורה לאנגלי

ואני לא מוחק את זה כי אולי למישהוא זו הדרך היחידה להגיע אם יסתבר שזו הונאה אני כמובן אמחק ואזהיר

Marianne T

New member
למנהל תודה! ולכל מי שיש לו בעיה,

זה לא ספאם וזאת לא הונאה, ואני לא חלק מחברה כלשהי. אני בסה"כ עוזרת לאחי שחיי בקנדה לפרסם את העסק שלו (ביה"ס לנהיגה) ומציינת שזו אכן דרך קלה ומהירה להגיע לקנדה, כך הוא הגיע לשם וכך גם רבים אחרים. למי שיש טענות, בעיות או שאלות מוזמן לפנות אליי כאן בפורום, או במסר. ומי שבאמת מתעניין שיפנה למייל או לטלפון שמצויינים בהודעה המקורית. שבוע נפלא שיהיה לכולם, חג שמח והמון בהצלחה! מריאן

dannyk27

New member
יש בעיה חוקית עם ההצעה הזו

כתייר לא ניתן להוציא רשיון class 5 ולכן לא ניתן להתחיל בלימודי נהיגה על משאית.

dannyk27

New member
אין לי מה לברר, עבדתי שם

כשהתהליך שונה לפני כארבע שנים. (לפני כן היה אפשר). אצרף לך קישור מהאתר הרשמי עם הדרישה למסמכים. חייבים או מסמכי לנינג או ויזת עבודה או ויזת לימודים בנוסף לשאר המסמכים (חוזה דירה, חשבון בנק, חשבונות שונים...) שכנעי אותי שאני טועה ואודה בטעותי. בנתיים אני מחזיק בדעתי.

Marianne T

New member
לא מבינה בכל הפרטים אבל

החודש תייר מאירופה קיבל רישיון נהיגה.

dannyk27

New member
מכמה ממדינות אירופה כן, אבל מישראל לא

מישראל חייבים להמיר את כל הרשיון שכולל מבחן בכתב ומעשי על רכב פרטי ראשית. היתרון היחידי שיש למחזיקי רשיון נהיגה מישראל זה שהם לא נידרשים לחכות 9 חודשים בין התיאוריה לטסט. כאמור יש מס' מדינות מאירופה שיש איתן הסכם ולא נידרש מבחן אלא המרה פשוטה של הרשיון הפרטי. רצוי אם כך שתבהירי את העינין.

למעלה